Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rita60 napisał(a):
To normalnie nuda u ciebie...jak nie druty,to może jakieś przetwory na zimę;)

A to moja bajka :p luka praktycznie nie ma wstępu do kuchni kiedy ja tam jestem :D

Posted

[quote name='łolkiee']kwiatki też moja broszka:P

kwiatki to raczej Kolumb załatwia.

A to nasz nowy - wczorajszy - nabytek. Ktoś ją zostawił koło naszej działki? Właściwie nie wiem skąd się wzięła.

Posted

No i suczka już po zabiegu. Unicestwiliśmy osiem żyć :-(, niestety świat jest okrutny. Teraz poznajemy się. Sunia nie ma właściwie imienia, co raz trudniej jest je wymyślać.

Posted

Luka, jak bardzo rozumiem Twó j smutek. Ale dzięki temu te osiem żyć nie będzie cierpieć i nie będzie musiało być zależne od tzw. rodzaju ludzkiego.

Posted

Ta kotka została wczoraj wyrzucona pod trzepak przez swojego właściciela. Przerażona kotka próbowała chronić swoje maciupeńkie dzieci przed psami i ogrzewać je w strugach ulewnego deszczu.
Zastanawiam się czy ludzie jeszcze są ludźmi czy to już tylko kupa g...na.

Posted

Ta czarna jak mój ukochany Bonusek
[*] :-( Potwory nie ludzie.
luka1 czy przydadzą się Wam używane kołdry z anilany ? Czy Sochaczew jest pod drodze z Wrocławia do Warszawy?

Posted

[quote name='Poker']Ta czarna jak mój ukochany Bonusek

• :-( Potwory nie ludzie.
    luka1 czy przydadzą się Wam używane kołdry z anilany ? Czy Sochaczew jest pod drodze z Wrocławia do Warszawy?

• jak by ruszyć przez łódź i skierniewice to może i po drodze :P

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Byłam dzis na 1 dniu Kongresu Kobiet w Sali kongresowej i spotkałam Karinę Schwerzler - miała stoisko z ulotkami o psach kieleckich i o Fundacji Nero.
    Dobrze, ze niektórzy ludzie zatrzymywali się, rozmawiali, opowiadali o swoich zwierzakach. Brali ulotki, pytali, jak można pomóc.

Posted

niestety nie mogłam tam być, nie miałam z kim zostawić swoich "obowiązków". A szkoda bo miło by było spotkać się z Kariną, kobietą, która często ponad siły pomaga zwierzakom. Nie załamuje się mimo wylanych na nią pomyj. Wielki szacun dla tego co robi i dla niej samej.
    Nota bene dzięki niej nasze zwierzaki nie muszą do weta jeździć na rowerze:evil_lol: