Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
Lavanara ty w sobotę wystawiasz, czyli jak weźniecie zwycięstwo grupy to spotkamy się w niedzielę ;)

Taaa napewno ;)
Jak nas z ringu nie wywalą to będzie dobrze...
A poza tym jak sędzia zobaczy moją chudzine z czerwonymi spojówkami uszami i faflami to się chyba załamie ;(

Posted

Ja też się ciągle zastanwiam... przez kolejne 3 lata tam bywałam pomimo tego iż po każdej wystawie mówiłam , że juz się tam nie zjawie....
no i teraz mam problem bo po zeszłorocznej wystawie też oczywiście mówiłam, że już tam nie pojade :roll:

Posted

[quote name='AnkaW']asiek - a co Cie tak odstrasza od tej wystawy???? Czy tam będzie ciepło, czy jak na kieleckiej?:cool3: :cool3:
największym problemem dla mnie i dla moich nieco olbrzymich psiaków jest ogromny tłok. Sala jest bardzo mała i nawet nie ma gdzie sobie przysiąść i poczekacz do oceny. Z organizacją też tam nie najlepiej - wszystko się ogromnie przeciąga ;)

Posted

asiek napisał(a):
Ja też się ciągle zastanwiam... przez kolejne 3 lata tam bywałam pomimo tego iż po każdej wystawie mówiłam , że juz się tam nie zjawie....
no i teraz mam problem bo po zeszłorocznej wystawie też oczywiście mówiłam, że już tam nie pojade :roll:

Asiek w tym roku powinno być zdecydowanie lepiej- wystawa rozłożona wreszcie na dwa dni - kilka grup w sobotę, kilka w niedzielę. Nie sądzę żeby to spowodowało jakieś przeogromne ilości zgłoszeń ( a może) ale warunki dla psów i zwiedzających zdecydowanie lepsze niż w latach poprzednich.

Posted

Kika napisał(a):
Asiek w tym roku powinno być zdecydowanie lepiej- wystawa rozłożona wreszcie na dwa dni - kilka grup w sobotę, kilka w niedzielę. Nie sądzę żeby to spowodowało jakieś przeogromne ilości zgłoszeń ( a może) ale warunki dla psów i zwiedzających zdecydowanie lepsze niż w latach poprzednich.

No właśnie też tak sobie pomyślałam ale po przeczytaniu wątku o Bydgoszczy to jakoś zaczęłąm w to wątpić ....
Pozatym jednak mam tam trochę daleko a jakoś dziwnym trafem pogoda zawsze jak tam jechałam była ochydna ;)

No i jeszcze tym co zadecydowało o nie zgłoszeniu psiaków to fakt że sędzia mojej rasy nadal nie jest znany :(

Posted

Byłam na wstawie w Jarosławiu w ubiegłym roku; niestety, nie zrobiła na mnie wiekszego wrażenia - wręcz przeciwnie - małe ringi, duzy tłok, sporo ludzi oglądających, nie ma gdzie usiąść, postawić klatki czy nawet postać i popatrzeć........ ale, nie ukrywam, że w tym roku liczę na dogodniejsze warunki ze względu na dwudniowy podział :)

Posted

alanowak napisał(a):
Czy jest ktos ze slaska, kto chcialby jechac na ta wystawe??? Bo mialabym miejsce w aucie dla 2 osob i psa lub 1 osoby i dwoch psow + przestronny bagaznik;)

A Wrocław do dla Ciebie tez Slask? Bo ja bym sie zabrala:))

Posted

[quote name='DRACA']To wszystko wiemy :p
Pytanie było o katalog przedwystawowy lub plan sedziowania, ponawiam.

Sorki zamotalam sie.

Podejrzewam ze katalogu przedwystawowego nie bedzie, tak jak zwykle.
Chyba ze czasami jak sie zadzwoni, a pani ktora odberze telefon ma dobry humor to poda stawke. Kiedys tak zadzwonilam i sie dowiedzialam.:lol: