Kamel Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 pinkladies napisał(a):KAMEL-czy masz moze fotke mojej suni rasy Yorkshire Terrier badz zdjecia z BOG gr.III? Przykro mi ale zaraz po naszej ocenie pojechalismy do domu, wiec nie mam zadnych zdjęc z ringu głównego ;o( Quote
jostra Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Lavanara napisał(a):Dlaczego ja nikogo nie rozpoznałam?? :p Nie byłabym taka pewna :cool1: Quote
Lavanara Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Kika Twojego psiak to nawet kilkanaście razy widziałam przechodząc koło was, ale jakoś trak mi zabrakło odwagi ;) Och oczywiście jakżebym mogła zapomnieć białęgo sznaucerka dzielnie występującego ;) Quote
Kika Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Lavanara napisał(a):Kika Twojego psiak to nawet kilkanaście razy widziałam przechodząc koło was, ale jakoś trak mi zabrakło odwagi ;) Och oczywiście jakżebym mogła zapomnieć białęgo sznaucerka dzielnie występującego ;) Ale my nie gryziemy, czasem warczymy;):eviltong: Quote
DRACA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alaskan MAlamute Psy: szczeniat: ADAKAS ZIWA z Szamańskiego Kregu ISAN z Śnieżnej Doliny młodzież: BRYLANT z Łańcuckiego Zamku pośrednia: MAVERICK Ala-Ka-Nuk Anuri otwarta: ASAMUK IWAKY SHUSH Yakima Suki: szczeniat: AK-ENE z Szamanskiego Kregu pośrednia: BEKI z Północnej Tundry otwarta: EARENDIL-CHado Appalachian Ufff... prawie sie nauczyłam lapońskiego :evil_lol: U hovavartów sa jednak prostsze imiona i przydomki :lol: Quote
Recommended Posts