Cavisia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ale lepiej się upewnić, czy zgłoszenie doszło. W zeszłym roku, we wrześniu, bardzo dużo ludzi miało nie przyjęte zgłoszenia (podobno nie działała im poczta e-mail), a także sporo ludzi przyjeżdżało i na miejscu odkrywało, że w katalogu ich nie ma:crazyeye: Quote
Ewelinaa Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Cavisia napisał(a):Ale lepiej się upewnić, czy zgłoszenie doszło. W zeszłym roku, we wrześniu, bardzo dużo ludzi miało nie przyjęte zgłoszenia (podobno nie działała im poczta e-mail), a także sporo ludzi przyjeżdżało i na miejscu odkrywało, że w katalogu ich nie ma:crazyeye: dziwne bo przeciez zawsze przychodzi potwierdzenie to potwierdzenia tez nie otrzymali ? Quote
Cavisia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Nie wiem jak to było dokładnie. Ale jak odbierałam numerek, to była Pani, która zgłosiła kilka piesków. I okazało się, że jednego z nich nie ma w katalogu. Myślę, że tak się stało, bo oni wysyłają potwierdzenie, że przyjęli psa/psy bez wyszczególnienia konkretnych psów. Wiem, że kobieta strasznie się piekliła :angryy: Quote
musia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Mam prośbę do osób z oddziału przemyskiego. Czy moglibyście sprawdzić stawkę gończych polskich (z reguły 1-2 sztki) na Jarosławskiej wystawie? Ja nie jadę , ale potrzebowałabym ja umieścić na naszej gończej stronie jak i inne wystawy. Może być na PW - fajnie byłoby z klsa startową. Bardzo mi na tym zależy. Quote
Cavisia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ja będę na wystawie , więc nie będzie problemu :) Tylko przypomnij się po wystawie - bo to jeszcze dwa tygodnie :) Quote
musia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 cavisia - tyle , że mi chodzi o teraz - przed wystawą. spróbuję zadzwonić jutro do oddziału. Może mi powiedzą.:shake: Quote
Cavisia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Jak znam życie to jutro będzie baaaardzo ciężko się dodzwonić :shake: Quote
AnkaW Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Jeszcze nie :shake: , ale jak przyjdzie 2, 3 dni przed to będzie dobrze :roll: Quote
Ewelinaa Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 nieeeeee ja nie mam jeszcze ale pewnie niedługo moz ew tym tyg. przyjdzie może jutro albo w poniedziłek Quote
Em-ka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 A ja otrzymałam już tydzień temu potwierdzenie mailem :) co prawda długo to trwało - zgłoszenie wysyłałam chyba z 15 razy - i otrzymywałam odpowiedź, że mój list nie został dostarczony ponieważ odbiorca ma przekroczony limit skrzynki........:mad: ale udało się! Quote
Cavisia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Małgosiu- super, że się znowu spotkamy :). Ja też nie dostałam jeszcze potwierdzenia pocztą, we wtorek również nie udało mi się do nich dodzwonić - cały czas zajęte. Tak więc mam nadzieję, że nas przyjęli (wysłałam pocztą) i czekam na potwierdzenie. Poprawka - potwierdzenie zgłoszenia właśnie dotarło. Quote
Cathedral Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 A do mnie sami zadzwonili :cool3:. Nie ma to jak namieszać (inny adres korespondencyjny inny zameldowania, inne nazwisko na dowodzie wplaty , a inne na zgłoszeniu ;). Przynajmniej dowiedziałam się, że kasa dotarła i że zgłozszenie mają. Quote
efra-husky Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ja też mam inny adres zameldowania a inny korespondencyjny, i zgłoszenie miałam potwierdzone 5 minut po zgłoszeniu; ale jeszcze nie dostałam potwierdzenia i numerku do domu tak jak to zwykle bywa Quote
dachenoceras Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 A dostał ktoś kopertę od Zwiazku - może nie ma takiego przypadku - a ogólnie to jest ta wystawa? jakieś to wszystko konspiracyjne - może wie ktoś od której startuje? czy standartowo - o plan sędziowania nie pytam nawet. Quote
Em-ka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Ja właśnie przezd chwilą otrzymalam potwierdzenie (poza mailowym) również pocztą; takze związek działa - nie martwcie się - dostaniecie na pewno na początku przyszłego tygodnia!;) Quote
Nesjanna Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Em-ka - będziesz w Jarosławiu ??? ja też ale z yoreczkami w niedzielę ........... grzywacze są chyba w sobotę ....?? Quote
dachenoceras Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dogrze, że sie odezwałem, bo przynajmniej dowiedziałem sie kiedy jest wystawa - tak czytam Wasze posty i dziwię się - jaki przyszły tydzień? - ja sie wybierałem już w tą niedzielę tak jakoś sobie zakodowałem, nawet plany weekendowe pod to są ustawione, a tu niesspodzianka - wystawa dopiero za tydzień, dobrze że zdecydowałem sie wystawiać bez kżpieli bo to już bym się po fakcie zezłościł - a może była zmiana terminu tylko przeoczyłem? Quote
Em-ka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Nesjanka! bedziesz w Jaroslawu??? to swietnie - ja co prawda będę w sobotę z psem, ale podziwiać przyjade rownież w niedzielę - mam bardzo blisko - i aparat dawno był nie używany :) dachenoceras: zwiazek przemyski ma sowją stronę, na której sa wszystkie informacje co? gdzie? i kiedy.......:eviltong: Quote
Nesjanna Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Em-ka - będę jak mi przyślą potwierdzenie pan z którym rozmawiałam był bardzo miły ale tak naprawdę zgłoszenia wysyłałam po terminie i nie wiem czy zostały przyjęte ... mam nadzieję, że tak !! Zapraszam na yorki !!! potrzebny nam fotograf !!!! będę z dwoma yorkami: Complement Nesjana - pies młodzież i Cheery Lady Milord - suka pośrednia + znajomi w tym z jedną moją suczką - Diuna Nesjana będziemy wdzięczni za zdjęcia !!! Quote
AnkaW Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Nesjanka :multi: :multi: :multi: ja też będę w sobotę, ale coś mi się widzi, że teraz będę się szeroko uśmiechać do dachenoceras :diabloti: co by mnie zabrał i będę również w niedzielę :loveu: :loveu: . Bardzo chciałabym Cię spotkać, bo jakoś nie było okazji :cool1:. Em-ka jaki masz numerek? wiesz ile będzie grzywek? Potwierdzenia dalej niet :p Quote
Cavisia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Na numerek nie liczcie :) To dopiero na wystawie :) Quote
dachenoceras Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Mnie to tylko niedziele się pomyliły - od początku miałem zakodowane, że 5 to piątego. A strona zwizku nie należy do najlepszych źródeł informacji. Jadę standartowo dużym czerwonym więc miejsca będzie, tylko pytanie czy AnkaW na finały czy towarzyskó?:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts