Łukasz Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 Korzystając z tego że wszyscy chwala sie swoimi pieskami , spróbuje wkleic tutaj zdjecie jednej z moich "dziewczynek". Mam nadzieję że się uda :D . Quote
Marek z Gromem Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 Niestety Łukasz nie widać, ja nawet sie nie porywam z motyką na komputer zeby zdjecia wstawiac, jestem troche netowo upośledzony. :D :D :D P.S. Jak sie nauczysz naucz mnie prosze :) Quote
Buldog Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 No dobra, juz sobie nie robie jaj - Lukasz, skasuj te spacje w odnosniku po adresie fotki, a przed zamykajaca klamra "" - a ja skasuje potem swoj cytat ;) PS. Marek, ale u mnie widzisz? Quote
Marek z Gromem Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 A to ze VEGA śliczniutka to jasne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Łukasz Posted October 20, 2003 Author Posted October 20, 2003 Buldog dziekuję , jak wam sie podoba moja maleńka? :flasings: Quote
Gotrek Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 Łukasz piesie masz słodziutkie!!! Zastanawiam się właśnie, czy nie sprawić bulkowi towarzystwa w postaci stafika. Ostatnio miałam okazję poznać rodzinkę stafiorów Staff-ki i się poprostu zakochałam w tych mordkach . Ps. No widzę, że czynisz postępy w nauce :wink: Quote
Marek z Gromem Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 Tak Buldog u ciebie widzialem i dyskutowalismy przez GG o tym z Łukaszem. Zabiles nam niezlego ćwieka czemu u Łukasza nie widac, a cytat u Buldoga widać ale sami to rozpracowalismy, ze cos zmienic musiales. :D :D Quote
Łukasz Posted October 20, 2003 Author Posted October 20, 2003 Mgd_a Jak się ma TAKĄ nauczycielke jak ja to nauka sprawia przyjemność.... :drinking: :wink: Quote
staff-ka Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 Hejo,hejo !!! Sie ma mgd_a , prawda że Vega jest The Best !!!! Jest ona młodszą siostrą mojego Bambera :D :D :D Pewnie,ze sobie spraw staffika,nie ma sie nad czym zastanawiać :angel: Mam nadzieję,ze jak zaglądniesz do mnie jak juz będa maluchy to sie zakochasz już na umór :wink: :wink: Łukasz- Bamber był w Przemyślu drugi na Grupie,a Torpedus drugi na BiS Junior :D :D :drinking: Quote
Łukasz Posted October 20, 2003 Author Posted October 20, 2003 Hejo,hejo Gdzieś sie podziewała?? Gratuluję wspaniałego wyniku - szkoda że nie mogłem być. Nie wiem czy wiesz , wczoraj była specjalistyczna w Czechach , być może jutro będę miał wyniki to Ci podeślę. Jak tam się zdjęcia podobały? Mam nadzieję że przypadły do gustu :D . Pozdrawiam Quote
Łukasz Posted October 20, 2003 Author Posted October 20, 2003 Sie ma mgd_a , prawda że Vega jest The Best !!!! Kasiu uważam że doskonale znasz się na stafikach. :wink: :wink: :lol: Quote
staff-ka Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 No staram się ,staram :wink: :angel: :wink: A byłam sobie w Zwiazeczku Kynologicznym :) Kurcze ,powaznie nic mi o tym nie było wiadomo :( ,przecież wybrała bym sie tam ,a teraz to już musztarda po ...... Pewnie,ze zdjecia sa super ,wkrótce Pablo umieści , a na wyniczki bedę czekała O.Ki. A nie wiesz nic o Częstochowie,jak tam poszło? Quote
mag Posted October 21, 2003 Posted October 21, 2003 Jak tak patrze na takie ladne staffiki to wiecie o czym mysle prawda? :D :wink: Quote
mag Posted October 21, 2003 Posted October 21, 2003 Nie trzy tylko szesc i nie na galezi tylko na sznurku. Sznurek moze byc na galezi. Quote
Qlinka Posted October 21, 2003 Posted October 21, 2003 Buldog, zdjęcie Twojego buldoga w avatarze (jak to się właściwie nazywa?? :roll: ) jak zwykle rozgrzało me serce:). A Vega przecudna! Gratuluję hodowcy i właścicielowi. Quote
Gotrek Posted October 21, 2003 Posted October 21, 2003 Buldog: takie pytanie nie zwiazane z topiciem, czy Twój psiur jest trzeźwy na tym zdjęciu? Czy po jakimś głębszym :drinking: ? :wink: Quote
Gotrek Posted October 21, 2003 Posted October 21, 2003 Hejo,hejo !!!Sie ma mgd_a , prawda że Vega jest The Best !!!! Jest ona młodszą siostrą mojego Bambera :D :D :D To się rodzeństwo udało, obydwoje są boscy :D Mam nadzieję,ze jak zaglądniesz do mnie jak juz będa maluchy to sie zakochasz już na umór :wink: :wink: Ano tego się właśnie obawiam, że nie będę potrafiła wyjść bez jakiejś kluski i wtedy będę już miała zoologię (czyt. istny dom wariatów) :lol: Staff-ka: A i oczywiści gratuluje wyników!!! Quote
Buldog Posted October 21, 2003 Posted October 21, 2003 Buldog: takie pytanie nie zwiazane z topiciem, czy Twój psiur jest trzeźwy na tym zdjęciu? Czy po jakimś głębszym :drinking: ? :wink: W przeciwienstwie do mnie jest absolutnym abstynentem - z przykroscia musze sie przyznac, ze nawet zapach piwa go odrzuca... Nie wiem, po kim to ma, ale strasznie mi wstyd :niewiem: Quote
Marta Chmielewska Posted October 21, 2003 Posted October 21, 2003 Nie wiem jak wy to robicie że macie takie piękne psiaki. Penny ma już 4 miesiące a ciągle bardziej przypomina ratlerka... małe to takie, pękate, plącze się pod nogami i jeszcze jej nie widać. Ludzie się z niej śmieją :-? Tylko jej waga rośnie, nic więcej... Ach... Quote
figo Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Vega jest tak ładna jak jej brat Vigo, nie ma białego "krawacika", w sumie niezła "laska" :D :D :D ciekawe ilu ma adoratorów :lol: :lol: :lol: Quote
Gotrek Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 W przeciwienstwie do mnie jest absolutnym abstynentem - z przykroscia musze sie przyznac, ze nawet zapach piwa go odrzuca... Nie wiem, po kim to ma, ale strasznie mi wstyd :niewiem: Hehehe :lol: współczuje coż za czarna owca w rodzinie U nas podobnie...alkohol żłopie tylko papug, ale za to potrafi w potwornych ilościach (nawet mam dowody w postaci filmiku) :wink: Quote
Recommended Posts