Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Madallena napisał(a):no ale wykapac i wytrymowac chyba mozna? wyciac kudly z uszy, przyciac miedzy palcami...? wypachnic i odzywic:) Nie trymuj teraz Plizzzzz! wykąpać jak najbardziej - wieczorem przed spankiem - nie pouczam Cię - nie gniewaj się! kiedyś miałam wystawowe szorstki - ale nie hodowlę tfu!!!:loveu: Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 trymuje się ale nie o tej porze roku!!!!!!! Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 dobra, przekaze w sobote wszystkie zalecenia odnosnie pielegnacji. A podciac co nieco mozna? np. skrocic wlosy na pyszczku ? Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 nie!!! To jest cały czar!!! Jagd terreir i Jamol szorstek ma taki mieć !!!!!Ich sę NIE TNIE!!!!! Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 ale na mnie nakrzyczala...:) Dobra, przekaze wszystkie uwagi. Dziekuje :) A , czyli fryzjer ma wykapac, wymasowac i powycinac WYLACZNIE filce? wypachnic, odswiezyc i oddac... Quote
Renata&Bella Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Zapomniałaś dodać, że ma jeszcze wymiziać, proszę przekazać takie zalecenie ode mnie :D Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :diabloti: Pocałować i przykryć kocykiem i tyle! Fryzjer po wieczornym spacerku, tylko filce!!!!! żadnych cięć:mad: Quote
Madallena Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 fryzjer ma wymiziac, wycalowac i przykryc kocykiem? e dziewczyny, nie przesadzacie ??? :) Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ale skąd - to przynajmniej będziesz wiedzieć za co płacisz:eviltong: Quote
zadra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Bardzo minie cieszy fak,że do FIgi uśmiechnęlo się szczeście w tempie blyskawicznym. Figa yła zaszczepiona tylko na wścieklizne.Pojechała bezpośrednio ze schronu.Przekazalam z suczkami preparaty na pchly. Po kapieli mozna ja spryskac sprajem,a po 5 dniach zastosować kropelki. Wykapac,wyczesać podawac witminy i kochać.Przez pierwszy miesiąc jak najmniej stresów. Quote
Recommended Posts