Jump to content
Dogomania

Fruzia ma domek ma cudowny domek !! Dług spłacony !! Dziękujemy !!!

Recommended Posts

Posted

esperanza napisał(a):
Fruzia zostaje u DIF przynajmniej do czasu konsultacji lub znalezienia nowego domu.
Niestety bezpłatny dt wycofał się z propozycji opieki nad sunią.

Prosimy o pomoc w zbieraniu funduszy na opłacenie pobytu Fruzi (15zl/doba) i dług w lecznicy (434zł)
Potrzebne są też ogłoszenia i bazarki.
Prosimy!!!

Masz to allegro cegiełkowe? Linka by chciała, porozsyłam.

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Fruziaka wszystko dobrze!

Tylko okropnie nudzi się w tej klacie. Na koty szczeka tylko od czasu do czasu i prawie w ogóle nie piszczy. Bardzo dużo śpi.
Chodzimy regularnie na krótkie spacerki (tak co 2-3 godziny), na których strasznie hałasuje :diabloti:. Chyba zaczyna się czuć jak u siebie...
Wczoraj w nocy zerwała mnie z łóżka o 4-tej, bo chciała wyjść na dwór. Zrobiła siku i qpę-dobry piesek.
W ogóle jakaś dziwna ta noc była. Najpierw o 1-ej mój prawie 5-letni synek "na śpiocha" zapalił w pokoju światło i zaczął się ubierać. Podał ubranie śpiącej córce i chciał gdzieś wyjść. :roll:
Potem o 3-ciej obudził mnie kot, bo chciał na dwór a o 4-tej Fruzia. Co za życie... Obudziłam się nieprzytomna!

Jutro zrobię Fruzi ładne zdjęcia do ogłoszeń, wyskrobię też może jakiś tkliwy tekst! Mam też trochę rzeczy na mój pierwszy w życiu bazarek! ;)

Dziewczynki, pospamujcie trochę w międzyczasie, dobrze? Ja wlazłam dzisiaj na dogo tylko po to, żeby przekazać wieści o Fruzi. Bardzo mało osób zagląda do Niuni.

Aha i mam pytanie... Czy jest możliwość wrzucenia mi na maila skanu z dokumentacji medycznej Fruzi z ul. Kosiarzy? Mój wet jest świetnym chirurgiem, może niech spojrzy okiem...Jak sądzicie?

Posted

DIF napisał(a):

Jutro zrobię Fruzi ładne zdjęcia do ogłoszeń, wyskrobię też może jakiś tkliwy tekst! Mam też trochę rzeczy na mój pierwszy w życiu bazarek! ;)

Dziewczynki, pospamujcie trochę w międzyczasie, dobrze? Ja wlazłam dzisiaj na dogo tylko po to, żeby przekazać wieści o Fruzi. Bardzo mało osób zagląda do Niuni.

Aha i mam pytanie... Czy jest możliwość wrzucenia mi na maila skanu z dokumentacji medycznej Fruzi z ul. Kosiarzy? Mój wet jest świetnym chirurgiem, może niech spojrzy okiem...Jak sądzicie?

Zdjecia bardzo by sie przydaly ! Byloby super.
Malo osob zaglada - bo i potrzebujacych sporo - a pomysly i kasa na pomoc nie jest nieskonczona :((
Ale rozrzucimy wici - bo sunia zasluguje na pomoc. Nie chcialabym, zeby jej pech wciaz trwal...

Posted

w górę! jeśli będę mieć chwilę jutro, to zrobić mogę bannerek :) A jaki? bo jakieś już są, mam nawet jeden w podpisie.
No i jak już bym miała ten czas to postaram się nie zapomnieć - okropną sklerozę mam

Posted

dalej nie wiem jakiej treści ten bannerek, więc jakby co to mogę go jutro zrobić :)
Dobranoc maleńkiej suńce, śpij dużo coby łapki zdrowiały

Posted

melduję się na wątku i pozdrawiam wszystkie cioteczki
postaram się pomóc biduli przynajmniej finansowo
Dif kochana jak zwykle jesteś aniołem dla skrzywdzonych przez los słodziaków
trzymaj się ciepło i uściskaj swoja nowa podopieczną

Posted

Dziękuję, kochane za zajrzenie do Fruziaka :loveu:.

Sunia jest naprawdę wspaniała, ale jej adopcja będzie bardzo trudna z uwagi na niedowład łapek. Potrzebny jej jest naprawdę odpowiedzialny człowiek także nie możemy jej oddać do pierwszego lepszego domu.

Zaglądajcie, proszę i jak nie macie innej możliwości pomocy to pospamujcie trochę i roześlijcie wątek po znajomych dogomaniakach.

Alicja napisał(a):
dogo chodzi jakby chciało a nie mogło więc nawet nie wiem czy ta ślicznotka jest na Owczarkach ??

Chyba nie ma, ale może niech dziewczyny się wypowiedzą.
Jeśli nie jest wrzuciłabyś ją na owczarki?:modla: