Genia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ki-wi -Fajnie jest wczesniej znać stawkę psów.! ja mam teraz troche zamieszania w domu-urodziło mi sie 10 maluchów i musze ich pilnowac,zeby mama ich nie zagniotła .-jest bardzo mała wazy tylko 80 kg-maluchy jeszcze mniejsze ok.70 dkg.! :o :D
EwikB Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Mała mamuska i malutkie maleństwa :wink: Niech maluszki zdrowo sie maja.Kim kryłaś swoją kaukazke? pozdrawiam Ewa
Genia Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Kryłam tym samym psem co 2 lata temu -imp. z Rosji -Interchamp.,multichamp. itd - :P Bugorem. samcem,który mi sie spodobał i jednoczesnie nosi w sobie geny czołowych ,elitarnych linii hodowlanych rosyjskich i na te wszystkie tytuły sobie naprawde zasłuzył.!
EwikB Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Masz jakies fotki maluszków z wczesniejszego miotu albo mozna je gdzies zobaczyć w necie?
EwikB Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Zaraz wkleje Wam kilka fotek z wystawy w Niemczech
EwikB Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ponieważ nie umiem ich wysyłac z kompa pojdzie mi troszkę wolniej Tutaj Blue, pożnijeszy Zw.Rasy i potem całego BISa z pierwszego Dnia . (Niestety byłam tylko w jeden dzien a miałam na dwa, poniewaz mielismy wypadek samochodowy , jestesmy poobijanie troche ale mysle ze bedzie ok) On w ruchu jest zajefajny, poprostu super.A jakby miał jeszcze białe dodatki to juz wogole ideał
EwikB Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Zwyciezca Klasy młodzieży , syn Karima a tutaj mój ulubiony kolor TT - czarny z białym 8)
Gośka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 TT cudne, Ewik ale gdzie lhasaki?? :wink: Poprosimy też jakieś foty.
rodzice Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Ewik dzięki za fotki . Dużo było TT na tej wystawie ? Mnie się też podoba ten czarny z białym .
ENI Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 v sobotu a nedelu bolo v Zbraslavy v Cechach stretnutie tibetskych terierov - bolo tam super !!! Vkladam niekolko zdjeci : stvrty (4) z lava je Aran-tata Bajky a vedla neho na pravo Eni -mamusa Bajky
rodzice Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Eni - piękne fotki . Musiało być super ! To niezły pomysł ,żeby robić takie zloty ( bo chyba dobrze zrozumiałam ,że nie była to wystawa tylko spotkanie towarzyskie ). Może warto pomyśleć o czymś takim u nas ?
bodjul Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Setkani bylo super a uz se tesime na pristi rok. Prijeli tibetani se svymi pany z Cech, Slovenska a Polska! :popcorn:
ENI Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Rodzice dobre rozumies - nebyla to vystava len spotkanie. Aj u vas v Polsku je uz hodne tibetancekov, staci sa len domluvit. ..
Genia Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 ENi-spotkanie było w Zbraslav u Brna ! Poznaje to miejsce-mały stadion a wokół lasy. Małe domki -i pawiloniki-byłam tam w 2003 r, :D :( Na klubowej ruskych a asijskich ovcackych psu. Wygrałam z moją suka Klubówkę a maluchy z moim przydomkiem zostały -trida baby i best baby. Bardzo mile wspominam wszystkich wystawców -były spiewy i tance,naprawde miła atmosfera !! szkoda ze juz nie mozna wystawiać w Czechach psów z cietymi ogonami i uszami -! .
ENI Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Genia, verim, ze aj v buducom roku bude toto spotkanie tibetancekov. Ja sa tam uz teraz tesim a mam nadeje ze pridete aj vy z Polska ! Teraz tam boli poliaci od sucky Viki a bola fajna atmosfera, vecer sme mali ohen...
Genia Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 . PoznajeTomka z Viki.! Moze sie wybiore w przyszłym roku do Zbraslav-musiałabym wyjazd połaczyć z wczasami -wziasc przyczepę campingową i troche popodrózować. Mieszkam pod Warszawą i mam tam kawałek drogi. :D
rodzice Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 A może my też ustalimy sobie takie dni T.T ?Gdzieś , w jakimś fajnym miejscu , gdzie psy będą mile widziane ? Może w Karpaczu , w tym ośrodku o którym kiedyś pisałam ? Może w przyszłym roku takie spotkanie mogłoby dojść do skutku ?
ENI Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 a ked to nebude pre nas velmi daleko, tak radi prideme aj my !!!
Ki-wi Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 EwikB,ENI,Bodjul Wielkie dzieki za fotki ...swietne ...jest czym oko nacieszyc :lol: :lol: :lol: Takie TT-owskie spotkanie to bylaby rewelacja...co Wy na to ??? A co do spotkan...to w weekend bylismy z mezem we Wroclawiu iiiiii....kogo poznalismy nasza lunadino!!!!Poznalysmy sie calkiem przez przypadek dzieki dobremu oku jej meza.Bardzo sie ciesze,ze tak sie zlozylo i w realu moglam zobaczyc jej piekne stadko i w koncu nagadac sie o psach. :sweetCyb: :multi: Dzieki AGA :calus: Genia wysciskaj nowonarodzone maluchy i mysle,ze nikt sie nie obrazi jak je nam tutaj pokazesz :wink:
Genia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ale fajne miałyscie spotkanie -Paweł pewnie Cie poznał z ostatnich zdjeć ? Maluchy sciskam codziennie 3 razy-poniewaz dokarmiam je mlekiem kozim. :wink: Jeden z nich jedzie do Holandii-reszta moze tez tam pojedzie . Zobaczymy czy ktos odezwie sie na dane tam ogłoszenie. :D
ENI Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Genia, aj ja chcem vidiet tvojich maluchov !!!Vkladaj zdjecia Ki-wi, ja by som isla na spotkanie TT aj hned zajtra !! a to je moja Sinia - princezna
Recommended Posts