mysza 1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 esperanza napisał(a):Fruzia zostaje u DIF przynajmniej do czasu konsultacji lub znalezienia nowego domu. Niestety bezpłatny dt wycofał się z propozycji opieki nad sunią. Prosimy o pomoc w zbieraniu funduszy na opłacenie pobytu Fruzi (15zl/doba) i dług w lecznicy (434zł) Potrzebne są też ogłoszenia i bazarki. Prosimy!!! Masz to allegro cegiełkowe? Linka by chciała, porozsyłam. Quote
Vlk Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ja też porozsyłam swoim znajomym... :) tylko dajcie linka, bo coś nie umiem wypatrzyć Quote
Hotel KADIF Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 U Fruziaka wszystko dobrze! Tylko okropnie nudzi się w tej klacie. Na koty szczeka tylko od czasu do czasu i prawie w ogóle nie piszczy. Bardzo dużo śpi. Chodzimy regularnie na krótkie spacerki (tak co 2-3 godziny), na których strasznie hałasuje :diabloti:. Chyba zaczyna się czuć jak u siebie... Wczoraj w nocy zerwała mnie z łóżka o 4-tej, bo chciała wyjść na dwór. Zrobiła siku i qpę-dobry piesek. W ogóle jakaś dziwna ta noc była. Najpierw o 1-ej mój prawie 5-letni synek "na śpiocha" zapalił w pokoju światło i zaczął się ubierać. Podał ubranie śpiącej córce i chciał gdzieś wyjść. :roll: Potem o 3-ciej obudził mnie kot, bo chciał na dwór a o 4-tej Fruzia. Co za życie... Obudziłam się nieprzytomna! Jutro zrobię Fruzi ładne zdjęcia do ogłoszeń, wyskrobię też może jakiś tkliwy tekst! Mam też trochę rzeczy na mój pierwszy w życiu bazarek! ;) Dziewczynki, pospamujcie trochę w międzyczasie, dobrze? Ja wlazłam dzisiaj na dogo tylko po to, żeby przekazać wieści o Fruzi. Bardzo mało osób zagląda do Niuni. Aha i mam pytanie... Czy jest możliwość wrzucenia mi na maila skanu z dokumentacji medycznej Fruzi z ul. Kosiarzy? Mój wet jest świetnym chirurgiem, może niech spojrzy okiem...Jak sądzicie? Quote
jayo Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 DIF napisał(a): Jutro zrobię Fruzi ładne zdjęcia do ogłoszeń, wyskrobię też może jakiś tkliwy tekst! Mam też trochę rzeczy na mój pierwszy w życiu bazarek! ;) Dziewczynki, pospamujcie trochę w międzyczasie, dobrze? Ja wlazłam dzisiaj na dogo tylko po to, żeby przekazać wieści o Fruzi. Bardzo mało osób zagląda do Niuni. Aha i mam pytanie... Czy jest możliwość wrzucenia mi na maila skanu z dokumentacji medycznej Fruzi z ul. Kosiarzy? Mój wet jest świetnym chirurgiem, może niech spojrzy okiem...Jak sądzicie? Zdjecia bardzo by sie przydaly ! Byloby super. Malo osob zaglada - bo i potrzebujacych sporo - a pomysly i kasa na pomoc nie jest nieskonczona :(( Ale rozrzucimy wici - bo sunia zasluguje na pomoc. Nie chcialabym, zeby jej pech wciaz trwal... Quote
Vlk Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 w górę! jeśli będę mieć chwilę jutro, to zrobić mogę bannerek :) A jaki? bo jakieś już są, mam nawet jeden w podpisie. No i jak już bym miała ten czas to postaram się nie zapomnieć - okropną sklerozę mam Quote
beka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dorotka wysyłam ci namiary na tego lekarza o którym rozmawiałyśmy, on jest neurochirurgiem Quote
Vlk Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 a co to mają być za bannerki? JAka treść? Bo jakieś dla Fruzieńki już są... :) Quote
Hotel KADIF Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 To tyle jeśli chodzi o zdjęcia! Zaraz zaproszę na wątek kilka zaprzyjaźnionych ciotek! ;) Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dogo chodzi jakby chciało a nie mogło więc nawet nie wiem czy ta ślicznotka jest na Owczarkach ?? Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 PIEKNA :) niestey, finansowo nie wspomoge finansowo ale chociaz bede podrzucac i mocno trzymac kciuki ;) Quote
mru Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 zapisuję się finansowo też nie pomogę :( przepraszam... ale jestem :) mała, trzymam kciuki! Quote
Vlk Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 dalej nie wiem jakiej treści ten bannerek, więc jakby co to mogę go jutro zrobić :) Dobranoc maleńkiej suńce, śpij dużo coby łapki zdrowiały Quote
kluska z lublina Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 melduję się na wątku i pozdrawiam wszystkie cioteczki postaram się pomóc biduli przynajmniej finansowo Dif kochana jak zwykle jesteś aniołem dla skrzywdzonych przez los słodziaków trzymaj się ciepło i uściskaj swoja nowa podopieczną Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dziękuję, kochane za zajrzenie do Fruziaka :loveu:. Sunia jest naprawdę wspaniała, ale jej adopcja będzie bardzo trudna z uwagi na niedowład łapek. Potrzebny jej jest naprawdę odpowiedzialny człowiek także nie możemy jej oddać do pierwszego lepszego domu. Zaglądajcie, proszę i jak nie macie innej możliwości pomocy to pospamujcie trochę i roześlijcie wątek po znajomych dogomaniakach. Alicja napisał(a):dogo chodzi jakby chciało a nie mogło więc nawet nie wiem czy ta ślicznotka jest na Owczarkach ?? Chyba nie ma, ale może niech dziewczyny się wypowiedzą. Jeśli nie jest wrzuciłabyś ją na owczarki?:modla: Quote
Hotel KADIF Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Pojawię się na dogo wieczorkiem. Proszę podbijać wąteczek do góry!! Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 posłałam linka do Anashara , zaraz jeszcze poszukam kontaktów na fo owczarkowe Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Hej Fruzia, jak sie czujesz malutka? Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Czesc kochana, sliczniutka dziweczynko :) Quote
Recommended Posts