Katarzynka74 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 (edited) Od października jest z nami Mikusia-latlerkowata sunia,nakolankowo-kanapowa,nauczona czystości,kochająca dzieci i bardzo waleczna(psi anioł:loveu:).W tej chwili ma osiem miesięcy.Sytuacja życiowa zmusza nas(ku ogromnej rozpaczy:placz:)znaleźć Mikusi nowy domek,w którym będzie tak samo kochana i szanowana.SPRAWA BARDZO PILNA!!!Proszę o kontakt!!!Mam kłopot z wklejeniem zdjęć:-o Mikusi,więc zainteresowanym prześlę zdjęcia na podanego maila. Post nieaktualny !!! Proszę o zamknięcie :) Edited June 19, 2012 by Katarzynka74 Quote
zmierzchnica Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Najlepiej zrób suni allegro z ładnym opisem i zdjęciami. Tutaj wszyscy zapsieni na maksa, raczej jej domu wśród dogomaniaków nie znajdziesz. Daj też znać u weterynarzy i w sklepach zoologicznych (najlepiej ogłoszenie, koniecznie ze zdjęciem). Cóż, życzę powodzenia, mam nadzieję, że znajdzie domek. Popytaj wśród znajomych, może ktoś bliżej zdecyduje się przygarnąć ją? Niestety, teraz ciężko o nowy, dobry dom - sama widzisz ile na "psach w potrzebie" czeka często pięknych i kochanych psów... Quote
Katarzynka74 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Dziękuję za mądre rady!!!Życzę powodzenia i sił w pomaganiu psim biedactwom. Quote
Katarzynka74 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Niestety- wszystkie moje usilne starania w znalezieniu Mikusi kochającego domku nie powiodły się.A sprawa niestety pilna...Liczę na Waszą pomoc! Quote
zmierzchnica Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zrobiłaś jej już allegro? Ona jest w typie pinczera? To poszukaj jakiegoś forum o pinczerach i napisz o niej... Jesteś z Opola? W razie czego, w ostateczności, możesz oddać suczkę do płatnego domu tymczasowego lub hotelu - zanim pójdzie do nowego domu. Byle nie trafiła do schronu, bo to na całe życie skrzywienie.. Poszukaj tutaj na forum w "przygarnę psa" - może ktoś szuka suczki takiej jak Twoja i chętnie weźmie już ułożonego, nieskrzywionego psiaka. Niestety, szukanie psu domu wymaga czasu. Nikt ot tak nie zdecyduje się na zwierzę, na zimę, w dodatku po świętach gdy kasy brak itd. Nawet szczeniaki szukają domu od tygodnia do dwóch, a co dopiero dorosła suczka, mniemam, że nie jest sterylizowana? Cóż, szukaj dalej, dzwoń gdzie się da, porób ogłoszenia (np. na ojej.pl, animalia.pl). Życzę powodzenia! Quote
Katarzynka74 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Może ktoś z Was,kochani "dogomaniacy"da kochający domek mojej sunieczce?! Quote
edyseja Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Co się stało z sunią, że teraz szukasz nowej? http://www.dogomania.pl/forum/threads/228405-Poszukuję-suni(w-typie-latlerka)-docelowo-maleńkiej Quote
edyseja Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Aha, już widzę wyjaśnienie, że sunia została z Wami. :) Bo trochę mnie nie ukrywam zdziwiło, że dopiero szukaliście domu dla suczki ze względu na sytuację rodzinną, a teraz szukacie suczki do adopcji. Quote
Recommended Posts