NNikka Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Nieładnie Gienia oj nie ładnie! Maya&Alex napewno szczerze pisali! Sami osiagaja takie sukcesy, że nie mają potrzeby zazdrościc ich innym! Po co wywołujesz taka atmosferę na forum?
Pearl Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Żeby rozładować atmosfere wrzuce obiecane zdjęcie: Myślami troche wybiegłam w przyszłość :) W ciągu paru dni gdy tylko pogoda stanie się znośna postaram się o zdjęcia w tle natury. Pozdrawiam
Genia Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ciekawa jestem czy ten kolorek z czasem sie u niej :Dog_run: rozjaśni czy zostanie taki ciemno-sobolowy.?
Pearl Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Akurat zdjęcie ze wzglądu na oświetlenie nie odzwieciedla jej prawdziwego koloru, wystarczy porównać zamieszczone wcześniej - w świetle dziennym. Pearl bez wątpienia wyjaśnieje bo obecnie większą powierzchnię jej sierści zajmuje kolor wybitnie kremowy, jednak z zewnątrz nadal ma "odrosty" z ciemniejszej sierści. Przy odbiorze zwróciłam uwage właśnie na jej maść, ponieważ nie przepadam za ciemnym sobolowym. Pozdrawiam
rodzice Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Drodzy wielbiciele rasy i goście odwiedzający ten topik - pragniemy podzielić się informacją o tym ,że powiększyła nam się rodzina ! Mamy 6 ślicznych dziewczynek i 3 uroczych chłopaków .
Ki-wi Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 :new-bday: GRATULACJE i znowu 9!!!!!! :multi: mam nadzieje,ze wszystko dobrze poszlo i Akira jak i maluchy czuja sie dobrze.No i o foteczki prosimy. :wink: :lol: :smilecol:
rodzice Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Akira czuje się doskonale , jest bardzo troskliwą mamusią . Hana uczestniczyła w całym zamieszaniu i ciągle odganiana piszczała w końcu w drugim pokoju . Maluszki są super - zdjęcia wkrótce jak odzyskam aparat ( pożyczony ) . Kolory - mamy jedną sobolową sunię , dwa szczeniaki czysto białe , dwa czarne z białym , biale z sobolowymi łatkami , białe z czarnymi ( typ -krówka i Reksio ) .Jeden chyba będzie miał łatki i sobolowe i czarne . Ale tak mi się na razie wydaje . Za gratulacje dziękujemy .
pumilo Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dużo zdrówka dla mamy i dzieciaczków :baby:
rodzice Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 :beerchug: Dziękujemy , zdrowie wypijemy .
ENI Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 srdecne gratulujeme k steniatkam :laola: prajeme aby boli zdrave / aj mamusa/ a aby nasli super nove domky :Dog_run:
Dex Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 GRATULACJE!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: 18 szczeniaczków w jednym roku !!!! Coraz więcej Tybetków w Polsce !!
Ki-wi Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Sorry Dex nie w jednym roku :o Poprzednie urodzone byly w listopadzie 2004. :lol:
lunadino Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 wielkie, wielkie gratulacje - :BIG: czekamy na fotki
Panna_Zielona Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Gratuluję kolorowej gromadki! Niech maluchy zdrowo rosną!!!
rodzice Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Bardzo , bardzo dziękujemy . Na razie to jest czarno biala gromadka z jednym brązowym wyjątkiem , bo te sobolowe łatki to w tej chwili wyglądaja na czarne . Dopiero przy bardzo dokładnym przyjrzeniu się widać ,że ta czerń jest lekko zbrązowiala .
Genia Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 My juz wysłalismy wczesniej gratulacje dla szczesliwej mamy !!! Tatuś tez sie bardzo ucieszył ,! 9 maluchów jak na TT to naprawde sporo ! Akira spisała sie na medal- a teraz musi je wszytkie sama wykarmić. A tata teraz jest bardzo przejety opieką nad małymi kaukazami-patrzymy codziennie jak im matkuje, . :BIG:
Panna_Zielona Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Genia napisał(a): A tata teraz jest bardzo przejety opieką nad małymi kaukazami-patrzymy codziennie jak im matkuje, Fakt, Mikiemu fantastycznie wychodzi matkowanie. Miło było na niego patrzeć jak się opiekował maluchami. Jest niesamowity!
EwikB Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Gratuluję sporej gromadki :) Niech zdrowo rosną i się rozwijają. pozdrawiam Ewa
Maya_Alex Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 rodzice napisał(a):Drodzy wielbiciele rasy i goście odwiedzający ten topik - pragniemy podzielić się informacją o tym ,że powiększyła nam się rodzina ! Mamy 6 ślicznych dziewczynek i 3 uroczych chłopaków . P. Ulu, niech zdrowo rosną :tort: i za bardzo nie dają się we znaki :wink:
rodzice Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Bardzo wszystkim jeszcze raz dziękujemy za życzenia . Szczerze mówiąc nie spodziewalam się takiego dużego miotu , bo Akira nie była wcale gruba , jadła dużo mniej niz poprzednio , no i miot w zeszłym roku też był duży wiec myślałam ,ze w tym roku będzie dużo skromniej . Maluchy zaś są większe niż poprzednie . Pewnie to zasługa innych genów .
Pearl Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja także dołączam się do gratulacji :bday: Przybyło nam kolejne 9przedstawicieli rasy! :D Nie mam już pomysłu na życzenia, poprostu podpisuję się pod w/w. Czekam na zdjęcia.
rodzice Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Obiecane fotki - to cała gromadka sunie pieski i jeszcze raz wszystkie
Dzidtka_Gl Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 cudowne, dobrze że lubisz robić duzo zdjęć będziemy widzieć jak się zmieniają :)
ENI Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 krasne steniatka :klacz: super, este raz gratulujem :thumbs:
Recommended Posts