Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To może ja sprostuję. Pan Piotr, mieszkający w Austrii, opiekun 2 rozpuszczonych pinczerków, nie odpuszcza i chce adoptować Champusia z pełną świadomością jego ułomności. "Zamęcza" mnie mailami i telefonami.
Wizytę przedadopcyjną przeprowadziły Erazm i Wellington, za co jestem im ogromnie wdzięczna.
Jeśli Champuś zaakceptuje pinczery, będzie miał jak pączuś w maśle.
Jesteśmy umówieni z Piotrem zaraz po 20stym lutego. Przyjeżdża na co najmniej 2 dni, a zapoznanie się psów odbędzie się pod okiem zaprzyjaźnionego szkoleniowca i osób zaangażowanych. Jeśli się uda, Champ wyjedzie, jeśli nie pojedzie albo do Gosi pod Warszawę, albo do Mariamc do Szczecinka i będziemy szukać mu domu w Polsce.
Trzymajcie zatem kciuki, i nie puszczajcie, bo Piotr jest zdeterminowany. Oby Champ był zachowawczy ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zula131']No to :thumbs:
A tak w ogóle co słychać u słodziaka? Boczki się zaokrąglają?[/QUOTE]

Słodziak pozdrawia!

[video=youtube;-RdEmXU-6E0]http://www.youtube.com/watch?v=-RdEmXU-6E0[/video]

Posted

Oj, no to rzeczywiście MOCNO MOCNO TRZYMAMY KCIUKI!!!!!
Champ kurcze rusz głową i wykalkuluj co Ci się bardziej opłaca! Pinczery wyeliminuj postępem, a nie paszczą :evil_lol: ;)

Posted

majqa napisał(a):
Też jestem ciekawa, wymioty (są, czy nie), skuteczność leku etc.

Wymiotów nie ma, ale przez długi czas utrzymywała się biegunka. Wykonano testy na strawność, zrobiono powtórną biochemię, wszystko w normie, robali brak. W rezultacie okazało się, ze przyczyną nieznośnych biegunek był.. Mestinon. Lek odstawiono, a kupki się unormowały. Być może za jakiś czas będzie można spróbować znowu go podawać, wszystko zależy od reakcji organizmu.
Champion już kojarzy, że jak trzyma się w ręce miskę, to trzeba stać na dwóch łapkach;) Zjada z apetytem, daaawano tfu tfu nie widziałam, by męczył się po posiłku kasłając czy zwracając treść pokarmową. Karmienie trwa coraz krócej, a Champ staje się bezproblemowym psiakiem;)