argusiowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 oska1983 dziękujemy za wpłatę :) zaksięgowane:) Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Po dzisiejszym dniu mogę już trochę powiedzieć o Myszce. Jak dla mnie to idealny kanapowiec - uwielbia się przytulać, siedzieć na kanapie, kocha dzieci i do tego jest czyściutka - wszystkie potrzeby załatawia na dworze na spacerkach:) Na smyczy trochę ciagnie (jezeli przy takiej masie można mówić o ciągnięciu) ale jak się trochę zmęczy idzie coraz ładniej aż w końcu się pokłada i chce się bawić:) Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A tu Myszka z moja Gabrysią - idealna koleżanką do zabaw. Na początku Gabi trochę na nią warczała ale teraz żyją już w przyjaźni i rewelacyjnie się bawią. A tu Myszka szczęśliwa bo przytulona:) Quote
argusiowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 :D śliczna nasza kochana Mysia :) mam nadzieję że zdjęcia mogę wykorzystać w allegro ?:) Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='argusiowa']:D śliczna nasza kochana Mysia :) mam nadzieję że zdjęcia mogę wykorzystać w allegro ?:) Pewnie, ze możesz ale poczekaj bo to nie koniec:) Tu w domu po spacerku. Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 I dalszy ciąg domowych fotek:) Mała ciągle mnie pilnuje:) Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Myszka w ogrodzie z moim Kacperkiem:) Ona po prostu kocha ludzi a dzieci w szczególności. Quote
Madallena Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 oh! dziekujemy! jakie piękne te foteczki! ps. co jadła Mysia? Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 I następne - do wyboru do koloru:) Myślę ,że Myszka jest szczęśliwa:) Tylko się nie przyzwyczajajcie - tylu fotek nie będzie codziennie tylko co parę dni:):):) Tu już fotki bez wenfonu - wyjęłam go wieczorem bo Sunia czuje się jak na moje oko super dobrze i już go nie potrzebuje. Od jutra będzie dostawać rano swój lek na wątrobę. Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A oto na koniec zabezpieczenia Małej:) Założyłam jej wczoraj adresownik z moim numerem telefonu (każdy psiak w naszym hoteliku taki ma) i dostała od nas w prezencie obróżkę Bayera Kiltix - wzmocni działanie kropelek. Quote
Andzike Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Megi ja się tak nieśmiało zapytam... Konsultowałaś z kims wyjęcie wenflonu i zalożenie obroży jako dodatkowej ochrony przeciwkleszczowej? Ja się nie znam, ale weterynarz odradziła mi jednocześnie używać jednego i drugiego... żeby nie przedobrzyć. A zdjęcia Mysiuni super - miło ją widzieć w domu, głaskaną, a nie na ciężkim łańcuchu... Quote
megii1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Andzike napisał(a):Megi ja się tak nieśmiało zapytam... Konsultowałaś z kims wyjęcie wenflonu i zalożenie obroży jako dodatkowej ochrony przeciwkleszczowej? Ja się nie znam, ale weterynarz odradziła mi jednocześnie używać jednego i drugiego... żeby nie przedobrzyć. A zdjęcia Mysiuni super - miło ją widzieć w domu, głaskaną, a nie na ciężkim łańcuchu... O wenflonie rozmawiałyśmy wczoraj z Mamanabank - tak zalecił lekarz Myszki. Ale jak mieliśmy np suki po sterylkach to też chodziły z wenflonem jeden dzień po operacji tak na wszelki wypadek jakby coś się działo. A co do obroży i kropelek to moja wetka jest jak najbardziej za - wszystkie moje cztery psiaki też tak są zabezpieczone chociaż chyba na kleszcze w tym sezonie to i tak nie ma mocnych... Borys z mojego podpisu miał i obrożę i advantic ... i babeszjoze też złapał w tym roku. Ale jak chcecie mogę jej zdjąć obroże - nie ma problemu:) Quote
Figafiga Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jeśli Twoja wetka nie ma nic przeciw to niech nosi i obrożę. Quote
beka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Słucham wiosną audycji w tok fm (w niedziele sa spotkania z wetami) i też mówił ze najlepiej kombinacja dwóch środków. Ale sliczna sunia :) Quote
Jasza Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cudny Mychol!!! A Twój synuś Megii - też chyba zadowolony, jak widać na zdjęciach?:loveu: Quote
megii1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jasza napisał(a):Cudny Mychol!!! A Twój synuś Megii - też chyba zadowolony, jak widać na zdjęciach?:loveu: Mój synek zawsze słuzy jako model do zdjęc ogłoszeniowych z psiakami (jezeli oczywiście nie sa agresywne) bo od małego ma przy sobie minimum dwa:) Gabrysia, pudelka jest ze mna juz ósmy rok a po Megii pojechalismy jak Kacper mial trzy miesiące do Dabrowy Górniczej takze są prawie rówiesnikami:) A jest jeszcze Kora - onka i Misza kaukaz(oboje przygarnięci z dogo) - Kacper wszystkich równo przytula chociaz najbardziej kocha małe psiaki takie jak Gabrysia i Myszka:):):) Quote
Paula03 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Świetne wieści, na zdjęciach widać, że Mysia ma się dobrze! A co z tym jej kolegą nic nie można zrobić? Bo na zdjęciach taki smutny, jest mi go bardzo szkoda! Quote
Figafiga Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 na razie nie możemy nic zrobić, całe wsie byśmy musiały pozbawić psów....Romka powiedziała panu, aby spuszczał psiaka i zadbał lepiej o niego... Quote
polubek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 no mysia ty to nie pasowałaś do tego krowiego łańcucha tylko do domku i poduszeczek na łóżku Quote
Recommended Posts