rita60 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 To normalnie nuda u ciebie...jak nie druty,to może jakieś przetwory na zimę;) Quote
łolkiee Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 rita60 napisał(a):To normalnie nuda u ciebie...jak nie druty,to może jakieś przetwory na zimę;) A to moja bajka :p luka praktycznie nie ma wstępu do kuchni kiedy ja tam jestem :D Quote
sharka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 no to tylko kopanie ogródka zostaje... kwiatowe sadzonki mają wzięcie na bazarkach :D Quote
łolkiee Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 sharka napisał(a):no to tylko kopanie ogródka zostaje... kwiatowe sadzonki mają wzięcie na bazarkach :D kwiatki też moja broszka:P Quote
luka1 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='łolkiee']kwiatki też moja broszka:P kwiatki to raczej Kolumb załatwia. A to nasz nowy - wczorajszy - nabytek. Ktoś ją zostawił koło naszej działki? Właściwie nie wiem skąd się wzięła. Quote
rita60 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 łolkiee to co robi luka:crazyeye:;) Ale ładny ten nowy nabytek... Quote
łolkiee Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 rita60 napisał(a):łolkiee to co robi luka:crazyeye:;) Ale ładny ten nowy nabytek... leni się :P Quote
luka1 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 rita60 napisał(a):łolkiee to co robi luka:crazyeye:;) Rządzi :roflt: Quote
rita60 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 luka1 napisał(a):Rządzi :roflt: No to rozumiem...konkretna odpowiedż:evil_lol::mdrmed: Quote
luka1 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 No i suczka już po zabiegu. Unicestwiliśmy osiem żyć :-(, niestety świat jest okrutny. Teraz poznajemy się. Sunia nie ma właściwie imienia, co raz trudniej jest je wymyślać. Quote
Lilek Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Luka, jak bardzo rozumiem Twó j smutek. Ale dzięki temu te osiem żyć nie będzie cierpieć i nie będzie musiało być zależne od tzw. rodzaju ludzkiego. Quote
luka1 Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Czy ktoś nie zgubił takiej suczki? A właściwie czy ktoś nie szuka? Quote
Lilek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) A skąd Ty znowu takie cudo wytrzasnęłaś? Jejku, jaka śliczna dziewuszka. Edited September 10, 2012 by Lilek literówka Quote
luka1 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Ta kotka została wczoraj wyrzucona pod trzepak przez swojego właściciela. Przerażona kotka próbowała chronić swoje maciupeńkie dzieci przed psami i ogrzewać je w strugach ulewnego deszczu. Zastanawiam się czy ludzie jeszcze są ludźmi czy to już tylko kupa g...na. Quote
sharka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 rita60 napisał(a):To drugie... bo jak nie ma mózgu i serca to zostaje... no właśnie :/ Quote
Poker Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ta czarna jak mój ukochany Bonusek [*] :-( Potwory nie ludzie. luka1 czy przydadzą się Wam używane kołdry z anilany ? Czy Sochaczew jest pod drodze z Wrocławia do Warszawy? Quote
luka1 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 nie mam pojęcia czy to po drodze, chyba czasem po drodze. A kołdry to rarytas którego nigdy za dużo. Quote
łolkiee Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Poker']Ta czarna jak mój ukochany Bonusek :-( Potwory nie ludzie. luka1 czy przydadzą się Wam używane kołdry z anilany ? Czy Sochaczew jest pod drodze z Wrocławia do Warszawy? jak by ruszyć przez łódź i skierniewice to może i po drodze :P Uploaded with ImageShack.us Quote
luka1 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 no toć mówię, że czasem po drodze :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 czy ktos jeszcze mógłby wesprzec Białą Podlaską w głosowaniu ?? http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!/page7 Quote
luka1 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_7y5FiW7Ezo&feature=youtu.be szczeniaki nadal szukają domów. Quote
malagos Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Byłam dzis na 1 dniu Kongresu Kobiet w Sali kongresowej i spotkałam Karinę Schwerzler - miała stoisko z ulotkami o psach kieleckich i o Fundacji Nero. Dobrze, ze niektórzy ludzie zatrzymywali się, rozmawiali, opowiadali o swoich zwierzakach. Brali ulotki, pytali, jak można pomóc. Quote
luka1 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 niestety nie mogłam tam być, nie miałam z kim zostawić swoich "obowiązków". A szkoda bo miło by było spotkać się z Kariną, kobietą, która często ponad siły pomaga zwierzakom. Nie załamuje się mimo wylanych na nią pomyj. Wielki szacun dla tego co robi i dla niej samej. Nota bene dzięki niej nasze zwierzaki nie muszą do weta jeździć na rowerze:evil_lol: Quote
Recommended Posts