luka1 Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 ok!!! wszystko będę odnotowywać wieczorkiem- o ile internet będzie działał. Quote
Czarownica Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Wklejam zdjęcie kotki do adopcji - dotyczy postu nr #792 Quote
luka1 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Dziś przeczesewałyśmy las pod Młodzieszynem w poszukiwaniu suczki i jej szczeniąt. Psiaki zniknęły. a to Juniorek, który wrócił po roku z adopcji. Quote
luka1 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 sharka napisał(a):Śliczny psiak. Jaki był powód powrotu? Junior jest bardzo fajnym psiakiem i mądrym. Państwu urodziło się niespodziewane dziecko, o innych kłopotach rodzinnych nie chciałam słuchać, każdy je ma i nie każdy pozbywa się od razu psa. Zwłaszcza, że nie tak dawno przysyłali zdjęcia i pochwały pod adresem Juniorka. Quote
sharka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 jak mi się urodziło dziecko, to teściowa sugerowała pozbycie się moich dwóch psów :angryy:, a uważałam ją za "psolubną" :shake: nie oddaje się członka rodziny! Quote
luka1 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 sharka napisał(a):jak mi się urodziło dziecko, to teściowa sugerowała pozbycie się moich dwóch psów :angryy:, a uważałam ją za "psolubną" :shake: nie oddaje się członka rodziny! Moja teściowa też kazała się pozbyć całego zwierzyńca - pozbyłam się teściowej Quote
rita60 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 luka1 napisał(a):Moja teściowa też kazała się pozbyć całego zwierzyńca - pozbyłam się teściowej Dobre luka.... Quote
Isadora7 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 luka1 napisał(a):Moja teściowa też kazała się pozbyć całego zwierzyńca - pozbyłam się teściowej umarł umarłam :evil_lol: Quote
sharka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 sharka napisał(a):nie oddaje się członka rodziny! edit: psiego członka rodziny :] Quote
luka1 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Nie umarła, nie oddałam jej, tylko puściłam przy niej szczurki na mieszkanie i mam ją z głowy. Od lat mnie nie nawiedza. Quote
Gabi79 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Biedny Juniorek:-(, jak on się musi teraz czuć.... Państwu urodziło się niespodziewane dziecko - bez komentarza Poza tym adoptując psa mogli brać taką ewentualność pod uwagę. Czy Juniorek ma może osobny wątek na dogo??? Quote
luka1 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Gabi79 napisał(a):Biedny Juniorek:-(, jak on się musi teraz czuć.... . Czy Juniorek ma może osobny wątek na dogo??? Juniorczuje się u nas tak, jakby w ogóle stąd nie wyjeżdżał. Jest radosny i bawi sięz resztą bandy.Wątek ma, muszę go odszukać. Quote
luka1 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 o, to wątek Juniorka http://www.dogomania.pl/forum/threads/201634-Junior-rozpocz%C4%85%C5%82-dzieci%C5%84stwo-w-schronisku-MA-DOM Quote
Gabi79 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='luka1']o, to wątek Juniorka http://www.dogomania.pl/forum/threads/201634-Junior-rozpoczął-dzieciństwo-w-schronisku-MA-DOM Dziękuję za odszukanie wątku, zaraz tam zajrzę. To szczęście w nieszczęściu, że Juniorek nie jest załamany i nie tęskni, a wręcz przeciwnie Quote
Neris Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Luka próbowałaś wysłać do mnie PM, czy chodziło o tę sprawę w Nowym Dworze? Quote
Agata69 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Czy to ten sam Juniorek ktorego zabralas ze schroniska, kiedy ja zabieralam 3 szczeniaki? Ludzie sa nienormalni... Quote
luka1 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Neris napisał(a):Luka próbowałaś wysłać do mnie PM, czy chodziło o tę sprawę w Nowym Dworze? Tak właśnie w tej sprawie pisałam do Ciebie. Quote
luka1 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Agata69 napisał(a):Czy to ten sam Juniorek ktorego zabralas ze schroniska, kiedy ja zabieralam 3 szczeniaki? Ludzie sa nienormalni... To ,to ten Juniorek. Wyrósł trochę, ale nadal jest psotny. Chyba nawet ładniejszy niż wtedy. Quote
luka1 Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Neris, wielkie dzięki - Milka pojechała do domu. Choć strasznie ją lubiłam, bo to cudo nie pies, ale u mnie nie było jej najlepiej. To pies potrzebujący przestrzeni. Trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze. Quote
Neris Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='luka1']Neris, wielkie dzięki - Milka pojechała do domu. Choć strasznie ją lubiłam, bo to cudo nie pies, ale u mnie nie było jej najlepiej. To pies potrzebujący przestrzeni. Trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze. Polecam się na przyszłość :) Tutaj kilka migawek z jej nowego domu, ale niestety tylko komórką MARIAN Marian pokazuje, gdzie siedzą sikorki przejście między domem a sklepem (pies nie należy do wyposażenia, to moja Iriska) Taras Wszystkie rabatki poogradzane Tam jest tak klimatycznie, że chciałoby się tam mieszkać, w domu pięknie, kolorowo i ze smakiem, w ogrodzie wszystko KIPI. Drzewa pozabezpieczane specjalnymi opaskami, żeby koty nie mogły się wspinać i polować na ptaki, ogrodzenie zewnętrzne podwójne, pierwsze z murowanych słupów i sztachet, drugie z siatki, pies nie ma jak się wybić i wyskoczyć. I deserek :) Quote
luka1 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 O Matko, jak zobaczyli mój ogród z dołami po psio-kretach, z rozszarpanymi zabawkami to aż dziwne, że nie zrezygnowali. Quote
luka1 Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Wczoraj znowu byłyśmy na wsi skąd zabrane zostały cztery psy. Pojechałyśmy po kolejnego ale nie udało się go odebrać. Zresztą chyba to nie jest potrzebne. Psy są zadbane, maja tymczasowe budy. Po powrocie stolarza z urlopu ma zrobić docelowe mieszkanka. Wczoraj przybył nam kolejny psiak. Błąkał sie po lesie, niedaleko schroniska. Pojechałam tam by mu zostawić jedzenie, ale pies przyczołgał sie do mnie skomląc. No i co, miałam go zostawić? Zabrałyśmy szczeniaka do schroniska, ale było już zamknięte. Mam go więc w domu w brew przyrzeczeniom sobie, że już ani jednego psa więcej. Szczeniak ma około 4, może 5 miesięcy i miał być owczarkiem niemieckim. Quote
rita60 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Fajny ten dzieciak,tylko oczka takie smutne...wiedział do kogo się przyczołgać... Quote
Isadora7 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 rita60 napisał(a):Fajny ten dzieciak,tylko oczka takie smutne...wiedział do kogo się przyczołgać... Dokladnie. Bardzo fajny dzieciak. Quote
Recommended Posts