Monika&Joker Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 29 grudnia w Przylepie przy ulicy 22 lipca znalazłam psa w typie owczarka niemieckiego. Pies jest starszy, spokojny, troszkę przestraszony. Boi się strzałów, wyskakuje z kojca. Nie może u nas długo zostać, ponieważ nie mamy gdzie go trzymać, a nasze dwa psy dostają szału na jego widok. Poszukujemy właścicieli lub nowego kochającego domu. Kontakt w sprawie psa pod numerem telefonu: 603 521 454, joker26@poczta.fm, gg: 4598066. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel lub nowy domek, ponieważ w schornisku ten pies nie będzie miał szans na adopcję :( Jutro rozwieszam ogłoszenia w okolicy, ale boję się, że nikt się ne odezwie :( Pilnie potrzebny choćby tymczas !!! Quote
Edzina Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Monika&Joker napisał(a):29 grudnia w Przylepie przy ulicy 22 lipca znalazłam psa w typie owczarka niemieckiego. Daliscie znac do schroniska? Przydaloby sie tez wyslac im zdjecie. Moze uda sie namierzyc wlascicieli jak pania, ktora wyrzucila psa w Drzonkowie.. Quote
Monika&Joker Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Edzina napisał(a):Daliscie znac do schroniska? Przydaloby sie tez wyslac im zdjecie. Moze uda sie namierzyc wlascicieli jak pania, ktora wyrzucila psa w Drzonkowie.. Do schroniska nie mogłam się wczoraj dodzwonić, ale wysłalam im maila ze zdjęciem i opisem psa. Dziś będę nadal próbować się dodzwonić... Quote
Recommended Posts