kameo Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 DIF napisał(a):I grooba :cool3::evil_lol:! Kameo, a jak z jej chodzeniem? Zarzuca troszkę chociaż tyłem, czy całkiem jej się ten niedowład cofnął? ej no! nie jest grooba :evil_lol: a chodzi pięknie :) jak za duzo pospacarujemy to wtedy lekko kuleje ( ale naprawde nieznacznie) myśle, ze to bardziej wina dysplazji a nie kręgosłupa jest taka kochana, ze wszyscy sie zachwycają jaki ma cudny charakter Quote
Hotel KADIF Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='kameo']ej no! nie jest grooba :evil_lol: a chodzi pięknie :) jak za duzo pospacarujemy to wtedy lekko kuleje ( ale naprawde nieznacznie) myśle, ze to bardziej wina dysplazji a nie kręgosłupa jest taka kochana, ze wszyscy sie zachwycają jaki ma cudny charakter Bosko, bosko, bosko!!!! :loveu: Od razu mówiłam, że Fruziaczek to wyjątkowa sucz! Ucałuj ją ode mnie! Mam do niej ogromny sentyment, bo jest po prostu wyjątkowa a poza tym to mój pierwszy hotelowicz.... ;):loveu:!!! Dziękujemy Ci bardzo! Quote
Hotel KADIF Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dostałam od Kameo zdjęcia "telefoniczne" Fruziaka! :loveu::loveu::loveu: Fruzia na zdjęciach jest po prostu cudna, wyluzowana i ... piękna!:p Dajcie mi "chwilkę" (czyli ok tydzień) to wkleję jakoś... :evil_lol: Quote
kameo Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Fruzia, moja córunia kochana jest najśliczniejsza na świecie :loveu: Postaram się porobić niuni zdjęcia aparatem i wkleję tutaj, ale moje tempo jest jeszcze lepsze niż DIF :lol: To jest taka mordeczka kochana, tylko całować, tulić i podziwiać za jej mądrość. Te jej oczka cudne, minki słodkie, normalnie sama sobie zazdroszczę takiego miłego pieseczka :lol: Szukam towarzyszki dla mojej Fruzi ukochanej, bo ona taka samotna jest jak my idziemy do pracy/szkoły:-(. Nie wolno tak postepowac z psem, który kocha wszyskich, no!:mad: Dlatego zalozyłam watek w odpowiednim dziale ( http://www.dogomania.pl/threads/191857-Sunia-w-typie-berne%C5%84czyka-doros%C5%82a-lubi%C4%85ca-koty ) , zarejestrowałam sie na innym Forum i czekamy na te jedyną :lol: ... Bernenkę :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 kameo napisał(a): Postaram się porobić niuni zdjęcia aparatem i wkleję tutaj, ale moje tempo jest jeszcze lepsze niż DIF :lol: No to sobie poczekają dziewczyny!:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
kameo Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No teraz to juz mi na ambicje weszłaś :evil_lol: w TEN weekend porobie i wkleje tutaj zdjecia Fruzi w nowiutkiej obrozy od Taks ( cudne te jej obroze, naprawdę) O!:eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 kameo napisał(a):No teraz to juz mi na ambicje weszłaś :evil_lol: w TEN weekend porobie i wkleje tutaj zdjecia Fruzi w nowiutkiej obrozy od Taks ( cudne te jej obroze, naprawdę) O! To czekamy!!!!! :mad: A... i obrożę obfoć dokładnie! :p Quote
kameo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ty naprawde myslisz, ze to ja zjadłam kotom Royala? No, skoro tak myslisz to ja spadam i weź pod uwage fakt, ze jestem oburzona podejrzeniami jak sie ze mna pobawisz to może zapomne o tych pomówieniach nie bawisz się? hmm, chyba faktycznie myślą, że to ja no wybaczysz swojej córuni, prawda? ooo ptaszek ej no! juz daj spokój, przeciez to nic takiego a ta mina zawsze działa... a jak postawie uszko? to jak pańcia, jak będzie? Przeciez widzisz, że sie staram przez te głupie koty ciagle problemy... za kazdym razem mnie wystawią a ja musze się naginać nie bede z siebie robic głupka, ide zobaczyc gdzie sa te małe gnojki Mam cie. I co masz mi do powiedzenia? Na dzisiaj tyle ;) Pozdrawiamy Quote
Hotel KADIF Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jest po prostu boska! :loveu: I nadal nie wie co z tymi uszami zrobić...:evil_lol: A jak z chodzeniem? Wszystko oki? Moja niunia słodka! Dziękuję bardzo za zdjęcia! :Rose: Quote
kameo Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 tak, jak najbardziej z chodzeniem tez jest wszystko w porządku :) Quote
Hotel KADIF Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 kameo napisał(a):tak, jak najbardziej z chodzeniem tez jest wszystko w porządku Superrrr!!! :multi: Wyczochraj ją od nas! :loveu: Quote
Kika9004 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ode mnie też ją wyczochraj!! :) Piękna sunia Quote
kameo Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Fruzia nie jest już jedynaczką :Cool!: [URL]http://www.szwajcary.com/viewtopic.php?f=153&t=6851[/URL] Quote
Evelka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ja również bardzo gratuluję! Suńka cuuudowna!:loveu: Szczerze zazdroszczę;) I życzę wiele szczęścia we wspólnym życiu! BPP to świetny wybór!:multi: Quote
esperanza Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kochani! Już drugi rok z rzędu prowadzimy akcję "Nakarmiłeś psa swojego? Nakarm bezdomnego!" dla schroniska w Kruszewie koło Ostrołęki. Proszę przyłączcie się. Dary w postaci karmy, witamin, legowisk, zabawek i innych artykułów zoologicznych można zostawiać w wyznaczonych punkach. Na terenie Warszawy: Lecznica Weterynaryjna Canfelis ul. Berensona 4e- Białołęka Lecznica Weterynaryjna ul. Tatarkiewicza 10 b - Praga Południe Sklep zoologiczny Maks ul. Grójecka 105 - Ochota Bielany, Bemowo i Żoliborz odbiór przeze mnie po kontakcie telefonicznym pod numerem: 607 077 350 W Ostrołęce: Przychodnia Weterynaryjna AGA ul.Steyera 8A sklepie zoo w D H Handlowiec Przychodni Weterynaryjnej 4 Łapy ul. Piłsudskiego 34a Można również wpłacać pieniądze na nasze konto: Stowarzyszenie na Rzecz Bezpańskich Zwierząt "Niczyje" ul. Sielska 1 07-300 Ostrów Mazowiecka Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974 z dopiskiem "zbiórka karmy" Informacje o zrealizowanych przez nas zbiórkach można znaleźć na stronie http://www.kruszewo.schronisko.org/i...d=32&Itemid=28 Liczę na pomoc dogomaniaków! Quote
Recommended Posts