Paulina_mickey Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 klaudiaaa napisał(a):Aha.. Czyli macie więcej bernardynów? To gdzie wy byłyście jak Was nie było :eviltong: żaliła mi się ze odszedł nie dawno... Kogo moge podac numer, zapewne chciałaby porozmawiac, dowiedziec sie itp. Kochana-my mamy ich gdzieś koło 80 :( I ciągle przybywają nowe. Od szczeniąt po staruszki..Do wyboru do koloru... http://nasza-klasa.pl/profile/22508066 Quote
klaudiaaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 O kurcze..To nie wiedzialam.. Tyle osób sie juz pytało... Musze prozmawiać z tymi osobami :D Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 klaudiaaa napisał(a):O kurcze..To nie wiedzialam.. Tyle osób sie juz pytało... Musze prozmawiać z tymi osobami :D Pytaj ,pytaj bo na pewno jakiś się spodoba :) Quote
klaudiaaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/176660-bluzki-bluzy-spA-dniczki-spodnie-orginalne-bajki-gry-Na-uregulowanie-dA-ugA-w-DO-20-01?p=13795323#post13795323 Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dziewczyny,zróbcie Bartowi więcej fotek ,takich do pokazania jego urody...z przysiadu kubisiu...z jego poziomu...musimy mieć świado,ość,że fotki to duża część sukcesu w znalezieniu domku...ludziom najpierw na oczy się musi rzucić,by w serce i pamięć wlazło!...ale i tak pokazuję Barta gdzie się da... Buziole w mokry nochal! Quote
kuba123 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 witam wszystkich z Nowym Roczkiem- najlepszego psiak z ostatnich moich wiadomości z przedwczoraj nie oddaje sam moczu prawdopodobnie zostaną włączone leki na atonię pęcherza szykuje się dłuższy pobyt w szpitalu-POTRZEBNA KASA Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Chłody i zaniedbanie dają się we znaki...a niech to!!! kubusiu...zmień tytuł i wpisz w tytule,że potrzebne pieniądze na leczenie...bazarki też by się przydały... Prosimy bardzo o pomoc...niech nie dojdzie do dalszej tragedii... Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja już na naszej klasie wkleiłam, ze potrzeba. Może allegro ceglaste? Quote
jotka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 kuba, jak już zrobisz godziwe zdjęcia ze 3 to podrzuć na maila biurowego żeby na stronę psa dać. Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jotka napisał(a):kuba, jak już zrobisz godziwe zdjęcia ze 3 to podrzuć na maila biurowego żeby na stronę psa dać. o to to...godziwe zdjecia...kubusiu,prosimy o godziwe zdjęcia z poziomu psiura... Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 rany, dopiero znalazlam... jestem! Fotki godziwe potrzebne, a jak! Quote
Glutofia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Kuba dopytaj się jakie leki będa mu potrzebne u mnie leżą lekarstwa które zakupiliśmy dla Hebana- na atonię właśnie Quote
kuba123 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 zapytam jutro Anety ona mi mówiła ale nie pamiętam wiem tylko że na B Quote
Glutofia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 To pewnie betamechol. Podałam juz Anecie ten drugi lek Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bart...czekam na info...trzymaj się chłopie...już teraz musisz się pozbierać!!! Quote
kuba123 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 pies nadal jest cewnikowany, nadal odbiera zainteresowanie ludzi sobą z rezerwą,choć powoli się przełamuje Tak Monika-to Betamechol zacnie go dostawać,bo nie widać poprawy Quote
__Lara Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 kuba123 napisał(a):pies nadal jest cewnikowany, nadal odbiera zainteresowanie ludzi sobą z rezerwą,choć powoli się przełamuje Tak Monika-to Betamechol zacnie go dostawać,bo nie widać poprawy Biedak :( trzymaj się piesku! Quote
Kisiaraf Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wrzuciłam jego ogłoszenie do Oferty kciuki też zaciśnięte ;) Quote
kuba123 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 mam prośbę potrzebujemy bannerka czy ktoś może nam go zrobić oj Zuzliku Zuzliku zaraziłaś mnie tymi benkami zaczęło się od Bazyla, potem Mela, teraz Bart ponad 200kilo psiej miłości postaram się podjechać w tygodniu do kliniki i zrobić kilka fotek Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja nie umiem banerka, isadora robi bardzo ładne, może ją poprosić. Quote
klaudiaaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Moja wychowawczyni sie zastanawia... Potrzebowałabym lepsze fotki, chce go zobaczyć Quote
klaudiaaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Znaczy tak.. Pani powiedziała że chciałaby psa, ale musi miec fotki bo jej ojciec chce zobaczyć.. Ona ma juz jedna bernardynkę, ale starsza babcia z niej... Potrzebuje ładne zdjęcia Quote
Recommended Posts