Dana i Muszkieterowie Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Champ jest taki grzeczny, kochany psiak :loveu: A co to za śliczny mały biszkopcik ? Quote
Puma1984 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 zrobilam przelew na kwote 36 zł z bazarku. Jak dojda pieniazki to bardzo prosze o informacje na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/177893-DZISIAJ-KONIEC-Ciuchy-na-UciechA-w-i-dla-Champa-do-konca-stycznia/page7 Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Champ zdał egzamin na piątkę, prawda? Pzdr. Quote
Iv_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Champuś całkiem przyjaźnie podchodził do małego koleżki :loveu: jest słodki :loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='dana']Champ jest taki grzeczny, kochany psiak :loveu: A co to za śliczny mały biszkopcik ? Biszkopcik to pięcioletni psiak, który swoje dotychczasowe życie spędził na łańcuchu. Btw szukający domu [quote name='Puma1984']zrobilam przelew na kwote 36 zł z bazarku. Jak dojda pieniazki to bardzo prosze o informacje na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/177893-DZISIAJ-KONIEC-Ciuchy-na-UciechA-w-i-dla-Champa-do-konca-stycznia/page7 Dziękujemy Pumo [quote name='Asiaczek']Champ zdał egzamin na piątkę, prawda? Pzdr. Na 6 Asiaczku, na 6.. Jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały, i tak fajnie się z innymi psiakami potrafi dogadać. Problem może wyniknąć tylko wtedy, gdy w grę wchodzi jedzenie, lub gdy Champa jakiś psiak zacznie prowokować - wtedy jest szansa, że odpowie atakiem. [quote name='Iv_']Champuś całkiem przyjaźnie podchodził do małego koleżki :loveu: jest słodki :loveu: Oj słodki to mało powiedziane. Jest rewelacyjnym, przekochanym, przeuroczym psiakiem! :loveu: Uwielbiam Go.;) Quote
GoniaP Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Pierwszy post edytowany. Podałam wpływy i wydatki poniesione do dziś. Pozostaje rachunek otwarty w klinice od dnia 31.01.2010 do dziś. Quote
Miła od Gucia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Trzymamy kciuki i łapki nie mogę uwierzyć, że to ta sama psina. Super filmik Quote
GoniaP Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Austriackie pinczery wyruszają jutro. Proszę trzymać wszystkie kończyny skrzyżowane, a najlepiej nakazać podobne praktyki towarzyszącym zwierzakom.... Quote
gameta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='GoniaP']Austriackie pinczery wyruszają jutro. Proszę trzymać wszystkie kończyny skrzyżowane, a najlepiej nakazać podobne praktyki towarzyszącym zwierzakom.... Mamy nie wydalać do jutra ???????????? Quote
Isadora7 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 GoniaP napisał(a):Austriackie pinczery wyruszają jutro. Proszę trzymać wszystkie kończyny skrzyżowane, a najlepiej nakazać podobne praktyki towarzyszącym zwierzakom.... trzymiemy, trzymiemy :megagrin::megagrin::megagrin: gameta napisał(a):Mamy nie wydalać do jutra ???????????? Gameta ja się kiedyś zabiję śmiechem przez Ciebie. Quote
gameta Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No dobra, już minęło jutro, ja nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam... Litości... Quote
Monika z Katowic Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Co tak długo jedzie? :) Pinczery będą zmęczone! Quote
a.piurek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 I co????? Wytupana podłoga, obgryzione pazurki, a tu taka cisza....... Quote
GoniaP Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Państwo przyjechali i pojechaliśmy dalej odwiedzić Chapmusia, pinczery zostały w hotelu. Jutro zaplanowane jest spotkanie psów pod okiem szkoleniowca. Od 15stej trzymajcie kciuki! Quote
gameta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ja dalej mam wszystko zaciśnięte, dajcie znaka, kiedy mogę puścić ;) Quote
agaga21 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ale emocje! trzymam kciuki i czekam na wieści! Quote
Monika z Katowic Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Taka cisza... Jak tam pinczery kontra Champuś? Quote
Recommended Posts