Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nieładnie Gienia oj nie ładnie!

Maya&Alex napewno szczerze pisali!
Sami osiagaja takie sukcesy, że nie mają potrzeby zazdrościc ich innym!
Po co wywołujesz taka atmosferę na forum?

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby rozładować atmosfere wrzuce obiecane zdjęcie:

Myślami troche wybiegłam w przyszłość :) W ciągu paru dni gdy tylko pogoda stanie się znośna postaram się o zdjęcia w tle natury.

Pozdrawiam

Posted

Akurat zdjęcie ze wzglądu na oświetlenie nie odzwieciedla jej prawdziwego koloru, wystarczy porównać zamieszczone wcześniej - w świetle dziennym. Pearl bez wątpienia wyjaśnieje bo obecnie większą powierzchnię jej sierści zajmuje kolor wybitnie kremowy, jednak z zewnątrz nadal ma "odrosty" z ciemniejszej sierści. Przy odbiorze zwróciłam uwage właśnie na jej maść, ponieważ nie przepadam za ciemnym sobolowym.

Pozdrawiam

Posted

Drodzy wielbiciele rasy i goście odwiedzający ten topik - pragniemy podzielić się informacją o tym ,że powiększyła nam się rodzina ! Mamy 6 ślicznych dziewczynek i 3 uroczych chłopaków .

Posted

:new-bday: GRATULACJE i znowu 9!!!!!! :multi:

mam nadzieje,ze wszystko dobrze poszlo i Akira jak i maluchy czuja sie dobrze.No i o foteczki prosimy. :wink: :lol:

:smilecol:

Posted

Akira czuje się doskonale , jest bardzo troskliwą mamusią . Hana uczestniczyła w całym zamieszaniu i ciągle odganiana piszczała w końcu w drugim pokoju . Maluszki są super - zdjęcia wkrótce jak odzyskam aparat ( pożyczony ) . Kolory - mamy jedną sobolową sunię , dwa szczeniaki czysto białe , dwa czarne z białym , biale z sobolowymi łatkami , białe z czarnymi ( typ -krówka i Reksio ) .Jeden chyba będzie miał łatki i sobolowe i czarne . Ale tak mi się na razie wydaje .
Za gratulacje dziękujemy .

Posted

GRATULACJE!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
18 szczeniaczków w jednym roku !!!!
Coraz więcej Tybetków w Polsce !!

Posted

Bardzo , bardzo dziękujemy . Na razie to jest czarno biala gromadka z jednym brązowym wyjątkiem , bo te sobolowe łatki to w tej chwili wyglądaja na czarne . Dopiero przy bardzo dokładnym przyjrzeniu się widać ,że ta czerń jest lekko zbrązowiala .

Posted

My juz wysłalismy wczesniej gratulacje dla szczesliwej mamy !!!

Tatuś tez sie bardzo ucieszył ,!
9 maluchów jak na TT to naprawde sporo !
Akira spisała sie na medal- a teraz musi je wszytkie sama wykarmić.

A tata teraz jest bardzo przejety opieką nad małymi kaukazami-patrzymy codziennie jak im matkuje, .

:BIG:

Posted

Genia napisał(a):
A tata teraz jest bardzo przejety opieką nad małymi kaukazami-patrzymy codziennie jak im matkuje,

Fakt, Mikiemu fantastycznie wychodzi matkowanie. Miło było na niego patrzeć jak się opiekował maluchami. Jest niesamowity!

Posted

rodzice napisał(a):
Drodzy wielbiciele rasy i goście odwiedzający ten topik - pragniemy podzielić się informacją o tym ,że powiększyła nam się rodzina ! Mamy 6 ślicznych dziewczynek i 3 uroczych chłopaków .

P. Ulu, niech zdrowo rosną :tort: i za bardzo nie dają się we znaki :wink:

Posted

Bardzo wszystkim jeszcze raz dziękujemy za życzenia . Szczerze mówiąc nie spodziewalam się takiego dużego miotu , bo Akira nie była wcale gruba , jadła dużo mniej niz poprzednio , no i miot w zeszłym roku też był duży wiec myślałam ,ze w tym roku będzie dużo skromniej . Maluchy zaś są większe niż poprzednie . Pewnie to zasługa innych genów .

Posted

Ja także dołączam się do gratulacji :bday: Przybyło nam kolejne 9przedstawicieli rasy! :D Nie mam już pomysłu na życzenia, poprostu podpisuję się pod w/w. Czekam na zdjęcia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...