dodi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja to wszystko wiem, jesteście wspaniałe i robicie co możecie, tyle tylko, ze znając wieś, pękło mi serce gdy rano przeczytałam o tej adopcji. Błagam, pojedzcie zobaczyć w jakich jest warunkach. Quote
mamanabank Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dodi napisał(a):Na wsi na pewno mogą, tylko czy na pewno tak malutkie, gładkowłose malenstwa. I zastanowiłam się kobieto. Sama mieszkam na wsi i jetsem po każdym spacerze bardzo poruszona. Szczególnie teraz, w te mrozy. Budy są dziurawe, miski poprzewracane i nie mówię już o jedzeniu, bo to luksus, o wodzie mówię, tylko! Zbyt wielka sztuką jest nalanie zmarzniętemu psu ciepłej wodu do miski. Na prawdę nie uważasz, że Mysia powinna być w domu i śpać na fotelu. Na prawdę??? Pisałyście o jej delikatności... jak szybko stała się brytanem.... Tego samego się obawiam, dlatego zrobimy tę wizytę. To czym ostatnio się zajmujemy to również poprawienie losu wiejskich psów, zbieramy na budy i sterylizację suczek. O Mysi nie zapomnimy. Quote
mamanabank Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Figafiga napisał(a):Ty się zastanów!nie przekreślaj ludzi ze wsi!!!zalogowałas się na dogo, masz parę postów i wchodzisz i oczerniasz!!!!bardzo mi przykro, że wypisujesz takie rzeczy!!!to zapraszam do nas!!!będziesz zajmować się z nami adopcjami ! CHCESZ POMÓC ZAPRASZAM - PRACY JEST DUŻO Figafiga, ja też chciałabym wierzyć, ze psiaki na wsi będą miały takie warunki jak Twoja Negra, że ktoś będzie poświęcał im czas na zabawę i szkolenie, że zadba o to, by buda była porządna, a w mrozy zabierze do domu tak jak Ty, ale nie zawsze jest tak pięknie... Quote
Figafiga Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dodi napisał(a):Ja to wszystko wiem, jesteście wspaniałe i robicie co możecie, tyle tylko, ze znając wieś, pękło mi serce gdy rano przeczytałam o tej adopcji. Błagam, pojedzcie zobaczyć w jakich jest warunkach. musimu zrobić wiele wizyt ADOPCYJNYCH, tylko musimy znaleźć czas i napewno to sprawdzimy! Quote
Figafiga Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 mamanabank napisał(a):Figafiga, ja też chciałabym wierzyć, ze psiaki na wsi będą miały takie warunki jak Twoja Negra, że ktoś będzie poświęcał im czas na zabawę i szkolenie, że zadba o to, by buda była porządna, a w mrozy zabierze do domu tak jak Ty, ale nie zawsze jest tak pięknie... wiem, że nie jest tak pięknie....tylko nie można uogólniać wszystkich....nieraz domek w mieście w mieszkaniu okazuje się piekłem na ziemi dla psa....nigdy do końca nie możemy być pewne...i to jest najgorsze! wczoraj uświadamiałam chłopaka 22 - letniego po co się kastruje psy, a on, takie ceregiele odpowiadał, że hej....powiedziałam mu jedno!że psa ze schroniska nie dostanie!!!dodam, że to znajomy ze wsi!!! Quote
Romka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dodi ,proszę przeczytaj watek ,którego link Ci podsyłam: http://www.dogomania.pl/threads/177078-SKARPETA-A-OWICKA-Fundusz-na-A-owickie-psiaki to co mozemy zrobić to robimy,tak jak pisze Mamanabank jeśli bedziemy protestować wyrzucą nas ze schroniska!Mozemy zrobić tylko wizyte poadopcyjną! Quote
dodi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tak figafiga, jestem obrończynią zwierząt, działam w dużej fundacji, wykupuję konie, mam stado psów i kotów. Nie obrażaj mnie, nie znając. "nowo zalogowana", bo jedynie na potrzebę odpowiedzi na to co przeczytałam. Quote
Figafiga Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dodi napisał(a):Tak figafiga, jestem obrończynią zwierząt, działam w dużej fundacji, wykupuję konie, mam stado psów i kotów. Nie obrażaj mnie, nie znając. "nowo zalogowana", bo jedynie na potrzebę odpowiedzi na to co przeczytałam. jesli słowem nowo zalogowana Cię obraziłam to przepraszam! miałysmy tu jeden incydent w związku z pojedynczym zalogowaniem i wypisywaniem głupot. Quote
dodi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dziewczyny, zyczę wam powodzenia i trzymam kciuki. Błagam, sprawdzcie warunki Mysi....to wszystko. Pozdrawiam. Quote
Figafiga Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dodi napisał(a):Dziewczyny, zyczę wam powodzenia i trzymam kciuki. Błagam, sprawdzcie warunki Mysi....to wszystko. Pozdrawiam. Postaramy się sprawdzić. Równiez pozdrawiam. Quote
DogAngel Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 strasznie się cieszę, że Mysia znalazła dom, mam nadzieję że warunki ma jak najlepsze , bo na takie zasługuje, trzeba być dobrej myśli ;) Quote
Romka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Mysia i Ori(suczka amstafa) to będą nasze pierwsze wizyty poadopcyjne! Quote
Figafiga Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Romka napisał(a):Mysia i Ori(suczka amstafa) to będą nasze pierwsze wizyty poadopcyjne! i ja też będę na tych wizytach!!! Quote
dodi Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Trzymam kciuki za pozytywne wieści. Czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam. Quote
papryka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 rowniez czekam z niecierpliwoscia na wiesci... pozdrawiam:) Quote
dodi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Byłyście moze u Mysi? Podobno znowu idą mrozy:-(( Quote
Romka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Jeszcze nie ale moze w tym tygodniu wybierzemy się! Quote
mamanabank Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Nie byłyśmy, jak będziemy, na pewno o tym napiszemy. Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 W tym tygodniu były 4 adopcje a tak naprawdę robiłysmy wszystko we dwie! Quote
mija1313 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Witam Przeczytałam o Myszce...długo nie mogłam odnależć jej wątku.Pomyślałam wtedy- znalazła dom Mysiula! Mam tez nadzieję, że to dobry dom.Wiejski...nie znaczy zły,ale też czekam z niecierpliwością na wiadomości z wizyty. Pozdrawiam Was :) Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tez mamy nadzieje ,ze jest wszystko w porzadku!Na pewno tam pojedziemy! Quote
dodi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 A może byłyście, tylko zapomniałyście napisać?:-( Quote
Recommended Posts