Patia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Pierwszy raz pokazuję moją gromadkę w galerii. Mam nadzieję na ciepłe przyjęcie. Najpierw przedstawiam Fafika. Późno już , Fafcio śpi, więc przedstawiam Wam serię zdjęć: Fafik w pościeli , czyli jak odpoczywa hrabia Fafik "] Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 o jejkuu rozplywam siee.. :loveu: takie fotki to cud miod!! Ciesze sie bardzo, ze powstala galeria przecudnych "dozkow de bordozkow" (:lol: ) :bigcool: :Cool!: :bigcool: Cuuudowny!! Piekny!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
joaaa Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ale na ten koszyk to chyba pożałowałaś kaski :evil_lol: Co najmniej jeden numer za mały! Quote
Patia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Historia z koszykiem jest taka . W grudniu trafiła do nas z ulicy błąkająca się ślicznotka Musia. Przygotowałam dla niej za posłanie koszyczek , w którym Fafik spał, gdy był mały. Fafcio nie chciał jednak odstąpić koszyka koleżance i jak widać na zdjęciach próbował nam udowodnić , że koszyczek jak najbardziej jeszcze pasuje. A tu Fafik z Musią : Quote
beria Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Patia'] Ale minka :cool3: Ciekawe co mu się śni. Quote
kiwi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 patia, no nareszcie! super jest fafik ! patia, czy dozki sie slinia? pytam bo przyznam z ena zywo jeszcze nigdy takiego nie widzialam :oops: Quote
Patia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Kiwi , zapraszam do mnie , zobaczyć bordożka na żywo. One ślinią się jedne mniej , drugie więcej, mój Fafcio tylko po piciu. Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Przepiękny czerwony chłopak :loveu: a te zmarszczki na czole Lilith popadła w wielką zazdrosc :evil_lol: czekam na zalanie nas fafikowymi+ fotkami :multi: Quote
kiwi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 widzisz to masz super,wlasnie patrze na jego mordke i taka suchutka, fajna nic tylko dac buziaka ;) bernardyn kolegi to nic tylko bez przerwy mu gluty z pyska leca, jak ich spotykam na spacerze to z jego milosci musze prac rekawiczki a czasem i spodnie ;) podobno niektorzy wycinaja psom te boczne gruczoly, ale ja wiem, czy tak mozna... zawsze mozna inna rase hodowac ;) fafik taki jest spokojny czy tylko jak spi z niego wychodzi taki aniołek? Quote
Patia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Fafik jest bardzo spokojny , powolny. W przeciwieństwie do mojego drugiego psiego pupila Maksymiliana. Tak wyglądał Maks 26 kwietnia 2005 , gdy znalazła go moja córcia: A tu Maks z Musią , gdy Musia u nas mieszkała nie rozstawali się ani na chwilę. (Musia mieszka teraz w Gliwicach) Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pani Patrycjo - ŚLICZNA JEST TA PANI FERAJNA ! :cool1: Quote
asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Oooo, mam kolejną ulubioną galerię :loveu: Patia, a fretkotoperza pokażesz? :razz: Quote
kiwi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 patia, widzisz jak u ciebie psiaki pieknieja! tzreba wszystkie psiaki uswiadomic ze jak sie maja zgubic to tylko w wieliczce :lol: Quote
Patia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Właśnie idę z fretkonietoperzem na spacer , zrobię mu sesję. A tu specjalnie dla Patki , bo ona ma też zdjęcie swojej cudnej psinki ze świecącymi oczami w galerii , przybysz z kosmosu, niesamowicie groźny , śnieżny potwór: Quote
Patia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 I jeszcze zanim wyjde do pracy Dla Patki - kosmiczny kot I jeszcze raz moja córcia ale z Fafikiem Trochę złaj jakości ale chciałam Wam pokazać , fafik pije tylko wodę prosto z kranu Quote
kiwi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Patia, masz super zwierzaki i rodzinke! fafik jest boski,uroczy musze przyznac ze imie fafik mu bardzo pasuje :D Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Patia'] jejku jak wypiękniał Maksiu!:loveu: Nie do poznania!:loveu: Widać, że jest otoczony ciepełkiem i bardzo o niego dbacie ;) Quote
KaRa_ Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Jejku sliczne sa wszystkie:loveu: :loveu: :loveu: A najpiekniejsza jest Musia:loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Patia - rewelacyjna galeria!!!!! :klacz: Fafik jest boski!!! Maksymilian niesamowicie wyprzystojniał pod Twoją opieką a i Fretkonietoperz już niegługo będzie zapewne taki piękny :multi: Quote
anetta Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Bardzo milo sie oglada taka cudowna galerie :smilecol: Maks, cos niesamowitego, piekny ONek :loveu: Patrzac na foty juz "po" trudno sobie wyobrazic ze wygladal jak 7 nieszczesc. Musia ma bardzo podobna siersc do Sharon Kary :cool3: super ze ma domek! Faficzek ma kochana mordeczke :loveu: Ciekae czemu daliscie mu takie imie :siara: :lol::lol: Quote
asher Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ja chciałam tylko sprostować, że Misio nie jest fretkoNIEtoperzem, a fretkotoperzem. Koniec kropka :cool3: Quote
Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Jakie sliczne pieski w tej galerii!:loveu::loveu: fafik jest boski, a te zmarszczki:loveu: Quote
Patia Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Bardzo sie cieszę , że tu zaglądacie i podobają Wam się zdjęcia. Ponieważ bardzo już tęsknię za ciepełkiem , w mojej galerii wspomnienie lata A tu jeszcze Fafik z bratem , Togusiem, który niestety nie żyje , niedawno minął rok od jego śmierci, do tej pory nie możemy się z tym pogodzić Quote
Recommended Posts