Glutofia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Bart toleruje suki i małe kajtki nie toleruje większych samców. Dzieci absolutnie. W stosunku do opiekuna do rany przyłóż ale obcego na teren nie wpuści. Bart jest cały czas ogłaszany zrobiłam mu ogłoszenia które jeszcze lecą, ogłaszamy też 2x w tygodniu w gazecie wyborczej. NIestety nie ma zainteresowania. Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Glutofia napisał(a):Bart toleruje suki i małe kajtki nie toleruje większych samców. Dzieci absolutnie. W stosunku do opiekuna do rany przyłóż ale obcego na teren nie wpuści. Bart jest cały czas ogłaszany zrobiłam mu ogłoszenia które jeszcze lecą, ogłaszamy też 2x w tygodniu w gazecie wyborczej. NIestety nie ma zainteresowania. Allegro też robiłaś? A jakie fotki masz w ogłoszeniach?...jeśli nie ciekawe...odzew też taki będzie! Proszę- zrób mu dobre fotki z różnych sytuacjach...zrobię allegro i jest szansa...większa! Quote
kuba123 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 nowe foty Barta http://img691.imageshack.us/gal.php?g=macieje245b.jpg Quote
Malwi Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 zapiszę sobie :) tu pięknisia profil na stronie benkowej: http://bernardyn.org/psiaki_info.php?PsiakiID=26 Quote
Glutofia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 zuzlikowa napisał(a):Allegro też robiłaś? A jakie fotki masz w ogłoszeniach?...jeśli nie ciekawe...odzew też taki będzie! Proszę- zrób mu dobre fotki z różnych sytuacjach...zrobię allegro i jest szansa...większa! Nie mogłam zrobić psu fotek ponieważ mieszkał 65 km ode mnie, opierałam się na tym co podesłała mi dziewczyna z hotelu. Mamy pod opieką wiele zwierząt jeśli ktoś zechciałby pomóc choćby w ogłaszaniu będę wdzięczna Quote
ANETTTA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 fotki piekne do ogłoszeń super jak nikt mu nie zrobi allegro to ja mu zrobie !! Quote
zuzlikowa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ANETTTA napisał(a):fotki piekne do ogłoszeń super jak nikt mu nie zrobi allegro to ja mu zrobie !! Zrób Anetko...zawsze mozna jeszcze jedno zrobić,albo inne ogłoszenia,a niech nie siedzi po próżnicy! Quote
andzia69 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dziewczyny...potrzebuję kogoś, kto mógłby zabrać sunię od Jaagi na rtg (Katowice) i odwieźć ją z powrotem:( Jaaga nie da rady...a sunia musi mieć jak najszybciej rtg bo jest z nia coraz gorzej:(:( Quote
ANETTTA Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nie wiem czy to aktualne gdzie trzeba zawiwsc te sune(miejscowosc )i kiedy Bart ma zbiorcze allegro ale moze zrobie mu takie osobne jeszcze !!!!! Quote
zuzlikowa Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wybacz,że tylko podnoszę...teraz tylko tyle mogę! Quote
andzia69 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ANETTTA napisał(a):nie wiem czy to aktualne gdzie trzeba zawiwsc te sune(miejscowosc )i kiedy już nieaktualne...teraz to tylko wygrana w totka moze uratować tą sunię...albo trzeba ją będzie uspić:( a co dolega olbrzymowi...bo jakos nie doczytałam...:oops: Quote
andzia69 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 kuba123 napisał(a):samotność andzia myślałam, ze coś poważniejszego...w tytule pisze, ze bardzo chory.... niestety na samotnosc tylko dobry dom jest lekarstwem...:( Quote
kuba123 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 on był w bardzo kiepskim stanie dzięki Bogu już z tego wyszedł teraz to tylko samotność ( a może AŻ) Quote
ANETTTA Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bart skarpie głowa go góry i tobie dom sie znajdzie wczorja twoja kolezanka imielińska została odłowiona (przekochana słodka do bólu sunia zero reakcji na psy ludzi obok samochodu .....mam nadziej ze szybko znajdzie swoja oazą pełna miłosci i tobie tego zycze z całego serca .... Quote
kuba123 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Bart powoli uczy się ufać człowiekowi Chętnie wychodzi z kojca na siku, choć jest trochę oderwany Jarka widzi na co dzień, więc na niego reaguje dobrze Mnie widuje rzadziej,ale tez się cieszy jak mnie widzi Jeśli chodzi o osoby całkowicie obce to po prostu tara się ich nie widzieć Quote
ANETTTA Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 BART GŁOWA DO GÓRY ufaj człowiekowi a i dom sie Tobie znajdzie ... Quote
ANETTTA Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kuba jak tam socjalizacja barta ... czy mozna go pomału ogłaszac ?? czy on gotowy wyruszyć w droge do nowego domku ??? Quote
Recommended Posts