Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wystawa jest tym razem dwudniowa, więc powinno być o niebo lepiej niż w poprzednich latach,Zawsze jest duzo psów, wystawcy z całej Polski, zza granicy.
Tyle wiem.

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
Kika a wystawa jest na zewnątrz czy w hali?

W zeszłym roku futra były na zewnątrz, ale był tylko jeden dzień - teraz pewnie w środku wszystko, a obsada raczrej bliżej 10 niż 20. Ogólnie panuje przekonanie, że było to dosyć ekstremalne doświadczenie - ale przecież moze być tylko lepiej.
To jak zgłaszasz się?

Posted

Kika napisał(a):

Dlmskow na polskiech wystawach nie ma dużo, na krajówkach zdarza się ,że jest 1 egz. - inaczej poza naszym krajem.

Ale dosć dziwnie wyglądał na tle psów z grupy - ot biała plama na (głównie) brązowym (operuję tylko kilkoma barwami w życiu) tle. A wiem bo SH doczepili na koniec do VI gr.

Posted

dachenoceras napisał(a):
W zeszłym roku futra były na zewnątrz, ale był tylko jeden dzień - teraz pewnie w środku wszystko, a obsada raczrej bliżej 10 niż 20. Ogólnie panuje przekonanie, że było to dosyć ekstremalne doświadczenie - ale przecież moze być tylko lepiej.
To jak zgłaszasz się?

wszystko zależy od pogody-Wasze psy i tak lubią zimno, moje nie do końca;) A w ubiegłym roku w Ostrawie-w marcu- przy minusowej temp. rodezjany i dalmatyńczyki oceniane były na zewnątrz w garazu:roll:

Posted

efra-husky napisał(a):
coś mi system nawala i nie mogę otworzyć strony związku i nie wiem jaka jest opłata za tą wystawę. Proszę czy ktoś mógłby mi podać tą kwotę ? :help1:

Opłata standardowa - 60 zł.

Posted

Witam wszystkich .

My razem z Hektorem też mamy zamiar wyruszyć do Jarosławia - przecież to tak blisko, że szkoda odpuścić :lol:

dachenceras spotkamy się znowu na kolejnej wystawie, zobaczymy jak tym razem ułoży się nam kolejność naszych psiaków;)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='iva_z']Witam wszystkich .

My razem z Hektorem też mamy zamiar wyruszyć do Jarosławia - przecież to tak blisko, że szkoda odpuścić :lol:

dachenceras spotkamy się znowu na kolejnej wystawie, zobaczymy jak tym razem ułoży się nam kolejność naszych psiaków;)

Pozdrawiam

Teraz wypada odwrotnie czyli ja na przodzie - tylko żeby nikt nie zgłosił psa coby był w alfabecie z przodu - po Rzeszowie dziękuję.
No chyba że jesteś na klubowej to mi wypadnie że ja z tyłu.

Posted

iva_z napisał(a):
dachenoceras na klubowej też obowiązkowo jesteśmy

ale tam to już na pewno będzie tłok

Ale sama wystawiasz - tam to dostać dosk to już będzie sukces wielki, chociaż dostaną pewnie tylko te z podium.

Posted

dachenoceras napisał(a):
A jakbyś w niedzielę chciała się przejechać - chociaż nie wiem po co? - a na finały - to wiesz jak to zrobić.

Dzięki :multi: :multi: