Em-ka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 AnkaW: niestety numerka nie mam - tylko potwierdzenie przyjecia psa, miejsce wystawy i warunki; szczegółow, co do stawki, niestety nie znam ;) Nesjanka: na pewno bedę; Quote
Elitesse Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ja bede zaciskac kciuki za swoja corczke ktora pierwszy raz w posredniej klasie wystapi :) Quote
AnkaW Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dachenoceras napisał(a):Jadę standartowo dużym czerwonym więc miejsca będzie, tylko pytanie czy AnkaW na finały czy towarzyskó?:lol: :lol: :lol: Niestety tego nie potrafię przewidzieć :eviltong: , ale kurczaka w niedzielę też wezmę niech się chłopak oswaja i przynajmniej za bilet nie będę musiała płacić :diabloti: Quote
maga18 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 no prosze i nic na grzywaczach nie mówicie :mad: Quote
Juta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Czy jest tu ktoś z tego oddziału kto móglby sprawdzic i podac stawki we wtorek? Quote
ponpon Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 efra-husky napisał(a):czy ktoś dostał potwierdzenie? :roll: Nie moge Cię jakoś złapac na gg - nasze plany aktualne? A tak w ogóle - dostałas potwierdzenie? Ja dzwoniłam, niby jestesmy i wszystko ok, ale potw. nie dostałam pocztą:( Marta Quote
Toller Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 NI widzę żeby pojawił sie katalog przedwystawowy....:roll: Quote
aneta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Mam prosbe. NA wytawe zglosila sie znajoma z Ukrainy, czy jezeli ktos bedzie mial katalog moze sprawdzic czy sa przyjete takie psy: Golden retriever - suka - Tramin cherry music Golden retriever - pies - Robin hood of glen sheallag pudel sredni - AIRI ARABESKA URSUS pudel miniaturowy - Croshka BRAD PITT :cool3: Quote
efra-husky Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ponpon napisał(a):Nie moge Cię jakoś złapac na gg - nasze plany aktualne? Marta klamka zapadła więc się szykuj na niedzielę ;) A potwierdzenia też nie dostałam i jutro będę próbowała się tam dodzwonić. Quote
efra-husky Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 właśnie dostałam potwierdzenie pocztą :multi: Super, tylko szkoda że bez numerku i mapki :-? no cóż niektóre oddziały powinny brać wzór z innych oddziałów (np. z Chorzowa) Quote
AnkaW Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 My też już mamy potwierdzenie :multi: :multi: ale jakieś takie dziwne. Bez nr katalowego, ani o jakiego psa chodzi :cool1: . Za to na środku widnieje nr konta bankowego jeśli ktoś jeszcze nie zapłacił :evil_lol: i nie wie gdzie :eviltong: Quote
dachenoceras Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Naz tzn mnie (imiennie), bo o psie nie wspomnieli - też zaprosili do udziału w Show. Quote
efra-husky Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no to dachenoceras do zobaczenia w niedzielę na ringu :razz: Quote
Kika Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 http://www.jaroslaw.pl/cms_city/city7.php Tu macie plan Jarosławia - hala jest tam , gdzie zaznaczono basen. Quote
Juta Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ponawiam pytanie - czy ktos ma mozliwosc sprawdzenia stawek przed wystawa? Quote
DRACA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Juta napisał(a):Ponawiam pytanie - czy ktos ma mozliwosc sprawdzenia stawek przed wystawa? Albo przynajmniej plan sedziowania :placz: Quote
efra-husky Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 poza możliwością telefonicznego poznania staweczki to chyba nie ma innej możliwości; trzeba próbować dzisiaj się tam dodzwonić ;) Quote
Kika Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Kiedyś podobno żadnych stawek , ani konkurencji nikt nie podawał i ludzie na wystwy jeździli.:eviltong:Coś rozkapryszeni jesteście ;) Quote
AnkaW Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Fajnie tak :p , po raz pierwszy jadę na wielką niewiadomą :lol: :lol: Quote
DRACA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='AnkaW']Fajnie tak :p , po raz pierwszy jadę na wielką niewiadomą :lol: :lol: Juz jest plan sedziowania na stronce : http://zkwpoprzemysl.republika.pl/ :multi: Quote
Recommended Posts