Kika Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Wystawa jest tym razem dwudniowa, więc powinno być o niebo lepiej niż w poprzednich latach,Zawsze jest duzo psów, wystawcy z całej Polski, zza granicy. Tyle wiem. Quote
efra-husky Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Kika a wystawa jest na zewnątrz czy w hali? Quote
dachenoceras Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 efra-husky napisał(a):Kika a wystawa jest na zewnątrz czy w hali? W zeszłym roku futra były na zewnątrz, ale był tylko jeden dzień - teraz pewnie w środku wszystko, a obsada raczrej bliżej 10 niż 20. Ogólnie panuje przekonanie, że było to dosyć ekstremalne doświadczenie - ale przecież moze być tylko lepiej. To jak zgłaszasz się? Quote
dachenoceras Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Kika napisał(a): Dlmskow na polskiech wystawach nie ma dużo, na krajówkach zdarza się ,że jest 1 egz. - inaczej poza naszym krajem. Ale dosć dziwnie wyglądał na tle psów z grupy - ot biała plama na (głównie) brązowym (operuję tylko kilkoma barwami w życiu) tle. A wiem bo SH doczepili na koniec do VI gr. Quote
efra-husky Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dachenoceras jasne, że zgłaszam. Klamka zapadła ;) Więc do zobaczenia :razz: Quote
dachenoceras Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 No ja też - jeszcze czas na zgłoszenie ale juz obiecałem ze podwiozę jednego psa więc musze jechać - to i psa wezmę. Quote
efra-husky Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ja też mam podobną sytuację ;) Dachenoceras a wiesz coś o sędzinie haszczaków? Quote
dachenoceras Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 to będzie moja 4 wystawa dopiero więc nic nie wiem poza tym że chyba częst pojawia sie w V grupie. Trza wyczynowców zapytać - ja charakteryzuję sie brakiem wszelkich uprzedzeń do sędziów. Quote
efra-husky Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dachenoceras napisał(a):ja charakteryzuję sie brakiem wszelkich uprzedzeń do sędziów. do czasu ;) Quote
efra-husky Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 coś mi system nawala i nie mogę otworzyć strony związku i nie wiem jaka jest opłata za tą wystawę. Proszę czy ktoś mógłby mi podać tą kwotę ? :help1: Quote
Kika Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 dachenoceras napisał(a):W zeszłym roku futra były na zewnątrz, ale był tylko jeden dzień - teraz pewnie w środku wszystko, a obsada raczrej bliżej 10 niż 20. Ogólnie panuje przekonanie, że było to dosyć ekstremalne doświadczenie - ale przecież moze być tylko lepiej. To jak zgłaszasz się? wszystko zależy od pogody-Wasze psy i tak lubią zimno, moje nie do końca;) A w ubiegłym roku w Ostrawie-w marcu- przy minusowej temp. rodezjany i dalmatyńczyki oceniane były na zewnątrz w garazu:roll: Quote
Kika Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 efra-husky napisał(a):coś mi system nawala i nie mogę otworzyć strony związku i nie wiem jaka jest opłata za tą wystawę. Proszę czy ktoś mógłby mi podać tą kwotę ? :help1: Opłata standardowa - 60 zł. Quote
iva_z Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Witam wszystkich . My razem z Hektorem też mamy zamiar wyruszyć do Jarosławia - przecież to tak blisko, że szkoda odpuścić :lol: dachenceras spotkamy się znowu na kolejnej wystawie, zobaczymy jak tym razem ułoży się nam kolejność naszych psiaków;) Pozdrawiam Quote
efra-husky Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Heh; ja już mam potwierdzone zgłoszenie także musimy jechać ;) Quote
dachenoceras Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='iva_z']Witam wszystkich . My razem z Hektorem też mamy zamiar wyruszyć do Jarosławia - przecież to tak blisko, że szkoda odpuścić :lol: dachenceras spotkamy się znowu na kolejnej wystawie, zobaczymy jak tym razem ułoży się nam kolejność naszych psiaków;) Pozdrawiam Teraz wypada odwrotnie czyli ja na przodzie - tylko żeby nikt nie zgłosił psa coby był w alfabecie z przodu - po Rzeszowie dziękuję. No chyba że jesteś na klubowej to mi wypadnie że ja z tyłu. Quote
dachenoceras Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 efra-husky napisał(a):Heh; ja już mam potwierdzone zgłoszenie także musimy jechać ;) A zgłaszałaś sie listownie - czy inaczej? Quote
efra-husky Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dachenoceras zgłaszałam faxem i od razu miły pan mnie powiadomił, że zgłoszenie przeszło czytelne i przyjęte :p Quote
AnkaW Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ja już też zgłoszenie szczeniorka zostawiłam na rzeszowskiej :loveu: :loveu: , więc tylko od Tomka67 zależy czy nas tam dostarczy ;) Quote
dachenoceras Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 A jakbyś w niedzielę chciała się przejechać - chociaż nie wiem po co? - a na finały - to wiesz jak to zrobić. Quote
iva_z Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 dachenoceras na klubowej też obowiązkowo jesteśmy ale tam to już na pewno będzie tłok Quote
dachenoceras Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 iva_z napisał(a):dachenoceras na klubowej też obowiązkowo jesteśmy ale tam to już na pewno będzie tłok Ale sama wystawiasz - tam to dostać dosk to już będzie sukces wielki, chociaż dostaną pewnie tylko te z podium. Quote
AlaNowak Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Czy jest ktos ze slaska, kto chcialby jechac na ta wystawe??? Bo mialabym miejsce w aucie dla 2 osob i psa lub 1 osoby i dwoch psow + przestronny bagaznik;) Quote
AnkaW Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 dachenoceras napisał(a):A jakbyś w niedzielę chciała się przejechać - chociaż nie wiem po co? - a na finały - to wiesz jak to zrobić. Dzięki :multi: :multi: Quote
Lavanara Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Witam wswzystkich! :p My będziemy. Zgłoszenie już wysłane i potwierdzone. Jedziemy z Labradorem (klasa szczeniąt). Quote
Recommended Posts