Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pinkladies: proszę - oto info:
Jest to XXVII Wystawa Psów Rasowych
Przyjmowanie psów: HALA SPORTOWA, ul. Sikorskiego 5 - od godz. 7.30 do 10.00;

Posted

Nesjanka napisał(a):
Em-ka - będę jak mi przyślą potwierdzenie

pan z którym rozmawiałam był bardzo miły ale tak naprawdę zgłoszenia wysyłałam po terminie i nie wiem czy zostały przyjęte ... mam nadzieję, że tak !!

Zapraszam na yorki !!!
potrzebny nam fotograf !!!!

będę z dwoma yorkami: Complement Nesjana - pies młodzież
i Cheery Lady Milord - suka pośrednia

+ znajomi w tym z jedną moją suczką - Diuna Nesjana

będziemy wdzięczni za zdjęcia !!!

Nesjanka nie wydaje Ci się że twoja suczka powinna być w klasie otwartej?? Z tego co widziałam na twojej stronie to ona ma 2 lata i 3 m.iesiące

Posted

Widzę, że aby zadać komus pytanie - teraz koniecznie trzeba załozyć nowy nik albo go zmienić.....:evil_lol: :lol: :evil_lol: najlepiej takie pytania zadaje sie na pw - polecam!;)

Posted

Em-ka napisał(a):
Widzę, że aby zadać komus pytanie - teraz koniecznie trzeba załozyć nowy nik albo go zmienić.....:evil_lol: :lol: :evil_lol: najlepiej takie pytania zadaje sie na pw - polecam!;)
Mylisz się już od dawna przeglądam forum ale jak widze takie przekręty to nie moge być cicho jak chcecie być w porządku wobec innych to bądzcie nie tylko na forum bo jak cie widzą tak cie piszą a takie sprawy nie dodają prestiżu hodowli

Posted

Pinkladies: a jakiego masz pieska?? jakiej rasy? chetnie go zobaczę!

Isia: to i tak nie zmienia mojego zdania - takie sprawy załatwia sie na pw! oczywiscie szanuję Twoje zdanie - mozesz to załatwiać publicznie - tylko sie przedstaw - bo anonimy są zawsze niemile widziane ;)

Posted

Em-ka napisał(a):
Pinkladies: a jakiego masz pieska?? jakiej rasy? chetnie go zobaczę!

Isia: to i tak nie zmienia mojego zdania - takie sprawy załatwia sie na pw! oczywiscie szanuję Twoje zdanie - mozesz to załatwiać publicznie - tylko sie przedstaw - bo anonimy są zawsze niemile widziane ;)

Ja mam babcie owczarka szkockiego Dusie i mieszkam na śląsku w mikołowie nie stety nie umie wstawiać zdjęć:oops:

Posted

witajcie
Jutro i pojutrze wystawa, a u nas (podkarpackie) znowu zasypalo - jak co roku na Jaroslawską wystawe sniegu masa, bywaly zawieje, zmaiecie... mam nadzieje , ze tym razem bedzie lagodniej...
Ja wystawiam w niedziele, wiec albo dopada wiecej, albo stopnieje;-)

Posted

Baha: ja pamietam poprzedni rok - cieżko było dojechać tyle śniegu napadało przez noc!!! prędkość na E4 nie przekraczała 40km/h - wiele osób nie dojechało; teraz też pada..........;)

Posted

Z Rzeszowa do Jarosławia jest ok. 60 km - jedzie sie ok. 50 min lub więcej - w zależności od tego czy jest korek w Przeworsku czy nie....;) w samym Przeworsku jest 4 sygnalizacje świetlne przez które, niestety, trzeba przebrnąć; no, i trzeba wziąć pod uwagę, że na tych terenach jest sporo kontroli drogowych;

Posted

Zasypało zasypało :placz: , ale ciepło i rozpuściło. Na ulicach błocko i ślisko :angryy: :angryy: Coś mi się wydaje że jeszcze deszczem zacznie rzucać :mad: makabra. Trzeba jechać bardzo ostrożnie i lepiej wcześniej wyjechać.

Posted

isia napisał(a):
Nesjanka nie wydaje Ci się że twoja suczka powinna być w klasie otwartej?? Z tego co widziałam na twojej stronie to ona ma 2 lata i 3 m.iesiące

isia - dziękuję za odwiedzenie mojej strony !!!!

i będę ci wdzięczna jeżeli nie będziesz używała takich słów .......

z CHEERY - to zwykła pomyłka ..... a ZK często sam zmienia klasę jeżeli pies się w niej nie mieści wiekowo .... nie widzę większego problemu ........

Posted

Sluchajcie - TOPNIEJE:-)
jest mokro, ale juz nie pada...zobaczymy co bedzie...
ja z Rzeszowa wyjade ok 8-8.30 rano, jedzie sie ok. godz, zawsze jest kolejka do dokumentów...jak ktos ma cos do wyjasnienia...musi to wziac pod uwage.
Ja mam przed sobą ok 50 psiakow, wiec bedzie czas na pogawedki:-)

Posted

Ja sie dopasuję do Was-choć 2 godziny przed otwarciem wystawy to 8(jeśli zaczyna sie o 10?) a ja nie idę na pierwszy ogień(nie wiem jak Ty!)Czekam na decyzje;)

Posted

Baha napisał(a):
witajcie
Jutro i pojutrze wystawa, a u nas (podkarpackie) znowu zasypalo - jak co roku na Jaroslawską wystawe sniegu masa, bywaly zawieje, zmaiecie... mam nadzieje , ze tym razem bedzie lagodniej...
Ja wystawiam w niedziele, wiec albo dopada wiecej, albo stopnieje;-)

Baha nie strasz ludzi- śniegu nie ma .Jest owszem błotko posniegowe, bo wszystko topnieje.Wprawdzie o-net zapowiada śnieg z deszczem przy temp. 0-3 na plus, więc może byc ślisko, ale na 100% nie będzie tak zimowo jak w ubiegłym roku.Mam nadzieję :)