Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bart toleruje suki i małe kajtki nie toleruje większych samców. Dzieci absolutnie. W stosunku do opiekuna do rany przyłóż ale obcego na teren nie wpuści.
Bart jest cały czas ogłaszany zrobiłam mu ogłoszenia które jeszcze lecą, ogłaszamy też 2x w tygodniu w gazecie wyborczej. NIestety nie ma zainteresowania.

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Glutofia napisał(a):
Bart toleruje suki i małe kajtki nie toleruje większych samców. Dzieci absolutnie. W stosunku do opiekuna do rany przyłóż ale obcego na teren nie wpuści.
Bart jest cały czas ogłaszany zrobiłam mu ogłoszenia które jeszcze lecą, ogłaszamy też 2x w tygodniu w gazecie wyborczej. NIestety nie ma zainteresowania.

Allegro też robiłaś?
A jakie fotki masz w ogłoszeniach?...jeśli nie ciekawe...odzew też taki będzie! Proszę- zrób mu dobre fotki z różnych sytuacjach...zrobię allegro i jest szansa...większa!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Allegro też robiłaś?
A jakie fotki masz w ogłoszeniach?...jeśli nie ciekawe...odzew też taki będzie! Proszę- zrób mu dobre fotki z różnych sytuacjach...zrobię allegro i jest szansa...większa!

Nie mogłam zrobić psu fotek ponieważ mieszkał 65 km ode mnie, opierałam się na tym co podesłała mi dziewczyna z hotelu.
Mamy pod opieką wiele zwierząt jeśli ktoś zechciałby pomóc choćby w ogłaszaniu będę wdzięczna

Posted

ANETTTA napisał(a):
fotki piekne do ogłoszeń super

jak nikt mu nie zrobi allegro to ja mu zrobie !!

Zrób Anetko...zawsze mozna jeszcze jedno zrobić,albo inne ogłoszenia,a niech nie siedzi po próżnicy!

Posted

dziewczyny...potrzebuję kogoś, kto mógłby zabrać sunię od Jaagi na rtg (Katowice) i odwieźć ją z powrotem:( Jaaga nie da rady...a sunia musi mieć jak najszybciej rtg bo jest z nia coraz gorzej:(:(

Posted

ANETTTA napisał(a):
nie wiem czy to aktualne
gdzie trzeba zawiwsc te sune(miejscowosc )i kiedy

już nieaktualne...teraz to tylko wygrana w totka moze uratować tą sunię...albo trzeba ją będzie uspić:(

a co dolega olbrzymowi...bo jakos nie doczytałam...:oops:

Posted

Bart skarpie głowa go góry i tobie dom sie znajdzie
wczorja twoja kolezanka imielińska została odłowiona (przekochana słodka do bólu sunia zero reakcji na psy ludzi obok samochodu .....mam nadziej ze szybko znajdzie swoja oazą pełna miłosci i tobie tego zycze z całego serca ....

Posted

Bart powoli uczy się ufać człowiekowi
Chętnie wychodzi z kojca na siku, choć jest trochę oderwany
Jarka widzi na co dzień, więc na niego reaguje dobrze
Mnie widuje rzadziej,ale tez się cieszy jak mnie widzi
Jeśli chodzi o osoby całkowicie obce to po prostu tara się ich nie widzieć

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...