Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u dziewczynek, mama ma na imię Daisy. Zawiozłam karmę dla Daisy i mleczko dla Dzidzi, bo Daisy ma mało pokarmu, mała musi bardzo intensywnie masować cycusia żeby się najeść. Tak w ogóle Daisy jest bardzo nowoczesną matką- karmi, myje i zostawia Dzidzię niańkom ;). Bardzo polubiła dziewczyny, większość czasu spędza u nich na kolanach, widać, że podbiła je totalnie. Z pieskami Agaty i Izy dogadała się fantastycznie.

Posted

Jest zainteresowany Pan Jacek z Trzebinia (Małopolska) adopcją malutkiej (jest bardzo zainteresowany jej adopcją i jest zgody do współpracy) :)
Posiada już jedną śliczną jamniczkę Zuzie.

Szczeniaczek miał by do dyspozycji stadion do biegania ponieważ ojciec Pana Jacka jest gospodarzem tego obiektu...
A nawet Pan Jacek szuka domku Daisy
Pozwole sobie zacytować:
"Pnadto pragnę Panią poinformować ,że będe również poszukiwał odpowiedzialnych ludzi na moim terenie aby ktoś zechciał adoptować mamusie tego szczeniaczka.Mam takiego sąsiada ,który zawsze w domu miał jamniczkiale niestety w ubiegłym roku jego Bartusia dorwał owczarek od sąsiada i nie było szans na ratunek.Wprawdzie ma teraz chłobaka jamnikowatego wziętego ze schroniska ale w jego domu były jużdwa jamniczki,ponieważ trzy lata temu zdechła ze starości mama Bartusia.Prosiłbym również o numer konta ,ponieważ w miarę możliwości wysłałbym jakieś pieniążki.Proszę o jakieś zdjęcia jeżeli istnieje taka możliwość(mamusi i szczeniaczka abym mógł pokazać mojemu sąsiadowi)."

Z tego co zrozumiałam to Pan Jacek śledzi wątek na bieżąco i bardzo by chciał zdjęcie Daisy z dzidzią żeby pokazać sąsiadowi który być może zaadoptował by Daisy ia i sam pewnie chciał by zobaczyć maleństwo!

Mam nr tel Pana Jacka więc jakby ktoś chciał zadzwonić w sprawie jamniczek to nr podam na pw!

Pan prosił również o numer konta bo chciał by coś wpałacić na jamnikusie ;D
To proszę o Podanie konta a ja podam mu przez e-mail ;)

Posted

Przed chwilą dostałam wiadomość od Agaty:
"za pierwszym razem nie zasmakowało Zosi mleko zastępcze,ale teraz wcina jak oszalała,teraz jestem juz pewna w 100% ze Daisy miala zdecydowanie za malo mleka.Zosia odkąd jest dokarmiana dostała wiecej energi,nawet próbuje wspinac sie po koszyku (maja swój koszyczek).cdn.Pozdrawiam"

Posted

agata do mnie dzwoniła, mówi ze maluszek już otworzył oczka!!!wiec pewnie ma koło 2 tyg.teraz.
sunia juz nie ma praktycznie mleka wiec nie dałaby rady wykarmic bez dokarmiania mlekiem zastępczym,
tak ogólnie wszystko ok. nic sie nie dzieje złego.
supergogo mozna ja wyslać zainteresowanym domkom bo agata nie szuka domku i sie tym nie zajmuje na razie, mówi ze mi i Ani to zostawia :)

Posted

Dziewczynki są cudowne.Daisy ma pełen luz,wychodzi z założenia,że po co będzie się wysilać skoro ma dwie prywatne opiekunki,które wszystkim zajmą się za nią.:-)Zamiast zajmować się swoim dzieckiem,wysługuje się nami a sama w tym czasie adoruje Kajtusia (jednego z moich piesków),Daisy zakochała się w nim bez pamięci,niestety bez wzajemności:placz:.Zosia jest przecudowna.Postaram się wkleić zdjęcia,jednak nie wiem czy mi się uda,bo nigdy nie wklejałam na dogo.Może Aniu Ty byś wkleiła te,które Ci wysłałam.

Posted

Jak by co to przypominam że jest dom u Pana Jacka z Trzebinia dla malutkiej :)
(Mam nr jego e-mail, kom)
I jak pisałam to może jego sąsiad by wziął Dejzi :)

Posted

naturino napisał(a):
Dziewczynki są cudowne.Daisy ma pełen luz,wychodzi z założenia,że po co będzie się wysilać skoro ma dwie prywatne opiekunki,które wszystkim zajmą się za nią.:-)Zamiast zajmować się swoim dzieckiem,wysługuje się nami a sama w tym czasie adoruje Kajtusia (jednego z moich piesków),Daisy zakochała się w nim bez pamięci,niestety bez wzajemności:placz:.Zosia jest przecudowna.Postaram się wkleić zdjęcia,jednak nie wiem czy mi się uda,bo nigdy nie wklejałam na dogo.Może Aniu Ty byś wkleiła te,które Ci wysłałam.

O, witamy!!!
No właśnie ja też nie umiem, chciałam wysłać Ana666 ale coś nie przechodzą ;(.

Posted

Faktycznie przepiękne zdjęcia, łezka mi się zakręciła bo pamiętam jak mój Daffik był taki maleńki jak go
tato w kieszeni przyniósł :) za litr wódki :( a teraz Daffik ma 13 lat i wygląda jak Ząbek 5 lat później :)
Super dziewczyny że sunie sa bezpiecne i mają jakieś widoki na domki stałe :) :) :)