Jump to content
Dogomania

Fruzia ma domek ma cudowny domek !! Dług spłacony !! Dziękujemy !!!

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście noc minęła spokojnie, czyli bez pobudki dla mnie!
Oczywiście w klateczce czysto!
Oczywiście sunia jak zwykle bardzo grzeczna!
Oczywiście qpa i sioo na bieżąco/normalnie!

Fruzia to SUPER sunia!

I tyla na dzisiaj! :hand:

Posted

beka napisał(a):
A jak ona chodzi?
Buja się czy w miarę pewniee?

Wiesz.. jakby to powiedzieć? Buja się, ale "w miarę pewnie"! Stara się panować nad tym tyłem a dzisiaj zauważyłam, że jak ma głowę uniesioną do góry, czyli nie idzie z nosem przy ziemi to porusza się praktycznie normalnie! :p

Posted

DIF słusznie zauważyłaś tą mniej obciążaną łapkę. Rtg robione jeszcze w Ostrołęce wykazało pękniecie- ma się samo zrosnąć, nie trzeba tego operować, ale przy kontroli na pewno będziemy prosili o kolejne rtg, by sprawdzić, czy zrosło się tak jak trzeba.
Fruzia jest przekochanym psiakiem.
Pomoc finansowa jest potrzebna, bo rachunek w lecznicy jeszcze nie zapłacony :-(

Posted

[quote name='esperanza'] Rtg robione jeszcze w Ostrołęce wykazało pękniecie- ma się samo zrosnąć, nie trzeba tego operować, ale przy kontroli na pewno będziemy prosili o kolejne rtg, by sprawdzić, czy zrosło się tak jak trzeba.

Nie wiedziałam o tym ! :shake:
Czyli uraz kręgosłupa i dodatkowo łapki! :placz:

Posted

Owieczka napisała o tym w pierwszym poście, ale faktycznie mogło nam umknąć, gdy Ci ją przekazywałyśmy.
Pomyślę, co jeszcze można jej dać, by się tym zajęła. 20 minut na butelkę, hmmm.... szybka bestia ;-)

Posted

esperanza napisał(a):
Owieczka napisała o tym w pierwszym poście, ale faktycznie mogło nam umknąć, gdy Ci ją przekazywałyśmy.
Pomyślę, co jeszcze można jej dać, by się tym zajęła. 20 minut na butelkę, hmmm.... szybka bestia ;-)

Ważne, że zwróciłam na to uwagę i wiadomo o co biega!
A jeśli chodzi o zabawki to:
butelka 20 minut (chrupki wyżarte :evil_lol:)
miś pluszowy no... oczy i nos ok. 30 minut, reszta kolejne 30 = miś "nie żyje"
kość sznurkowa..blee,
piłeczka pluszowa ....bleee

Posted

[quote name='esperanza']DIF słusznie zauważyłaś tą mniej obciążaną łapkę. Rtg robione jeszcze w Ostrołęce wykazało pękniecie- ma się samo zrosnąć, nie trzeba tego operować, ale przy kontroli na pewno będziemy prosili o kolejne rtg, by sprawdzić, czy zrosło się tak jak trzeba.
Fruzia jest przekochanym psiakiem.
Pomoc finansowa jest potrzebna, bo rachunek w lecznicy jeszcze nie zapłacony :-(

Czy moge prosic o dokładne rozliczenie ??
Ile jest do zapłacenia na dzień dzisiejszy a ile kasy już wpłynęlo i od kogo. Poza tym prosze o podanie nr konta , wszystko wkleję do pierwszego postu.

Posted

Do tej pory wpłynęło
03.01.2010 30zł i to wszystko :-(
Wydatki:
434zł wynosi faktura z lecznicy (2 razy rtg, głupi jaś, morfologia i pobyt)- niezapłacone
75zł za pobyt Fruzi u DIF do 12.01.2010- zapłacone

Posted

jayo napisał(a):
Dif, czy Fruzia jest bardzo klopotliwa ? Potrzebuje wiedziec, czy jest glosna jak przebywa zamknieta w klatce...
Dzieki !!

Nie jest głośna. Czasami popiskuje, ale trochę. Szczeka tylko jak widzi koty. Ale i do nich już powoli zaczyna się przyzwyczajać. Przeważnie cały dzień śpi (bo cóż innego może biedna robić :-() albo bawi sie piszczakami.

Posted

Emigrantka napisał(a):
Nie widze nigdzie namiarow na konto gdzie mozna Fruzi pare groszy wplacic.. nie ma na pierwszej stronie?

Juz poprawiłam, konto jest widoczne w pierwszym poście. Przepraszam za opóźnienie. :oops:

Posted

co tu tak cichutko, podnosimy ślicznotkę :) spróbuję coś na bazarek dla niej znaleźć ale może być ciężko (ja nie mam czasu a i rzeczy na bazarki ostatnio trochę mi zeszło ;) )
Jak coś znajdę to poproszę kogoś o dołączenie ich do bazarku, ja sama nie będę w stanie tego monitorować (sesja?)

Posted

Fruzia zostaje u DIF przynajmniej do czasu konsultacji lub znalezienia nowego domu.
Niestety bezpłatny dt wycofał się z propozycji opieki nad sunią.

Prosimy o pomoc w zbieraniu funduszy na opłacenie pobytu Fruzi (15zl/doba) i dług w lecznicy (434zł)
Potrzebne są też ogłoszenia i bazarki.
Prosimy!!!

Posted

esperanza napisał(a):
Fruzia zostaje u DIF przynajmniej do czasu konsultacji lub znalezienia nowego domu.
Niestety bezpłatny dt wycofał się z propozycji opieki nad sunią.

Prosimy o pomoc w zbieraniu funduszy na opłacenie pobytu Fruzi (15zl/doba) i dług w lecznicy (434zł)
Potrzebne są też ogłoszenia i bazarki.
Prosimy!!!

Masz to allegro cegiełkowe? Linka by chciała, porozsyłam.