GoniaP Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Sama chciałabym taki ładny dyplom... Quote
Isadora7 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 GoniaP napisał(a):Sama chciałabym taki ładny dyplom... Goniu prześlę Tobie na dodatek imienny, wykaligrafowane imie i nazwisko oryginalna japońską stalówką i atramentem :) Quote
GoniaP Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Isadora7 napisał(a):Goniu prześlę Tobie na dodatek imienny, wykaligrafowane imie i nazwisko oryginalna japońską stalówką i atramentem :) Isadoruś, doceniam intencjuę, wystarczy mi chęć ;) Quote
ivette3 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ślepy, głuchy , Filipek prosi o trochę serca.... Finał wątku to niechlubny precedens czy szokująca norma na dogo ? http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-niecaA-kiem-GA-UCHY-Filipek-juA-w-hotelu-odzyskuje-wiarAE-w-czA-owieka Czy jeszcze kiedyś zobaczymy Filipka??? Quote
dusje Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Goniu, czy moj przelew juz dotarl? Przy okazji zobaczcie, jak okrutnie wlasciciel potraktowal swojego psiaka :-( Kiedy to sie wreszcie skonczy? http://www.efakt.pl/artykuly,Sadysta-przypial-psu-petarde,62277,0,2,1,0,0,0.html Jak sie czujesz dzisiaj dzielny Championie?:lol: Quote
majqa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Też jestem ciekawa jak się miewa nasz bohater. :-) Quote
Evelynkaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='dusje']Goniu, czy moj przelew juz dotarl? Przy okazji zobaczcie, jak okrutnie wlasciciel potraktowal swojego psiaka :-( Kiedy to sie wreszcie skonczy? http://www.efakt.pl/artykuly,Sadysta-przypial-psu-petarde,62277,0,2,1,0,0,0.html Jak sie czujesz dzisiaj dzielny Championie?:lol: Brak mi sów na takich ludzi o ile można ich nazwać ludzmi a nie debilami!!!!!! Quote
Edi100 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Pytamy o zdrówko i samopoczucie ślicznego Chłopaka:) Quote
Inez de Villaro Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 .......... i ja również..........:) Quote
GoniaP Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Jeśli chcecie zobaczyć wnętrze Champa w dniu endoskopii to voila: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/ChampEndoskopia# Najnowsze wieści są takie, że Champowi zaordynowano nowy lek, który ma usprawnić pracę przełyku, a być może odwrócić dzieło zniszczenia (pierwszy lek, który ma odbudować mięśnie - Mestinon) Quote
Goś Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Nie było mnie na dago kilka dni, a tu takie fajne wieści! ;) Pan Piotr, w razie pozytywnej rekomendeacji) po psa przyjedzie samochodem. No to super Pan Piotr :lol: Tylko te jego pinczery... Tak szczerze mówiąc, to najlepiej by było, żeby przyjechał do Champa z tymi swoimi psami (psy czy suki, wykastrowane czy nie?), żeby można było jeszcze w Pl zobaczyć jak się psiaki będą dogadywały... Co właściwie mówi ten P.P. na temat nie do końca idealnego zachowania Champa w stosunku do innych psów? Jak zareagował? Jaki ma plan działania "w razie czego"? A jeszcze zapytam, jakie to są pinczery, miniaturowe? Czy normalne psy? :eviltong: ;) Hmmm... trzebaby próbować go dalej, byle spokojnie i w przyjaznych warunkach. Może scenariusz z kagańcem jest lepszy... Bo z większymi psami to on się dogaduje, tak? Był przecież na zdjęciach z inną chudziną... Jeśli on się jednak okaże nie do końca kochający wypierdki, to wydaje mi się (pod warunkiem, że wypierdki mają równo pod sufitem, są w miarę zrównoważone i opanowywalne...a to różnie z pikusiami bywa...zwłaszcza rozpuszczonymi:roll:) to wydaje mi się, że "im szybciej tym lepiej". Wypierdek może być irytujący dla chorego psa, ale raczej nie przedstawia sobą zagrożenia (tak może to widzieć Champ zwłaszcza, jeśli dogaduje się z większymi psami), więc chyba lepiej będzie, żeby psy się do siebie przyzywczaiły, zanim Champ odzyska pełnię sił. W momencie, kiedy jest jeszcze dość słaby i zmęczony i (jesli maluchy nie będą mu skakać po głowie) prędzej odpuści dla tzw świętego spokoju. Jest szansa, że jak razem przejdą przez trudny czas, to potem to już będą swoje wypierdki ;) Tak, jak z kotami. On może dalej nie przepadać za małymi psami na ulicy, ale jest szansa, że te dwa karyple będzie traktował inaczej...Tylko, że ciężko będzie mu się z nimi bawić:roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 GoniaP napisał(a):...... Najnowsze wieści są takie, że Champowi zaordynowano nowy lek, który ma usprawnić pracę przełyku, a być może odwrócić dzieło zniszczenia (pierwszy lek, który ma odbudować mięśnie - Mestinon) Pojawiła się wobec tego nadzieja na poprawę :lol::lol: Quote
Iv_ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Champuś ma teraz całkiem inny wyraz pysia. Jego oczki mówią - chcę żyć :loveu: Quote
ms_arwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kochane... ja Was bardzo przepraszam, ale potrzebujemy pomocy... Istnieje realne przypuszczenie, ze szczenieta z Warszawy, ktore mialy byc w DT, na ktore zbierano pieniadze, ktorym wysylalismy karme (ja sama podeslalam im 15kg worek...), sa tak naprawde zupelnie gdzie indziej: http://www.dogomania.pl/threads/119313-Wielka-akcja-KrAE-A-el-k-Chynowa-KOSZMAR-PSOW-POWRACA/page345 a mialo byc tak: http://www.dogomania.pl/threads/175410-17-szczeniAE-t-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme-NOWE-SZCZENIAKI-BA-AGAM-O-OGA-OSZENIA/page48 Podsylam ten watek z prosba o pomoc... i ku przestrodze... Rece mi opadaja... Quote
Iv_ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 :shake: Wszędzie gdy w grę wchodzą pieniądze pojawiają się oszustwa, nawet w takim miejscu jak tu, gdzie ich nie powinno być, bo staramy się pomóc skrzywdzonym zwierzętom przez innych ludzi. Forum tworzą ludzie wrażliwi na krzywdę słabszych, ale nie wszyscy wychodzi na to, że są wrażliwi :shake: nie wszyscy - żal :shake: Quote
Paula045 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam za offa: Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!! W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje. Nie bądź obojętny. Pomóż! Schronisko dla Zwierząt w Radlinie Numer konta: 34 8427 0009 0020 0383 2000 0001 KRS: 0000154454 Oddział Jarocin NIP: 617 20 44 707 Quote
Recommended Posts