Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobra, juz sobie nie robie jaj - Lukasz, skasuj te spacje w odnosniku po adresie fotki, a przed zamykajaca klamra "" - a ja skasuje potem swoj cytat ;)

PS. Marek, ale u mnie widzisz?

Posted

Łukasz piesie masz słodziutkie!!! Zastanawiam się właśnie, czy nie sprawić bulkowi towarzystwa w postaci stafika. Ostatnio miałam okazję poznać rodzinkę stafiorów Staff-ki i się poprostu zakochałam w tych mordkach serduszka.gif.

Ps. No widzę, że czynisz postępy w nauce :wink:

Posted

Hejo,hejo !!!

Sie ma mgd_a , prawda że Vega jest The Best !!!!

Jest ona młodszą siostrą mojego Bambera :D :D :D

Pewnie,ze sobie spraw staffika,nie ma sie nad czym zastanawiać :angel:

Mam nadzieję,ze jak zaglądniesz do mnie jak juz będa maluchy to sie zakochasz już na umór :wink: :wink:

Łukasz- Bamber był w Przemyślu drugi na Grupie,a Torpedus drugi na BiS Junior :D :D :drinking:

Posted

Hejo,hejo

Gdzieś sie podziewała??

Gratuluję wspaniałego wyniku - szkoda że nie mogłem być.

Nie wiem czy wiesz , wczoraj była specjalistyczna w Czechach , być może jutro będę miał wyniki to Ci podeślę.

Jak tam się zdjęcia podobały? Mam nadzieję że przypadły do gustu :D .

Pozdrawiam

Posted

No staram się ,staram :wink: :angel: :wink:

A byłam sobie w Zwiazeczku Kynologicznym :)

Kurcze ,powaznie nic mi o tym nie było wiadomo :( ,przecież wybrała bym sie tam ,a teraz to już musztarda po ......

Pewnie,ze zdjecia sa super ,wkrótce Pablo umieści , a na wyniczki bedę czekała O.Ki.

A nie wiesz nic o Częstochowie,jak tam poszło?

Posted

Buldog, zdjęcie Twojego buldoga w avatarze (jak to się właściwie nazywa?? :roll: ) jak zwykle rozgrzało me serce:).

A Vega przecudna! Gratuluję hodowcy i właścicielowi.

Posted
Hejo,hejo !!!

Sie ma mgd_a , prawda że Vega jest The Best !!!!

Jest ona młodszą siostrą mojego Bambera :D :D :D

To się rodzeństwo udałook.gif, obydwoje są boscy :D

Mam nadzieję,ze jak zaglądniesz do mnie jak juz będa maluchy to sie zakochasz już na umór :wink: :wink:

Ano tego się właśnie obawiam, że nie będę potrafiła wyjść bez jakiejś kluski i wtedy będę już miała zoologię (czyt. istny dom wariatów) :lol:

Staff-ka: A i oczywiści gratuluje wyników!!!

Posted
Buldog: takie pytanie nie zwiazane z topiciem, czy Twój psiur jest trzeźwy na tym zdjęciu? Czy po jakimś głębszym :drinking: ? :wink:

W przeciwienstwie do mnie jest absolutnym abstynentem - z przykroscia musze sie przyznac, ze nawet zapach piwa go odrzuca...

Nie wiem, po kim to ma, ale strasznie mi wstyd :niewiem:

Posted

Nie wiem jak wy to robicie że macie takie piękne psiaki. Penny ma już 4 miesiące a ciągle bardziej przypomina ratlerka... małe to takie, pękate, plącze się pod nogami i jeszcze jej nie widać. Ludzie się z niej śmieją :-? Tylko jej waga rośnie, nic więcej... Ach...

Posted

Vega jest tak ładna jak jej brat Vigo, nie ma białego "krawacika", w sumie niezła "laska" :D :D :D ciekawe ilu ma adoratorów :lol: :lol: :lol:

Posted

W przeciwienstwie do mnie jest absolutnym abstynentem - z przykroscia musze sie przyznac, ze nawet zapach piwa go odrzuca...

Nie wiem, po kim to ma, ale strasznie mi wstyd :niewiem:

Hehehe :lol: współczuje coż za czarna owca w rodzinie glaszcze.gif

U nas podobnie...alkohol żłopie tylko papug, ale za to potrafi w potwornych ilościach (nawet mam dowody w postaci filmiku) :wink: