GoniaP Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 To może ja sprostuję. Pan Piotr, mieszkający w Austrii, opiekun 2 rozpuszczonych pinczerków, nie odpuszcza i chce adoptować Champusia z pełną świadomością jego ułomności. "Zamęcza" mnie mailami i telefonami. Wizytę przedadopcyjną przeprowadziły Erazm i Wellington, za co jestem im ogromnie wdzięczna. Jeśli Champuś zaakceptuje pinczery, będzie miał jak pączuś w maśle. Jesteśmy umówieni z Piotrem zaraz po 20stym lutego. Przyjeżdża na co najmniej 2 dni, a zapoznanie się psów odbędzie się pod okiem zaprzyjaźnionego szkoleniowca i osób zaangażowanych. Jeśli się uda, Champ wyjedzie, jeśli nie pojedzie albo do Gosi pod Warszawę, albo do Mariamc do Szczecinka i będziemy szukać mu domu w Polsce. Trzymajcie zatem kciuki, i nie puszczajcie, bo Piotr jest zdeterminowany. Oby Champ był zachowawczy ;) Quote
zula131 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No to :thumbs: A tak w ogóle co słychać u słodziaka? Boczki się zaokrąglają? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jasne, że trzymam te kciuki, Champusiu:thumbs::thumbs: Quote
Iv_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Trzymam kciuki za Champusia :kciuki:, żeby z nowym domkiem się udało :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='dczn']z tego co mi wiadomo, po 20 lutym, do Champa ma przyjechac jego nowy Pan :)[/QUOTE] Jasne, że trzymamy kciuki! Mocno wierzę, że będzie dobrze:) Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='zula131']No to :thumbs: A tak w ogóle co słychać u słodziaka? Boczki się zaokrąglają?[/QUOTE] Słodziak pozdrawia! [video=youtube;-RdEmXU-6E0]http://www.youtube.com/watch?v=-RdEmXU-6E0[/video] Quote
Ajula Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ale on przytulaśny a ogonek chodzi jak śmigiełko :D ciekawa jestem, jak się ma teraz sprawa z jego układem pokarmowym Quote
Iv_ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bardzo się zmienił Champuś, całkiem inny psiak, teraz widać chęć życia w nim :loveu: Quote
AniaGucio Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Śliczny psinek i taki wesoły. Jak niewiele trzeba, żeby psiak pokochał człowieka... Też trzymam kciuki za Championka!! Quote
Goś Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Oj, no to rzeczywiście MOCNO MOCNO TRZYMAMY KCIUKI!!!!! Champ kurcze rusz głową i wykalkuluj co Ci się bardziej opłaca! Pinczery wyeliminuj postępem, a nie paszczą :evil_lol: ;) Quote
Hotel KADIF Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 O matko! :loveu: A pamiętacie jak leżał na pierwszym filmiku na posłanku? Smutny aż do bólu! A teraz to zupełnie nie ten sam pies! :loveu: Quote
Ajula Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 DIF napisał(a): A teraz to zupełnie nie ten sam pies! :loveu: prawda :loveu: Quote
majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ajula napisał(a):(...) ciekawa jestem, jak się ma teraz sprawa z jego układem pokarmowym Też jestem ciekawa, wymioty (są, czy nie), skuteczność leku etc. Quote
Helga&Ares Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 majqa napisał(a):Też jestem ciekawa, wymioty (są, czy nie), skuteczność leku etc. Wymiotów nie ma, ale przez długi czas utrzymywała się biegunka. Wykonano testy na strawność, zrobiono powtórną biochemię, wszystko w normie, robali brak. W rezultacie okazało się, ze przyczyną nieznośnych biegunek był.. Mestinon. Lek odstawiono, a kupki się unormowały. Być może za jakiś czas będzie można spróbować znowu go podawać, wszystko zależy od reakcji organizmu. Champion już kojarzy, że jak trzyma się w ręce miskę, to trzeba stać na dwóch łapkach;) Zjada z apetytem, daaawano tfu tfu nie widziałam, by męczył się po posiłku kasłając czy zwracając treść pokarmową. Karmienie trwa coraz krócej, a Champ staje się bezproblemowym psiakiem;) Quote
Ajula Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jakie wspaniałe wiadomosci :) oby tak dalej! Quote
majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dziękuję Domiś, już mi się pojawił uśmiech ulgi. :-) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dobre wiadomości, cieszymy się:) Pzdr. Quote
zula131 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cudny Champuś :loveu:. Widać ŻYCIE w tych oczętach :loveu:. Quote
Wunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 cuuuuuuuuudo !!!! Gratuluję :) no i trzymaj się Champ :) Quote
Recommended Posts