Paula03 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wspaniałe wieści! Mysia trafiła wreszcie na swoich ludzi! Quote
argusiowa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 fantastycznie :) jestem przelotem bo mam pracowity weekend :) poproszę na pw info komu i ile mam zwrócić, rozumiem że 15 zł dla megi?:) Megi fajna ta Twoja siostra :) pozdrów ją serdecznie od nas :) i podeslij mi na pw nr konta na które mam zwrócić pieniądze :) Quote
mamanabank Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Tak, argusiowa, dziękujemy. 15zł dla megi. Czy jeszcze ktoś wpłacił deklarację oprócz oski, bo jeśli tak to musimy zapytać, czy możemy przekazać na inne psiaki i na które. Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mamanabank napisał(a):Tak, argusiowa, dziękujemy. 15zł dla megi. Czy jeszcze ktoś wpłacił deklarację oprócz oski, bo jeśli tak to musimy zapytać, czy możemy przekazać na inne psiaki i na które. Ja wpłaciłam wczoraj 30zł - 15zł deklaracji na Farę + 15zł dla Mysi :) Jeśli o mnie chodzi to calość może iść na Farę :) Quote
Jasza Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Nie miałam w weekend dostępu do internetu, a tu dzisiaj od samrego rana takie wieści! Mysiu - -niech Ci się szczęści w nowym domu!! Wszystkiego dobrego!!! Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Moje 10 zł może pójść na inne psiaki łowickie,wrzucam do skarpety!Mysiu,wszystkiego dobrego w nowym domku!Andzike,dzięki za wizytę przedadopcyjną.Liczymy na wizytę poadopcyjną. Quote
argusiowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Informuję: oprócz wpłaty oski nic nie wpłynęło jeszcze na Mysie:) a ja tak jak Andzike: 20 zł dla Fary i 10zł dla Mysi-z racji że ma już domek będzie ode m nie 30 dla fary za czerwiec. Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 argusiowa napisał(a):Informuję: oprócz wpłaty oski nic nie wpłynęło jeszcze na Mysie:) a ja tak jak Andzike: 20 zł dla Fary i 10zł dla Mysi-z racji że ma już domek będzie ode m nie 30 dla fary za czerwiec. Czy osoby deklarujące wsparcie dla Mysi moga powiedziec co postanowili zrobic zdeklaracjami w sytuacji kiedy Mysia jest juz w domku?Bardzo ważne chcemy rozliczyc wątek i wiedziec ile możemy przeznaczyc na pozostałe psiaki. Quote
OLUTKA55 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 chciałoby sie czytac wiecej takich szczesliwych wiadomosci Quote
oska1983 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jeśli to moje 20zl nie zostało wykorzystane, niech przejdzie na Waszą Farę Quote
argusiowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 z 20zł od oska 15zł zwracam Megi zostaje 5 zł od oski które doliczam do Fary Quote
Andzike Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Romka napisał(a):Andzike,dzięki za wizytę przedadopcyjną.Liczymy na wizytę poadopcyjną. Jasne, dam im trochę czasu i wproszę się na kawę i spacer po Morskim Oku ;) Quote
kajkoowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Moje 5 zł tez pójdzie na Farę, nawet jako deklaracja stała ;) Przekażę w sobotę :) Quote
mamanabank Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Dzisiaj rozmawiałam z domem Mysi, Pani do mnie zadzwoniła. Mysia jest naprawdę w dobrych rękach, ma troskliwych opiekunów, z wdzięczności dwa razy nasikała w domu :-) Chyba pora zmienić tytuł wątku :-) Quote
Jasza Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='mamanabank']Dzisiaj rozmawiałam z domem Mysi, Pani do mnie zadzwoniła. Mysia jest naprawdę w dobrych rękach, ma troskliwych opiekunów, z wdzięczności dwa razy nasikała w domu :-) Chyba pora zmienić tytuł wątku :-) .. no,to już rzeczywiście w domku! Quote
argusiowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Wpłaty jednorazowe na Mysię i deklaracje majowe za zgodą wpłacających ( Andzike, oska1983, Romka, argusiowa, Kaja10014), zostały przeniesione do skarbonki Fary. Ubocze pytanie do Ciebie :) czy 10zł dekarowane na Mysię zatrzymujesz u siebie na zagospodarowanie w sposób własny czy wyrażasz zgodę aby przeszły one do skarbonki Fary? :) Quote
UBOCZE Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 argusiowa napisał(a):Wpłaty jednorazowe na Mysię i deklaracje majowe za zgodą wpłacających ( Andzike, oska1983, Romka, argusiowa, Kaja10014), zostały przeniesione do skarbonki Fary. Ubocze pytanie do Ciebie :) czy 10zł dekarowane na Mysię zatrzymujesz u siebie na zagospodarowanie w sposób własny czy wyrażasz zgodę aby przeszły one do skarbonki Fary? :) Ja myślę cały czas o Antosiu...:-( Czy będą na niego zbierane deklaracje? Romka pisała o bardzo przystępnej cenie hoteliku (200 zł?). Czy rozsyłać jego wątek w celu ewentualnych wpłat??? Quote
oska1983 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ta akcja z Mysią była chyba jedną z najszybszych na dogo :) własciwie z dnia na dzień ma nowe życie. Jesteście wielkie dziewczyny Quote
argusiowa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :) każdy kto pomógł jest wielki:) bo przejął się losem małego bezbronnego psiaka :) Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='oska1983']Ta akcja z Mysią była chyba jedną z najszybszych na dogo :) własciwie z dnia na dzień ma nowe życie. Jesteście wielkie dziewczyny Zajrzyj tu to tez nasze dzieło! http://www.dogomania.pl/threads/174081-KACPER-berne%C5%84czyk-MA-DOM! Zobacz ten usmiech w nowym domu!Warto było! Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 UBOCZE napisał(a):Ja myślę cały czas o Antosiu...:-( Czy będą na niego zbierane deklaracje? Romka pisała o bardzo przystępnej cenie hoteliku (200 zł?). Czy rozsyłać jego wątek w celu ewentualnych wpłat??? Ubocze,nasza skarpeta łowicka nie udżwignie hoteliku Antosia!Jak tylko będę wiedziała jak pomóc Antosiowi bede pierwsza ,która to zrobi.Czuwam nad nim w schronisku.Kiedy Drops znajdzie dom spróbuje rozwazyć z dziewczynami propozycje hoteliku dla Antosia.Wtedy będę bardzo wdzięczna za twoja deklarację! Quote
oska1983 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zajrzyj tu to tez nasze dzieło! http://www.dogomania.pl/threads/174081-KACPER-berne%C5%84czyk-MA-DOM! Zobacz ten usmiech w nowym domu!Warto było! zajrzałam, super:) Quote
UBOCZE Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ale mnie chodziło nie o skarpetę, tylko o deklaracje zewnętrzne. Choć wiem, że to też jest ryzyko (ostatnio na wątku tyskim jedna osoba przestała płacić 75 zł deklaracji i mamy kłopot). Poczekam cierpliwie na hasło dotyczące Antosia, bo gdy nastanie ten czas, nie będę miał dla niego pieniążków.... Quote
Recommended Posts