Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reasumujac : napewno jedna z najbardziej udanych adopcji zagranicznych :multi: :multi: :multi:

Poprosze Piotrka zeby sie zalogowal i moze sam opisywal dzieje Champa :)

Zreszta mamy zamiar razem z Erazm za jakis czas sie wybrac do niego na dluzsza wycieczke :eviltong:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Beze mnie????????????

Wykluczone !

Ale musisz wpierw odtworzyc trase powrotna Champa, zahaczyc o najpiekniejsza stolice globu jak twierdzi i stale podkresla Erazm ( :eviltong: ), i wtedy wybierzemy sie wszystkie razem z naszymi psami w odwiedziny do
wujaszka.

Z tym zaproszeniem wujaszka na dogo to marnie to widze, bo forum wieczorem muli sie niemilosiernie, a wujaszek jak zauwazylas, nalezy raczej do niecierpliwych :)
On tylko do psow ma cierpliwosc :loveu:

Posted

wellington napisał(a):
Wykluczone !

Ale musisz wpierw odtworzyc trase powrotna Champa, zahaczyc o najpiekniejsza stolice globu jak twierdzi i stale podkresla Erazm ( :eviltong: ), i wtedy wybierzemy sie wszystkie razem z naszymi psami w odwiedziny do
wujaszka.

Moje psy zostaną pod dobrą opieką w Polsce ;)
Znajdźcie mi proszę jakiś dobry, umiarkowany cenowo hotel i jadę najpierw do Wiednia (nigdy nie byłam) a potem do Piotra :-D

Posted

Przepraszam za OT, ale...

...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc

http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl

Posted

GoniaP napisał(a):
Moje psy zostaną pod dobrą opieką w Polsce ;)
Znajdźcie mi proszę jakiś dobry, umiarkowany cenowo hotel i jadę najpierw do Wiednia (nigdy nie byłam) a potem do Piotra :-D

W Puszczy Zielonce ukryty w lesie jest hotelik dla psow :) Spokoj, las, pani i jej maz kochajacy zwierzeta :) i nie bojacy sie tzw. ras agresywnych. Kazdy psiak ma wielki wybieg, wieeeeeelka, ocieplana, dwupokojowa bude i monitoring. Moja Mia w ciagu jednodniowo-nocnego pobytu tam zmasakrowala Panstwu drzewa na jednym wybiegu bawiac sie znakomicie w niszczenie drzew :diabloti: tak urzekla tym Panstwa prowadzacych hotelik, ze dzwonia co miesiac i pytaja kiedy Mia przyjedzie :D dodatkowo Pani bardzo chetnie przyjmie do hoteliku potrzebujacego psiaka, ktory nie ma innej opcji, na bardzo preferencyjnych warunkach :) Wiec Goniu jesli nie masz gdzie zostawic swoich psiakow, to to miejsce wydaje mi sie odpowiednie :)

Posted

Na odwiedziny u Champa proszę mnie również zapisać
Dana, razem z twoim piesiem :) ?

Jak sie wszyscy, Erazm, Gonia, Helga, Dana i ja zjawimy u Champa to pan domu chyba bedzie mial pocieche :eviltong:

Posted

[quote name='wellington']Dana, razem z twoim piesiem :) ?

Jak sie wszyscy, Erazm, Gonia, Helga, Dana i ja zjawimy u Champa to pan domu chyba bedzie mial pocieche :eviltong:[/QUOTE]

Tym bardziej, że od kilku tygodni mam dwa "maleństwa",
biszkpotowego labka i czarnego sznaucera olbrzyma :lol:
Jest wesoło, ale tak poważnie, to Champusia w realu chciałabym kiedyś zobaczyć,
wymiziać, cóż, pomarzyć można....

• 2 weeks later...
Posted

Iv_ napisał(a):
Gonia, ale cudny szczyl....:loveu:

Dobrze zrobione zdjęcie ;) Jeszcze jest chudy, ale to nic w porównaniu z tym, co widzieliśmy na początku. Waży 27kg, ważył chyba 18? No i zarósł cudnie, nie mówiąc o energii ii radości życia jaką odzyskał!