Elitesse Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 sa tylko dwa sznaucerki srednie i to w jednej klasie :razz: ciekawe jak pojdzie mojej coreczce ? Quote
efra-husky Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 będziemy trzymać kciuki za twoją córunię Elitesse. Nas też są całe dwie sztuki :razz: Quote
pinkladies Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Badzcie tak kochani i podajcie adres wystawy w Jaroslawiu. Na stronie zkwp/o Przemysl juz zniknela informacja dotyczaca miejsca wystawy. Dzieki Quote
Em-ka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Pinkladies: proszę - oto info: Jest to XXVII Wystawa Psów Rasowych Przyjmowanie psów: HALA SPORTOWA, ul. Sikorskiego 5 - od godz. 7.30 do 10.00; Quote
isia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nesjanka napisał(a):Em-ka - będę jak mi przyślą potwierdzenie pan z którym rozmawiałam był bardzo miły ale tak naprawdę zgłoszenia wysyłałam po terminie i nie wiem czy zostały przyjęte ... mam nadzieję, że tak !! Zapraszam na yorki !!! potrzebny nam fotograf !!!! będę z dwoma yorkami: Complement Nesjana - pies młodzież i Cheery Lady Milord - suka pośrednia + znajomi w tym z jedną moją suczką - Diuna Nesjana będziemy wdzięczni za zdjęcia !!! Nesjanka nie wydaje Ci się że twoja suczka powinna być w klasie otwartej?? Z tego co widziałam na twojej stronie to ona ma 2 lata i 3 m.iesiące Quote
Em-ka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Widzę, że aby zadać komus pytanie - teraz koniecznie trzeba załozyć nowy nik albo go zmienić.....:evil_lol: :lol: :evil_lol: najlepiej takie pytania zadaje sie na pw - polecam!;) Quote
pinkladies Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 EM-ka, dzieki za info Pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie Quote
isia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Em-ka napisał(a):Widzę, że aby zadać komus pytanie - teraz koniecznie trzeba załozyć nowy nik albo go zmienić.....:evil_lol: :lol: :evil_lol: najlepiej takie pytania zadaje sie na pw - polecam!;) Mylisz się już od dawna przeglądam forum ale jak widze takie przekręty to nie moge być cicho jak chcecie być w porządku wobec innych to bądzcie nie tylko na forum bo jak cie widzą tak cie piszą a takie sprawy nie dodają prestiżu hodowli Quote
Em-ka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Pinkladies: a jakiego masz pieska?? jakiej rasy? chetnie go zobaczę! Isia: to i tak nie zmienia mojego zdania - takie sprawy załatwia sie na pw! oczywiscie szanuję Twoje zdanie - mozesz to załatwiać publicznie - tylko sie przedstaw - bo anonimy są zawsze niemile widziane ;) Quote
isia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Em-ka napisał(a):Pinkladies: a jakiego masz pieska?? jakiej rasy? chetnie go zobaczę! Isia: to i tak nie zmienia mojego zdania - takie sprawy załatwia sie na pw! oczywiscie szanuję Twoje zdanie - mozesz to załatwiać publicznie - tylko sie przedstaw - bo anonimy są zawsze niemile widziane ;) Ja mam babcie owczarka szkockiego Dusie i mieszkam na śląsku w mikołowie nie stety nie umie wstawiać zdjęć:oops: Quote
Baha Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 witajcie Jutro i pojutrze wystawa, a u nas (podkarpackie) znowu zasypalo - jak co roku na Jaroslawską wystawe sniegu masa, bywaly zawieje, zmaiecie... mam nadzieje , ze tym razem bedzie lagodniej... Ja wystawiam w niedziele, wiec albo dopada wiecej, albo stopnieje;-) Quote
