Owieczka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 esperanza napisał(a):Ja dziś wystawiłam Dori i Doxę na allegro z konta niczyje. Martwię się o nie, bo jest zimno, a one w budzie siedzą, w kojcu. Ich siostra po przyjeździe ze schroniska była przeziębiona. O masz ... Trzeba je jak najszybciej zabrać :( Masz jakies zdjęcia ich matki ?? Zrobie im watek ale muszę więcej wiedziec o mamuśce. Quote
esperanza Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 psiaki są tutaj: http://www.allegro.pl/item896343450_male_szczeniaki_uratuj_przez_zimnem_i_choroba.html Matka Doris i Doxy: tutaj widać, że obok brązowej Krupki jest najmniejsza. Quote
Paoletta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Doris nie ma oddzielnego tematu, prawda? A są jeszcze jakieś jej zdjęcia? Nadal jest na dworze? Quote
esperanza Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Doris nie ma oddzielnego wątku, fotki prześlę Ci na maila Quote
esperanza Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Niestety nie, ludzie którzy mieli ją adoptować wycofali się. :-( Quote
Awit Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dobrze, że podjęli taką decyzję zanim dziewczynkę wzieli. Ale takie maleństwo.... Quote
Owieczka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Czy mamy jakies zdjęcia Funi ?? Potrzebne sa ogłoszenia dla niej !! Quote
Awit Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Przecież to ósmy cud świata. Taka delikatna istotka, ona maks waży 6kg, albo i nawet około 5. Tylko wziąźć i kochać kochać przytulać i kochać Quote
mshume Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Czy Funia jest szczekliwa ;)? A jaki ma stosunek do dzieci? Quote
esperanza Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Funia jest spokojnym psiakiem, w ogóle nie jest szczekliwa. Myślę, że na dzieci będzie dobrze reagować. W schronisku niestety nie możemy tego sprawdzić, bo to zbyt niebezpieczne. Quote
Lilmo Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jaka ona piękna! Mam wielką nadzieję, że już niedługo Funia także znajdzie kochający dom. Quote
mshume Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dobra, ciotki, ja jej zrobie wyróznione Allegro. pytań kilka: - sterylizacja jest? - szczepienia, odrobaczenie, odpchlenie? - czip? - kogo podac do kontaktu? Zdjecia są fajne, ogłosimy jako ratlerek/pinczerek :) Quote
Owieczka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 mshume napisał(a):Dobra, ciotki, ja jej zrobie wyróznione Allegro. pytań kilka: - sterylizacja jest? - szczepienia, odrobaczenie, odpchlenie? - czip? - kogo podac do kontaktu? Zdjecia są fajne, ogłosimy jako ratlerek/pinczerek :) - wiek - 1-2 lata - sterylizacja jest ( nie - ale może być ) - szczepienia, odrobaczenie, odpchlenie- Tak - czip- Nie - kogo podac do kontaktu- Justyna 607 077 350 Dzieki Ci dobra kobieto :) Quote
mshume Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 rozumiem,ze warunkiem jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy :) Quote
Owieczka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 mshume napisał(a):rozumiem,ze warunkiem jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy :) oczywiście :) Quote
malagos Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Owieczko, nie czytałam watku, ale czy ta sunai szuka nadal domu? Dzis miałam 2 telefony o małego pieska/suczkę na ogłoszenai o mojej Emi - chętnie przkażę namiry.Jak to aktualne, skrobnij proszę pw, sprawdzę wieczorkiem skrzynkę. Quote
mshume Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 malutka ciągle w schronie, aż trudno uwierzyć :(To się dogadajcie dziewczyny, jak się nie uda wystawię jej to wyróżnione Allegro. Jak będzie domek na horyzoncie, wystawię dla innego psiaka :) Quote
Asior Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 wg mnie 90% skuteczności allegro to dobre zdjęcia w ilości co najmniej 6-8... a tu są trzy tylko ... pstryknijcie suni zdjęcia.. taka malizna pójdzie jak woda.. W allegro w tytule aukcji wpiszcie mini, ratlerek.. na pewno ktoś zauważy to cudo!!!! Quote
Awit Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Malagos a owieczka skontaktowala się z Tobą? Quote
Owieczka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Awit napisał(a):Malagos a owieczka skontaktowala się z Tobą? Tak, malagos podała namiary - będziemy dzwonic :) Quote
Recommended Posts