Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pani wczoraj do mnie dzwoniła ale nie usłyszałam telefonu!Próbowałam dziś ale pani nie odebrała!Czekam na odzew! Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Może uda sie w tym tygodniu wysterylizować Myszkę! Quote
mija1313 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Romka napisał(a):Może uda sie w tym tygodniu wysterylizować Myszkę! Witam:lol: To ja jestem tą "Panią", która jest zainteresowana małą..Ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęłam...ale cały czas o tym myślę...Super,że jest malutka, bo musi ewentualnie dzielić terytorium z innymi domownikami... Będę się interesowała na bieżąco losami małej Myszki...i wciąż myślę...musiałabym, póki co, zostawiać ją co drugi dzień na conajmniej 12 godzin samą...takie są realia ( koty się przyzwyczaiły) DO Mamanabank -proszę się nie martwić, jeżeli zamieszkamy wspólnie to będzie miała dobry dom:lol: Może ktoś zrobiłby sesję małej MISS ?:p Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 mija1313 napisał(a):Witam:lol: To ja jestem tą "Panią", która jest zainteresowana małą..Ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęłam...ale cały czas o tym myślę...Super,że jest malutka, bo musi ewentualnie dzielić terytorium z innymi domownikami... Będę się interesowała na bieżąco losami małej Myszki...i wciąż myślę...musiałabym, póki co, zostawiać ją co drugi dzień na conajmniej 12 godzin samą...takie są realia ( koty się przyzwyczaiły) DO Mamanabank -proszę się nie martwić, jeżeli zamieszkamy wspólnie to będzie miała dobry dom:lol: Może ktoś zrobiłby sesję małej MISS ?:p W sobote zaangazujemy nasza kochana Figulę!Po jej sesji nasze miss,zostają miss universum! Quote
Romka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 W sobote jesli mała będzie w schronisku zrobimy jej zdjęcia! Quote
mamanabank Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Mysia, z tego co wiem, jest już w lecznicy i będzie sterylizowana. Jutro 100% potwierdzenie informacji. Quote
Figafiga Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 wygłaskałam Mycholka naszego, mój TZ strzelał zdjęcia, bo ja ją wzięłam na ręce, żeby szwy nie puściły w wolnym czasie wstawię zdjęcia Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mysia była dziś w kołnierzu bo jest po sterylizacji,żebyście wiedzieli jak malutkiej chodzila poopka na boki z radosci!Figula wklej zdjęcia bo nie moge sie doczekac! Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wedle życzenia Romko ;-) a mamanabank proszę o przeklejenie zdjęć do pierwszego postu na wątku Mysi i ogólnym, żeby były takie "lepsze" nie ujmując oczywiście tamtym ;-) uwaga ta nieumalowana to ja ;-) Quote
zuzia_kuzik Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 a czy jest ktos chetny, aby zabrac misie do domu?? Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 nie ma, a przydałby się domek... bo Mysia jest taka malutka i słodka... i siedzi w budzie w mróz :-( Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Były osoby nią zainteresowane ale nie potwierdziły ,ze ja zabieraja a Myszka marznie! Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mysia to żywioł, kochana, serdeczna i nie skrzywdzona psychicznie!! Quote
mija1313 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Romka napisał(a):Były osoby nią zainteresowane ale nie potwierdziły ,ze ja zabieraja a Myszka marznie! Codziennie wchodzę na jej wątek i patrzę na nią....jednak wciąż nie mogę podjąć decyzji...bardzo chciałabym ją zabrać, ale obecnie niewiele mam jej do zaoferowania....12 godzin sama w domu, to chyba nie był by dobry początek naszej znajomości z Myszką..... Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 uważam, że myślisz rozsądnie, Myszka jest przylepką, trudno byłoby jej spędzać czas samej tyle godzin... Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Tak mysle,ze to rozsądne!Szukamy dalej domku dla małej! Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 ale fajnie majka, ze jesteś tutaj, może w przyszłości adoptujesz jakiegoś łowiczaka... Quote
Romka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 mamanabank napisał(a):ale fajnie majka, ze jesteś tutaj, może w przyszłości adoptujesz jakiegoś łowiczaka... Mamanabank kto to jest Majka? Quote
mamanabank Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 mija1313 napisał(a):Codziennie wchodzę na jej wątek i patrzę na nią....jednak wciąż nie mogę podjąć decyzji...bardzo chciałabym ją zabrać, ale obecnie niewiele mam jej do zaoferowania....12 godzin sama w domu, to chyba nie był by dobry początek naszej znajomości z Myszką..... Przepraszam miało być mija, nie maja, późno było... :oops: Quote
mija1313 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzięki,że mnie rozumiecie... Serce mnie boli jak myślę,że ta mała i inne psiny siedzą na tym mrozie. Jestem na etapie szukania pracy...może znajdę taką w normalnych godzinach...przyjdzie taki dzień,że wezmę na pewno psa ze schronu. Tymczasem poszukuję małego kociaka(chłopczyka) dla koleżanki( dom na 100%) po stracie jej ukochanek kotki. Jak się taki znajdzie, sama po niego przyjadę osobiście. Pozdrawiam, a tak na marginesie...w temacie zwierzaków..czuję się jak najbardziej łowiczanką:)) Quote
Recommended Posts