Kamel Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 efra-husky- mam zdjęcia, ale tylko psy klasa młodzieży i pośrednia Quote
efra-husky Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kamel jeśli mogę cię prosić bardzo ładnie to powklejaj zdjęcia :p Z przyjemnością pooglądam piękne psiaki Quote
Kamel Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 nie mam pozmniejszanych ;o(, moze na maila Ci wyśle jak chcesz Quote
dachenoceras Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Kamel napisał(a):efra-husky- mam zdjęcia, ale tylko psy klasa młodzieży i pośrednia Ja bym też sobie popatrzył - bo podobno udało się mam (pies) nie przenieść ogona - najwiekszy sukces tej wystawy. A patrząc z boku wydawało się mi (ale nie tylko), że Kamel weżmie pośrednią, ale to oczywiście bez znaczenia teraz. Quote
Kamel Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hmmm, no cóż widać sędziom podobaja sie poteżniejsze psiaki ;o(, a dokładnie to podajcie nazwy psiaków, które was interesują. Mam z 20 zdjec, ale żadnych w biegu ;o( Quote
Kamel Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 dachenoceras napisał(a):Ja bym też sobie popatrzył - bo podobno udało się mam (pies) nie przenieść ogona - najwiekszy sukces tej wystawy. A patrząc z boku wydawało się mi (ale nie tylko), że Kamel weżmie pośrednią, ale to oczywiście bez znaczenia teraz. dachenoceras chyba mam na zdjęciu twojego psa. Quote
Kika Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Widzę,że Anka utrwaliła chyba na zdjeciach biało-czarny zespól wystawowy jostry. Quote
Kika Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 dachenoceras - czy Ty jesteś taki blondyn z włosami do ramion ? Tak po bluzie coś mi się zdaje;) Quote
dachenoceras Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kika napisał(a):dachenoceras - czy Ty jesteś taki blondyn z włosami do ramion ? Tak po bluzie coś mi się zdaje;) Niby tak, ale zapuszczę wąsy coby zrobić jeszcze lepsze wrażenia na sędzinach. Quote
efra-husky Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 i pamiętaj o marynarce, bo tylko psy dobrze ubranych właścicieli wygrywają ;) :evil_lol: Quote
dachenoceras Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 efra-husky napisał(a):i pamiętaj o marynarce, bo tylko psy dobrze ubranych właścicieli wygrywają ;) :evil_lol: Myśle że wąsy załatwia wszystko, marynarka raczej nie, no chyba że wystawa w Watykanie w Auli Pawła VI. Cociaż niewątpliwie zmienię bluzę na coś bardziej reprezentacyjnego - noże styl Bahama. Quote
efra-husky Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 dachenoceras napisał(a):może styl Bahama. chciała bym to zobaczyć :p Powiedz gdzie i kiedy a zrobię wam sesję zdjęciową ;) Quote
Kika Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 dachenoceras napisał(a):Niby tak, ale zapuszczę wąsy coby zrobić jeszcze lepsze wrażenia na sędzinach. Tak pytałam bo tym jednym okiem takiego gościa zapamiętałam, a tak mi się wydawało jakbym Cię już gdzieś widziała. efra-husky napisał(a):i pamiętaj o marynarce, bo tylko psy dobrze ubranych właścicieli wygrywają ;-) :evil_lol: A ja tym razem w sweterku i jakoś wygrałyśmy:eviltong: Wyjątek potwierdzający regułę? Quote
dachenoceras Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kika napisał(a):Tak pytałam bo tym jednym okiem takiego gościa zapamiętałam, A ja zapamiętałem Ciebie i po psie i po oku. Quote
dachenoceras Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Lavanara napisał(a):Dlaczego ja nikogo nie rozpoznałam?? :p Wszak "łaciaty" był tylko jeden. Quote
pinkladies Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 KAMEL-czy masz moze fotke mojej suni rasy Yorkshire Terrier badz zdjecia z BOG gr.III? Quote
Kika Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Lavanara napisał(a):Dlaczego ja nikogo nie rozpoznałam?? :p Jeszcze poznasz, tę umiejętnośc zdobywa się z czasem;) Quote
Recommended Posts