Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po dzisiejszym dniu mogę już trochę powiedzieć o Myszce. Jak dla mnie to idealny kanapowiec - uwielbia się przytulać, siedzieć na kanapie, kocha dzieci i do tego jest czyściutka - wszystkie potrzeby załatawia na dworze na spacerkach:) Na smyczy trochę ciagnie (jezeli przy takiej masie można mówić o ciągnięciu) ale jak się trochę zmęczy idzie coraz ładniej aż w końcu się pokłada i chce się bawić:)

Posted

A tu Myszka z moja Gabrysią - idealna koleżanką do zabaw. Na początku Gabi trochę na nią warczała ale teraz żyją już w przyjaźni i rewelacyjnie się bawią.

A tu Myszka szczęśliwa bo przytulona:)

Posted

[quote name='argusiowa']:D śliczna nasza kochana Mysia :) mam nadzieję że zdjęcia mogę wykorzystać w allegro ?:)

Pewnie, ze możesz ale poczekaj bo to nie koniec:) Tu w domu po spacerku.

Posted

I następne - do wyboru do koloru:) Myślę ,że Myszka jest szczęśliwa:) Tylko się nie przyzwyczajajcie - tylu fotek nie będzie codziennie tylko co parę dni:):):) Tu już fotki bez wenfonu - wyjęłam go wieczorem bo Sunia czuje się jak na moje oko super dobrze i już go nie potrzebuje. Od jutra będzie dostawać rano swój lek na wątrobę.

Posted

A oto na koniec zabezpieczenia Małej:) Założyłam jej wczoraj adresownik z moim numerem telefonu (każdy psiak w naszym hoteliku taki ma) i dostała od nas w prezencie obróżkę Bayera Kiltix - wzmocni działanie kropelek.

Posted

Megi ja się tak nieśmiało zapytam... Konsultowałaś z kims wyjęcie wenflonu i zalożenie obroży jako dodatkowej ochrony przeciwkleszczowej? Ja się nie znam, ale weterynarz odradziła mi jednocześnie używać jednego i drugiego... żeby nie przedobrzyć.
A zdjęcia Mysiuni super - miło ją widzieć w domu, głaskaną, a nie na ciężkim łańcuchu...

Posted

Andzike napisał(a):
Megi ja się tak nieśmiało zapytam... Konsultowałaś z kims wyjęcie wenflonu i zalożenie obroży jako dodatkowej ochrony przeciwkleszczowej? Ja się nie znam, ale weterynarz odradziła mi jednocześnie używać jednego i drugiego... żeby nie przedobrzyć.
A zdjęcia Mysiuni super - miło ją widzieć w domu, głaskaną, a nie na ciężkim łańcuchu...

O wenflonie rozmawiałyśmy wczoraj z Mamanabank - tak zalecił lekarz Myszki. Ale jak mieliśmy np suki po sterylkach to też chodziły z wenflonem jeden dzień po operacji tak na wszelki wypadek jakby coś się działo. A co do obroży i kropelek to moja wetka jest jak najbardziej za - wszystkie moje cztery psiaki też tak są zabezpieczone chociaż chyba na kleszcze w tym sezonie to i tak nie ma mocnych... Borys z mojego podpisu miał i obrożę i advantic ... i babeszjoze też złapał w tym roku. Ale jak chcecie mogę jej zdjąć obroże - nie ma problemu:)

Posted

Słucham wiosną audycji w tok fm (w niedziele sa spotkania z wetami) i też mówił ze najlepiej kombinacja dwóch środków.

Ale sliczna sunia :)

Posted

Jasza napisał(a):
Cudny Mychol!!!
A Twój synuś Megii - też chyba zadowolony, jak widać na zdjęciach?:loveu:

Mój synek zawsze słuzy jako model do zdjęc ogłoszeniowych z psiakami (jezeli oczywiście nie sa agresywne) bo od małego ma przy sobie minimum dwa:) Gabrysia, pudelka jest ze mna juz ósmy rok a po Megii pojechalismy jak Kacper mial trzy miesiące do Dabrowy Górniczej takze są prawie rówiesnikami:) A jest jeszcze Kora - onka i Misza kaukaz(oboje przygarnięci z dogo) - Kacper wszystkich równo przytula chociaz najbardziej kocha małe psiaki takie jak Gabrysia i Myszka:):):)

Posted

Świetne wieści, na zdjęciach widać, że Mysia ma się dobrze!

A co z tym jej kolegą nic nie można zrobić? Bo na zdjęciach taki smutny, jest mi go bardzo szkoda!