Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale lepiej się upewnić, czy zgłoszenie doszło. W zeszłym roku, we wrześniu, bardzo dużo ludzi miało nie przyjęte zgłoszenia (podobno nie działała im poczta e-mail), a także sporo ludzi przyjeżdżało i na miejscu odkrywało, że w katalogu ich nie ma:crazyeye:

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavisia napisał(a):
Ale lepiej się upewnić, czy zgłoszenie doszło. W zeszłym roku, we wrześniu, bardzo dużo ludzi miało nie przyjęte zgłoszenia (podobno nie działała im poczta e-mail), a także sporo ludzi przyjeżdżało i na miejscu odkrywało, że w katalogu ich nie ma:crazyeye:

dziwne bo przeciez zawsze przychodzi potwierdzenie to potwierdzenia tez nie otrzymali ?

Posted

Nie wiem jak to było dokładnie. Ale jak odbierałam numerek, to była Pani, która zgłosiła kilka piesków. I okazało się, że jednego z nich nie ma w katalogu. Myślę, że tak się stało, bo oni wysyłają potwierdzenie, że przyjęli psa/psy bez wyszczególnienia konkretnych psów.
Wiem, że kobieta strasznie się piekliła :angryy:

Posted

Mam prośbę do osób z oddziału przemyskiego.

Czy moglibyście sprawdzić stawkę gończych polskich (z reguły 1-2 sztki) na Jarosławskiej wystawie?
Ja nie jadę , ale potrzebowałabym ja umieścić na naszej gończej stronie jak i inne wystawy.

Może być na PW - fajnie byłoby z klsa startową.

Bardzo mi na tym zależy.

Posted

A ja otrzymałam już tydzień temu potwierdzenie mailem :) co prawda długo to trwało - zgłoszenie wysyłałam chyba z 15 razy - i otrzymywałam odpowiedź, że mój list nie został dostarczony ponieważ odbiorca ma przekroczony limit skrzynki........:mad: ale udało się!

Posted

Małgosiu- super, że się znowu spotkamy :).
Ja też nie dostałam jeszcze potwierdzenia pocztą, we wtorek również nie udało mi się do nich dodzwonić - cały czas zajęte. Tak więc mam nadzieję, że nas przyjęli (wysłałam pocztą) i czekam na potwierdzenie.

Poprawka - potwierdzenie zgłoszenia właśnie dotarło.

Posted

A do mnie sami zadzwonili :cool3:. Nie ma to jak namieszać (inny adres korespondencyjny inny zameldowania, inne nazwisko na dowodzie wplaty , a inne na zgłoszeniu ;). Przynajmniej dowiedziałam się, że kasa dotarła i że zgłozszenie mają.

Posted

ja też mam inny adres zameldowania a inny korespondencyjny, i zgłoszenie miałam potwierdzone 5 minut po zgłoszeniu; ale jeszcze nie dostałam potwierdzenia i numerku do domu tak jak to zwykle bywa

Posted

A dostał ktoś kopertę od Zwiazku - może nie ma takiego przypadku - a ogólnie to jest ta wystawa? jakieś to wszystko konspiracyjne - może wie ktoś od której startuje? czy standartowo - o plan sędziowania nie pytam nawet.

Posted

Ja właśnie przezd chwilą otrzymalam potwierdzenie (poza mailowym) również pocztą;
takze związek działa - nie martwcie się - dostaniecie na pewno na początku przyszłego tygodnia!;)

Posted

Dogrze, że sie odezwałem, bo przynajmniej dowiedziałem sie kiedy jest wystawa - tak czytam Wasze posty i dziwię się - jaki przyszły tydzień? - ja sie wybierałem już w tą niedzielę tak jakoś sobie zakodowałem, nawet plany weekendowe pod to są ustawione, a tu niesspodzianka - wystawa dopiero za tydzień, dobrze że zdecydowałem sie wystawiać bez kżpieli bo to już bym się po fakcie zezłościł - a może była zmiana terminu tylko przeoczyłem?

Posted

Nesjanka! bedziesz w Jaroslawu???
to swietnie - ja co prawda będę w sobotę z psem, ale podziwiać przyjade rownież w niedzielę - mam bardzo blisko - i aparat dawno był nie używany :)
dachenoceras: zwiazek przemyski ma sowją stronę, na której sa wszystkie informacje co? gdzie? i kiedy.......:eviltong:

Posted

Em-ka - będę jak mi przyślą potwierdzenie

pan z którym rozmawiałam był bardzo miły ale tak naprawdę zgłoszenia wysyłałam po terminie i nie wiem czy zostały przyjęte ... mam nadzieję, że tak !!

Zapraszam na yorki !!!
potrzebny nam fotograf !!!!

będę z dwoma yorkami: Complement Nesjana - pies młodzież
i Cheery Lady Milord - suka pośrednia

+ znajomi w tym z jedną moją suczką - Diuna Nesjana

będziemy wdzięczni za zdjęcia !!!

Posted

Nesjanka :multi: :multi: :multi: ja też będę w sobotę, ale coś mi się widzi, że teraz będę się szeroko uśmiechać do dachenoceras :diabloti: co by mnie zabrał i będę również w niedzielę :loveu: :loveu: . Bardzo chciałabym Cię spotkać, bo jakoś nie było okazji :cool1:.

Em-ka jaki masz numerek? wiesz ile będzie grzywek?

Potwierdzenia dalej niet :p

Posted

Mnie to tylko niedziele się pomyliły - od początku miałem zakodowane, że 5 to piątego. A strona zwizku nie należy do najlepszych źródeł informacji.

Jadę standartowo dużym czerwonym więc miejsca będzie, tylko pytanie czy AnkaW na finały czy towarzyskó?:lol: :lol: :lol: