Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaW: niestety numerka nie mam - tylko potwierdzenie przyjecia psa, miejsce wystawy i warunki; szczegółow, co do stawki, niestety nie znam ;)
Nesjanka: na pewno bedę;

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dachenoceras napisał(a):
Jadę standartowo dużym czerwonym więc miejsca będzie, tylko pytanie czy AnkaW na finały czy towarzyskó?:lol: :lol: :lol:

Niestety tego nie potrafię przewidzieć :eviltong: , ale kurczaka w niedzielę też wezmę niech się chłopak oswaja i przynajmniej za bilet nie będę musiała płacić :diabloti:

Posted

efra-husky napisał(a):
czy ktoś dostał potwierdzenie? :roll:

Nie moge Cię jakoś złapac na gg - nasze plany aktualne? A tak w ogóle - dostałas potwierdzenie? Ja dzwoniłam, niby jestesmy i wszystko ok, ale potw. nie dostałam pocztą:(
Marta

Posted

Mam prosbe.
NA wytawe zglosila sie znajoma z Ukrainy, czy jezeli ktos bedzie mial katalog moze sprawdzic czy sa przyjete takie psy:
Golden retriever - suka - Tramin cherry music
Golden retriever - pies - Robin hood of glen sheallag
pudel sredni - AIRI ARABESKA URSUS
pudel miniaturowy - Croshka BRAD PITT
:cool3:

Posted

ponpon napisał(a):
Nie moge Cię jakoś złapac na gg - nasze plany aktualne?

Marta klamka zapadła więc się szykuj na niedzielę ;) A potwierdzenia też nie dostałam i jutro będę próbowała się tam dodzwonić.

Posted

My też już mamy potwierdzenie :multi: :multi: ale jakieś takie dziwne. Bez nr katalowego, ani o jakiego psa chodzi :cool1: . Za to na środku widnieje nr konta bankowego jeśli ktoś jeszcze nie zapłacił :evil_lol: i nie wie gdzie :eviltong:

Posted

Kiedyś podobno żadnych stawek , ani konkurencji nikt nie podawał i ludzie na wystwy jeździli.:eviltong:Coś rozkapryszeni jesteście ;)