Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do schroniska w Kruszewie trafiła śliczna
malutka ratlerkowata sunia
Funia...
jest bardzo miła i przyjacieska, uwielbia towarzystwo człowieka,
jest malutka (głową sięga do łydki)
nauczona czystości , bezkonfliktowa, przytulaśna i taka nakolankowa...

Mi się wydaje że była psem domowym , tak się zachowuje...

Wszystkie maluchy juz grzeją dupinki w domkach ;) Funia została...

Franio -czarny - biała bródka, i trzy łapeczki

Fredek - czarny z z białmymi skarpetkami i pysiem

Frotka- czarna - dwie łapeczki białe

Frycek- cały czarny

Florek- brązowy - dwie białe skarpetki- za TM :-(

Florcia - brązowa- białe łapeczki, kołnierz i kreseczka na nosie

Fruzia - Czarno - biała sunia-

Potrzebna pomoc w ogłaszaniu mamuśki !!!!

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owieczko dzięki za wątek

Słuchajcie im jest bardzo ciasno w biurze.
Oprócz nich jest tam pogryziona mała sunia i druga malizna krótkowłosa, a od dziś 6-miesięczna suczka z niedowładem tylnych kończyn, do tego koty. A pomieszczenie to jakieś 3x4m.

Posted

Suczka, gdy maluchy miały 2 tygodnie trafiła na 2-tygodniową obserwację pod kątem wścieklizny do jednej z ostrołęckich lecznic. Podobno kogoś ugryzła, domyślam się że w obronie maluchów.

Posted

esperanza napisał(a):
Suczka, gdy maluchy miały 2 tygodnie trafiła na 2-tygodniową obserwację pod kątem wścieklizny do jednej z ostrołęckich lecznic. Podobno kogoś ugryzła, domyślam się że w obronie maluchów.

jak dla mnie to ewidentnie ktos chciał sie jej pozbyc bo miała niechciany przychówek :angryy:. Do ludzi w schronisku jest bardzo przyjacielska i nie nie przejawia żadnej agresji nawet w obronie maluchów...

Posted

mamanabank napisał(a):
dobrze, że mają allegro, czy mamuśka przed adopcją będzie wysterylizowana?

Myślę że tak jak tylko przestanie karmic maluchy będzie można ja wysterylizować/ Mamanabank dzieki że sie pojawiłaś :)

Posted

Owieczka, coś za coś, Ty jesteś u nas, to ja jestem u Ciebie :-)

Jeżeli możesz zmień tytuł allegro na Ratlerek, pinczer miniaturka/miniaturowy mix suczka, bo ludzie tak zwykle wpisują do wyszukiwarki i łatwiej będzie ją wypatrzeć. Mało kto pewnie wpisze mix ratlerka.

Posted

mamanabank napisał(a):
Owieczka, coś za coś, Ty jesteś u nas, to ja jestem u Ciebie :-)

Jeżeli możesz zmień tytuł allegro na Ratlerek, pinczer miniaturka/miniaturowy mix suczka, bo ludzie tak zwykle wpisują do wyszukiwarki i łatwiej będzie ją wypatrzeć. Mało kto pewnie wpisze mix ratlerka.

Cenna uwaga ! :)

Posted

Popytam tu i tam , i zostawię ogłoszenie u mojej pani doktor wet. Przez ogłoszenia Enterka i Eureka ,dwa inne, żmigrodzkie bezdomniaki znalazły dom. Może akurat , tylko , dlaczego jesteście tak daleko??????????!!!!

Posted

Takie małe okruszki a tak bardzoe bezdomne.... Ja też przyłączam się do życzeń auraa i niech dobre domku pojawią sie tuż po Nowym roku !!!

Czy może krtos maluszko poogłaszać ?? Bardzo prosze :(

Posted

Zapisuję piękne maluszki! Postaram się pomóc w ogłoszeniach, ale najpierw muszę poogłaszać Elipsę na region Inowrocławia. Mam nadzieję, że jednak uda mi się w najbliższym czasie zrobić choć kilka ogłoszeń dla tej rodzinki.

Posted

Lilmo napisał(a):
Zapisuję piękne maluszki! Postaram się pomóc w ogłoszeniach, ale najpierw muszę poogłaszać Elipsę na region Inowrocławia. Mam nadzieję, że jednak uda mi się w najbliższym czasie zrobić choć kilka ogłoszeń dla tej rodzinki.

Będę ogromnie wdzięczna