efra-husky Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Lavanara ty w sobotę wystawiasz, czyli jak weźniecie zwycięstwo grupy to spotkamy się w niedzielę ;) Quote
Elitesse Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 a to nie sa przez przypadek dwie oddzielne wystawy w sobote i w niedziele ?? Quote
efra-husky Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 podział jest na dwa dni - w sobotę są grupy IV, VII, IX i X a w niedzielę I, II, III, V, VI i VIII Quote
Lavanara Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 efra-husky napisał(a):Lavanara ty w sobotę wystawiasz, czyli jak weźniecie zwycięstwo grupy to spotkamy się w niedzielę ;) Taaa napewno ;) Jak nas z ringu nie wywalą to będzie dobrze... A poza tym jak sędzia zobaczy moją chudzine z czerwonymi spojówkami uszami i faflami to się chyba załamie ;( Quote
efra-husky Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Szaman zgłoszenia są do 20 lutego Lavanara może tak źle nie będzie, troszkę pudru tu i ówdzie, i powinno wszystko być dobrze ;) Będziemy trzymać kciuki Quote
Irviers Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :) my jeszcze nie zgłoszeni ale wciaz sie zastanawiamy :) musze cos wymyslic z transportem ;) ale na 90% jedziemy :) Quote
asiek Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ja też się ciągle zastanwiam... przez kolejne 3 lata tam bywałam pomimo tego iż po każdej wystawie mówiłam , że juz się tam nie zjawie.... no i teraz mam problem bo po zeszłorocznej wystawie też oczywiście mówiłam, że już tam nie pojade :roll: Quote
AnkaW Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 asiek - a co Cie tak odstrasza od tej wystawy???? Czy tam będzie ciepło, czy jak na kieleckiej?:cool3: :cool3: Quote
stellanovaa Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Witam, Czy moze Ktos wie kto ma sędziowac w Jarosławiu grupy : IX i X ?. Na stronie Jarosławia nie moge znalezc obsady :shake: pozdrawiam, Beata Quote
Cathedral Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 grupa IX Wiesław Boryczko grupa X Ewa Bukład Quote
asiek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='AnkaW']asiek - a co Cie tak odstrasza od tej wystawy???? Czy tam będzie ciepło, czy jak na kieleckiej?:cool3: :cool3: największym problemem dla mnie i dla moich nieco olbrzymich psiaków jest ogromny tłok. Sala jest bardzo mała i nawet nie ma gdzie sobie przysiąść i poczekacz do oceny. Z organizacją też tam nie najlepiej - wszystko się ogromnie przeciąga ;) Quote
Elitesse Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 czy na stronie ukaze sie katalog przedwstawowy lub chociaz plan sedziowania ?? Quote
Kika Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 asiek napisał(a):Ja też się ciągle zastanwiam... przez kolejne 3 lata tam bywałam pomimo tego iż po każdej wystawie mówiłam , że juz się tam nie zjawie.... no i teraz mam problem bo po zeszłorocznej wystawie też oczywiście mówiłam, że już tam nie pojade :roll: Asiek w tym roku powinno być zdecydowanie lepiej- wystawa rozłożona wreszcie na dwa dni - kilka grup w sobotę, kilka w niedzielę. Nie sądzę żeby to spowodowało jakieś przeogromne ilości zgłoszeń ( a może) ale warunki dla psów i zwiedzających zdecydowanie lepsze niż w latach poprzednich. Quote
asiek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Kika napisał(a):Asiek w tym roku powinno być zdecydowanie lepiej- wystawa rozłożona wreszcie na dwa dni - kilka grup w sobotę, kilka w niedzielę. Nie sądzę żeby to spowodowało jakieś przeogromne ilości zgłoszeń ( a może) ale warunki dla psów i zwiedzających zdecydowanie lepsze niż w latach poprzednich. No właśnie też tak sobie pomyślałam ale po przeczytaniu wątku o Bydgoszczy to jakoś zaczęłąm w to wątpić .... Pozatym jednak mam tam trochę daleko a jakoś dziwnym trafem pogoda zawsze jak tam jechałam była ochydna ;) No i jeszcze tym co zadecydowało o nie zgłoszeniu psiaków to fakt że sędzia mojej rasy nadal nie jest znany :( Quote
Em-ka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Byłam na wstawie w Jarosławiu w ubiegłym roku; niestety, nie zrobiła na mnie wiekszego wrażenia - wręcz przeciwnie - małe ringi, duzy tłok, sporo ludzi oglądających, nie ma gdzie usiąść, postawić klatki czy nawet postać i popatrzeć........ ale, nie ukrywam, że w tym roku liczę na dogodniejsze warunki ze względu na dwudniowy podział :) Quote
Cavisia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 W zeszłym roku rzeczywiście było kiepsko, ale może w tym roku będzie lepiej? Trzymam kciuki :) Quote
Ewelinaa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ja tez jade na Jaroslaw bede w sobotę :) w Rzeszowie bylam ale mialam problem z transportem i maly wypadek Quote
imagination Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 alanowak napisał(a):Czy jest ktos ze slaska, kto chcialby jechac na ta wystawe??? Bo mialabym miejsce w aucie dla 2 osob i psa lub 1 osoby i dwoch psow + przestronny bagaznik;) A Wrocław do dla Ciebie tez Slask? Bo ja bym sie zabrala:)) Quote
efra-husky Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Elitesse napisał(a):czy na stronie ukaze sie katalog przedwstawowy lub chociaz plan sedziowania ?? ponawiam pytanko. Jak było w zeszłym roku? Quote
dachenoceras Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17277&page=11&highlight=jaros%B3aw od strony 11 warunki. Quote
efra-husky Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 ponawiam pytanko. czy na stronie ukaże się katalog przedwystawowy lub chociaż plan sędziowania ?? A w zeszłym roku był? Quote
vanessa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Tu masz linki do strony i kto w danym dniu sedziuje grupy. http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/wystawa1a.pdf Jesli chodzi o katalog powystawowy, to jest bardzo roznie, ale byc moze. Quote
DRACA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='vanessa']Tu masz linki do strony i kto w danym dniu sedziuje grupy. http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/wystawa1a.pdf Jesli chodzi o katalog powystawowy, to jest bardzo roznie, ale byc moze. To wszystko wiemy :p Pytanie było o katalog przedwystawowy lub plan sedziowania, ponawiam. Quote
vanessa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='DRACA']To wszystko wiemy :p Pytanie było o katalog przedwystawowy lub plan sedziowania, ponawiam. Sorki zamotalam sie. Podejrzewam ze katalogu przedwystawowego nie bedzie, tak jak zwykle. Chyba ze czasami jak sie zadzwoni, a pani ktora odberze telefon ma dobry humor to poda stawke. Kiedys tak zadzwonilam i sie dowiedzialam.:lol: Quote
Recommended Posts