Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny jestem po rozmowach z 2 hotelikami w okolicach Warszawy.Nie martwcie się na pewno ja zabierzemy.rozmawiałam tez ze schroniskiem ,zeby choć na 3 dni mozna było zatrzymać Mysię w schronisku.Wyjeżdzam i wracam w piątek wieczorem.Myśle,że wszystko idzie w dobrym kierunku,pewnie jeszcze dzis najpózniej jutro zabierzemy ja z tego miejsca.Boimy się,ze za radość nam okazywaną Mysia może oberwać,przecież ma być darmowym alarmem a tu taka radośc na nasz widok.Nie chce mi sie mysleć co przezywają te psiaki jak boją sie własnego opiekuna.Pan nie widział w sytuacji Mysi nic strasznego.Ale najwyrażniej przsytaszył sie naszej niezapowiedzianej wizyty.Będę informowac na bieżąco.DEKLARACJE MILE WIDZIANE!

Posted

Schronisko wyraziło zgodę na przetrzymanie Mysi do soboty w schronisku.Z hotelikiem też mamy juz wszystko ustalone.Jedziemy ja pewnie dzis odebrać.

Posted

Deklaracje na DT dla Mysi:

Andzike 15zł
Ubocze 10zł
argusiowa 10zł od 6 czerwca
Romka 10zł
Kaja10014 5zł

razem 60zł

Wpłaty jednorazowe
:

skarpeta łowicka
100zł lek.wet
oska1983
20zł

razem 20zł

Posted

argusiowa napisał(a):
mamanabank przenieś info o deklaracjach na pierwszą stronę wstępnie będę zapisywała w tym poście powyżej, str 17

Nr konta do wpłat na Mysie może być mój, jestem skarbnikiem fary więc i Mysię mogę poprowadzić, jeśli wyrażacie zgodę

Argusiowa WYRAŻAMY ZGODĘ!Trzymaj kciuki za dziś!

Posted

DT jest już umówiony przez dodi i Ori, to sprawdzony i pewny dom. Jeśli nie uzbieramy całej kwoty dziewczyny dołożą w ramach własnej zbiórki, tak jak jest napisane w poście dodi.