mamanabank Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [FONT=Arial][SIZE=5]MYSIA z DESZCZU TRAFIŁA pod RYNNĘ!!! szczegóły na str 13 wątku została już zabrana i przebywa w DT, potrzebujemy wsparcia finansowego i ogłoszeń. [/FONT]Deklaracje na DT dla Mysi: Andzike 15zł Ubocze 10zł argusiowa 10zł od 6 czerwca Romka 10zł Kaja 5zł razem 60zł[FONT=Arial][SIZE=5] [SIZE=2] wpłaty jednorazowe skarpeta łowicka (lek.wet.) 100zł oska1983 20zł Myszka jest maleńką, roczną suczką, którą jej poprzedni opiekun podrzucił w 10 stopniowy mróz na plac zabaw jednego z przedszkoli w Łowiczu. Suczka jest tak mała, że w pierwszej chwili myślałyśmy, że jest to szczeniak. Myszka jest gladkowłosa, ma śliczną rudawą sierść i jest czyściutka. Mała bez problemu pozwoliła wziąć sie na ręce i nie unikala kontaktu. Prawdopodobnie suczka miała dom i swojego właściciela, a ten porzucił ją, licząc pewnie, że tak maleńkie, przyjazne stworzenie mogłoby zamieszkać z dziećmi w przedszkolu... MYSZKA jest jeszcze w okresie kwarantanny i nie jest wysterylizowana. SZUKAMY DOMU DLA MYSZKI! Przed adopcją suczka będzie wysterylizowana, może mieszkać w bloku oraz w domu gdzie są dzieci![/FONT] Quote
Figafiga Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 zapisuję się...sunia jak byłam ostatnio cieszyła się strasznie...jest piękna Quote
Owieczka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jaki cukierek !!! Cudna jest :D Trzymam kciuki za syzbki i kochany domek dla niej :P Quote
kajkoowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jaka piekna. Jak ją zobaczyłam ( narazie na zdjęciach) to pomyślałam, ze to maluszek. Zapisuję watek. Quote
Figafiga Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ja dałabym sobie reke uciąć jak ją pierwszy raz zobaczyła...to istne szczenię, maleńka i szalona i wpatrzona w człowieka Quote
mamanabank Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 jak tak samo, dopiero w domu dowiedziałam się, ze to dorosła psina, zwłaszcza, że latała ze szczeniakami, bo wypuściłam je wszystkie naraz i w ogóle nie było widać, ze jest dorosła, a może ona jednak nie ma roku... Quote
dżerka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :loveu:widziałam,sliczna i pełna wdzięku,psinka szybko do domku,na kanapke:loveu: Quote
zuzia_kuzik Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ale te oczka mowia wiele?? ma gdzies porobione ogloszenia?? Quote
mamanabank Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 nie, jeszcze nigdzie nie była ogłoszona, bo zdjęć ma mało, tylko te dwa na razie Quote
Romka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Juz jestem!Nie było mnie a tu Myszka ma watek(dzis dla odmiany walczyłam z energia elektryczna w swoim domu)Mamanabank postarała sie jak zawsze! Quote
Owieczka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Myszeczko życze Ci w Nowym Roku najwspanialszego domku na Świecie !!! Quote
Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Owieczka napisał(a):Myszeczko życze Ci w Nowym Roku najwspanialszego domku na Świecie !!! I ja ci Myszeczko życzę tego samego! Quote
Laima Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Śliczna malizna, już wygrała los na loterii - uniknęła zamarznięcia. Teraz życzę jej najlepszego domu. :) Quote
kajkoowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mysiu, kochana na co ty czekasz? W tej chwili do domciu! Ale to migiem! Quote
Romka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Laima napisał(a):Śliczna malizna, już wygrała los na loterii - uniknęła zamarznięcia. Teraz życzę jej najlepszego domu. :) Jeśli tak na to spojrzeć to Myszki los juz jest lepszy teraz tylko 2 krok w postaci cudownego domku!:roll: Quote
kajkoowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wczoraj po raz pierwszy spotkałam Mysię. Jest taka urocza:loveu: Straszny pieszczoch, cały wygłaskałam ją za uszami i po brzuszku:loveu: Kochana suńka:loveu: Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Cieszę sie Kajka,że mała dostała porcję pieszczotek! Quote
kajkoowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A kto by jej nie pogłaskał. Jak kogoś widzi schyla główkę, przekręca się na boczek i patrzy tymi wielkimi, słodkimi oczami:loveu: Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pokazałam Mysię pewnej pani!Proszę Pani ona jest taka sliczna!:lol: Quote
mamanabank Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Romka, a co to za Pani, bo ja nie pozwolę oddać Mysi komukolwiek, o nie nie nie! Mysia jest słodka i delikatna, taka nasza myszka schroniskowa... Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 POkazałam też Psotkę ,sama mnie uczyłaś!:pPani miała jamnika a teraz ma 3 koty! Chce pomóc jakiemuś psiaczkowi tylko musi być zgoda kocio-psia! Quote
mamanabank Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 kotki muszą być spokojne... już kumam Quote
Recommended Posts