Em-ka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Baha: ja pamietam poprzedni rok - cieżko było dojechać tyle śniegu napadało przez noc!!! prędkość na E4 nie przekraczała 40km/h - wiele osób nie dojechało; teraz też pada..........;) Quote
efra-husky Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Baha nie załamuj mnie :shake: Powiedzcie mi proszę ile w takim razie jedzie się z Rzeszowa do Jarosławia? (Mam nadzieję, że do Rzeszowa będą w miarę przejezdne drogi) Quote
Em-ka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Z Rzeszowa do Jarosławia jest ok. 60 km - jedzie sie ok. 50 min lub więcej - w zależności od tego czy jest korek w Przeworsku czy nie....;) w samym Przeworsku jest 4 sygnalizacje świetlne przez które, niestety, trzeba przebrnąć; no, i trzeba wziąć pod uwagę, że na tych terenach jest sporo kontroli drogowych; Quote
AnkaW Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Zasypało zasypało :placz: , ale ciepło i rozpuściło. Na ulicach błocko i ślisko :angryy: :angryy: Coś mi się wydaje że jeszcze deszczem zacznie rzucać :mad: makabra. Trzeba jechać bardzo ostrożnie i lepiej wcześniej wyjechać. Quote
Nesjanna Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 isia napisał(a):Nesjanka nie wydaje Ci się że twoja suczka powinna być w klasie otwartej?? Z tego co widziałam na twojej stronie to ona ma 2 lata i 3 m.iesiące isia - dziękuję za odwiedzenie mojej strony !!!! i będę ci wdzięczna jeżeli nie będziesz używała takich słów ....... z CHEERY - to zwykła pomyłka ..... a ZK często sam zmienia klasę jeżeli pies się w niej nie mieści wiekowo .... nie widzę większego problemu ........ Quote
Baha Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Sluchajcie - TOPNIEJE:-) jest mokro, ale juz nie pada...zobaczymy co bedzie... ja z Rzeszowa wyjade ok 8-8.30 rano, jedzie sie ok. godz, zawsze jest kolejka do dokumentów...jak ktos ma cos do wyjasnienia...musi to wziac pod uwage. Ja mam przed sobą ok 50 psiakow, wiec bedzie czas na pogawedki:-) Quote
Nesjanna Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 a nie wiesz o której godz. (mniej więcej) idą yorczki ? Quote
pieski2 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Witaj Ankaw i Dachenoceras! A więc będzie nas wiecej na ten wyjazd! Superrrr-oby tylko pogoda dopisała!czekam na wiadomośc odnosnie wyjazdu!Dana:multi: Quote
dachenoceras Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Z tego co wiem jedziemy w .......... niedzielę. Coś mi się wydaje że koło 7.00 - pewnikiem, dwie godziny drogi jak nic będzie, chociaż to tylko 100 km. Quote
pieski2 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ja sie dopasuję do Was-choć 2 godziny przed otwarciem wystawy to 8(jeśli zaczyna sie o 10?) a ja nie idę na pierwszy ogień(nie wiem jak Ty!)Czekam na decyzje;) Quote
Cavisia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Jazdę w tamtym roku pamiętam:angryy: bardzo, bardzo dobrze. Zero odśnieżania, jazda po śniegu po prostu. Ale jeźdzcie ostrożnie - bo może być gołoledź. Quote
Kika Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Baha napisał(a):witajcie Jutro i pojutrze wystawa, a u nas (podkarpackie) znowu zasypalo - jak co roku na Jaroslawską wystawe sniegu masa, bywaly zawieje, zmaiecie... mam nadzieje , ze tym razem bedzie lagodniej... Ja wystawiam w niedziele, wiec albo dopada wiecej, albo stopnieje;-) Baha nie strasz ludzi- śniegu nie ma .Jest owszem błotko posniegowe, bo wszystko topnieje.Wprawdzie o-net zapowiada śnieg z deszczem przy temp. 0-3 na plus, więc może byc ślisko, ale na 100% nie będzie tak zimowo jak w ubiegłym roku.Mam nadzieję :) Quote
Recommended Posts