Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
nie mogę się napatrzeć na kolorki Dhungi i Dandiego. A z małej Fibi jaki cudny trikolorek rośnie!
Oj, chyba Rodzinka ma patent na ładne umaszczenie.
Witam nową forumowiczkę. Ale te fotki maluchów to na forum proszę wrzucić. Ino migiem! Bo my jesteśmy łasi na fotki maści wszelkich ;)
Pozdrawiam,

Posted

Magda, dostaliśmy fotki. Dziękujemy. Troszkę ciemne, ale utwierdziły mnie w przekonaniu. Ty wiesz najlepiej jakim ;) Maluchy są super!!! Czekam na więcej do podmiany na stronie.

Posted

Ja rowniez serdecznie witam nowa forumowiczke!!!!

Od razu odwiedzilam stronke z nadzieje ,ze zobacze tam maluchy...ale nie ma fotek:(.Widzial rowniez fajny dzial o wystawach jak przygotowach itd.,ale nie moge na niego wejsc.

Dostalam dzisiaj gazetki z Polski w "Przyjaciel pies" wydanie styczniowe jest na fotkach tybecik,sobolowy!!! Nazywa sie Haszi i mieszka we Wrzesni,wie moze ktos cos o nim...moze to jakas rodzina????

A tak w ogole to czy ktos jeszcze jedzie do Glogowa???

Posted

Witam serdecznie :)
zglądam sobie po różnych psiaczkach i szukam drugiej rasy do hodowli. Jestem początkująca, mam 4,5 miesięcznego lhasaczka ale wielkie zamiary hihihihi. No i musze przyznać że TT podobają mi baaardzo :))

Posted

Pani Magdo - jest Pani bardzo uzdolniona plastycznie .
Maluszki też śliczne , ale ten czarny podpalany wygląda mi na sobola . Prosimy o aktualne fotki . Te na stronie Dharmakai są chyba tuż po urodzeniu . Życzę im i Pani ,zeby znalazły wspaniałe , kochające domki .
Kiwi - ten maluch na fotce w gazecie nie jest " mój ". Moze to import ? Albo pochodzi z hodowli Pani Oli - tam też były takie kolorki .

Posted

I my witamy serdecznie nową osobę.:multi:

Gdy oglądałam stronkę, to przypomniało mi się, że szukałam rok temu(no, ponad rok) Tybetki w hodowli "Sam Magnetyzm"......;)

Posted

Moje maluszki urodziły sie 20.12.05 i juz troszkę raczkują.Sa w kolorkach
:cunao:
czarny z białymi znaczeniami ,tricolor i biało-sobolowym.

To sa trzy dziewczynki .

Posted

Dziękuje Jolu za miłe słowa :)
Jestem ciekawa twoich maluszków, i czekam na zdjęcia
Jestem zainteresowana jakimś psiaczkiem, nie wiem jeszcze konkretnie jakim, chcę dołożyć do hodowli druga rasę i myślę jaką :cool3:
raczej napewno z tej samej grupy zeby nie byc rozerwaną pomiędzy ringami :D, mam oko na TT, bolończyka lub maltańczyka, ale jeszcze szukam :) narazie rozglądam się

Posted

Genia napisał(a):
Moje maluszki urodziły sie 20.12.05 i juz troszkę raczkują.Sa w kolorkach
:cunao:
czarny z białymi znaczeniami ,tricolor i biało-sobolowym.

To sa trzy dziewczynki .
Super!! Czekam na zdjęcia :) Zostawiasz sobie jakiegoś czy wszystkie idą w świat?

Pozdrawiam

Posted

na stronie oddziału w Legnicy podany jest juz plan sedziowania

wystawa głogów 2006

Ring IV
Sędzia Petr Rehanek
lp.Rasa Godz. Nr katalogowy Ilość
1.Boston Terrier 10.00 991-995 6
2.Lhasa Apso 10.25 1055-1062 8
3.Maltańczyk 10.50 1063-1069 7
4.Mops 11.10 1070-1086 17
5.Papillon 12.00 1087-1098 12
6 Pekińczyk . 12.45 1099-1101 3
7.Pudel min. apricot 12.55 1102-1106 5
8.Pudel min.czarny 13.10 1107-1108 2
9.Pudel średni czarny 13.20 1109-1110 2
10.Terier Tybetański 13.30 1121-1126 6

teriery tybetańskie -6;)

Posted

Pearl napisał(a):
Super!! Czekam na zdjęcia :) Zostawiasz sobie jakiegoś czy wszystkie idą w świat?

Pozdrawiam

Dwie dziewczynki juz mają swoich kochanych włascicieli-czekają tylko na odsadzenia od cyca !!

Posted

no ja postaram sie przesłać zdjęcia tych swoich maluchów, pewnie juz z normalnego aparatu...bo ta nasza cyfrowka....eh
Wiesz Ania chyba jeden u nas zostaje,zgadnij ktory;)

Posted

To są dzisiejsze zdjecia !-biała z sobolem ma jeszcze plame przy ogonie na grzbiecie.W srodku tricolor z białym kołnnierzem i białymi końcówkami łapek i ogonka/identycznie ubarwiona jak Uli/ Czarna ma biała plamkę na szyi w okolicach kłebu i tez białe skarpetki i biały koniec ogonka.
/staralismy sie zeby zdjecia były bardzo wyrazne -wydaje mi sie ,ze sa niezłe-jeszcze 2 są na mojej stronie internetowej/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...