Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Może uda sie w tym tygodniu wysterylizować Myszkę!

Witam:lol:
To ja jestem tą "Panią", która jest zainteresowana małą..Ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęłam...ale cały czas o tym myślę...Super,że jest malutka, bo musi ewentualnie dzielić terytorium z innymi domownikami...
Będę się interesowała na bieżąco losami małej Myszki...i wciąż myślę...musiałabym, póki co, zostawiać ją co drugi dzień na conajmniej 12 godzin samą...takie są realia ( koty się przyzwyczaiły)
DO Mamanabank -proszę się nie martwić, jeżeli zamieszkamy wspólnie to będzie miała dobry dom:lol:
Może ktoś zrobiłby sesję małej MISS ?:p

Posted

mija1313 napisał(a):
Witam:lol:
To ja jestem tą "Panią", która jest zainteresowana małą..Ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęłam...ale cały czas o tym myślę...Super,że jest malutka, bo musi ewentualnie dzielić terytorium z innymi domownikami...
Będę się interesowała na bieżąco losami małej Myszki...i wciąż myślę...musiałabym, póki co, zostawiać ją co drugi dzień na conajmniej 12 godzin samą...takie są realia ( koty się przyzwyczaiły)
DO Mamanabank -proszę się nie martwić, jeżeli zamieszkamy wspólnie to będzie miała dobry dom:lol:
Może ktoś zrobiłby sesję małej MISS ?:p

W sobote zaangazujemy nasza kochana Figulę!Po jej sesji nasze miss,zostają miss universum!

Posted

Mysia była dziś w kołnierzu bo jest po sterylizacji,żebyście wiedzieli jak malutkiej chodzila poopka na boki z radosci!Figula wklej zdjęcia bo nie moge sie doczekac!

Posted

Wedle życzenia Romko ;-)

a mamanabank proszę o przeklejenie zdjęć do pierwszego postu na wątku Mysi i ogólnym, żeby były takie "lepsze" nie ujmując oczywiście tamtym ;-)

uwaga ta nieumalowana to ja ;-)

Posted

Romka napisał(a):
Były osoby nią zainteresowane ale nie potwierdziły ,ze ja zabieraja a Myszka marznie!

Codziennie wchodzę na jej wątek i patrzę na nią....jednak wciąż nie mogę podjąć decyzji...bardzo chciałabym ją zabrać, ale obecnie niewiele mam jej do zaoferowania....12 godzin sama w domu, to chyba nie był by dobry początek naszej znajomości z Myszką.....

Posted

mija1313 napisał(a):
Codziennie wchodzę na jej wątek i patrzę na nią....jednak wciąż nie mogę podjąć decyzji...bardzo chciałabym ją zabrać, ale obecnie niewiele mam jej do zaoferowania....12 godzin sama w domu, to chyba nie był by dobry początek naszej znajomości z Myszką.....

Przepraszam miało być mija, nie maja, późno było... :oops:

Posted

Dzięki,że mnie rozumiecie... Serce mnie boli jak myślę,że ta mała i inne psiny siedzą na tym mrozie. Jestem na etapie szukania pracy...może znajdę taką w normalnych godzinach...przyjdzie taki dzień,że wezmę na pewno psa ze schronu.
Tymczasem poszukuję małego kociaka(chłopczyka) dla koleżanki( dom na 100%) po stracie jej ukochanek kotki. Jak się taki znajdzie, sama po niego przyjadę osobiście.
Pozdrawiam,
a tak na marginesie...w temacie zwierzaków..czuję się jak najbardziej łowiczanką:))