Genia Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ta mała Carmen ma mamę z Finlandii i tata tez prowadzi finlandzkie linie. Zresztą to jeden z piękniejszych TT w Czechach /oczywiscie to jest moje zdanie/ :Dog_run:
ENI Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Tak jest, tata Carmen je super pes ! TASCHI BODJUL DJENGIS-KHAN ( Dzindi) je : Multi CH, ICH, CH- CR,A,SK,PL, klubovy CH, 2xBIS, 34xBOB ... je to aj tata mami mojej Eni a Eni sa na neho bardzo spodoba. Na dzecje vlevo je Dzingi a na pravo Eni
rodzice Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Bardzo piękne psy - Yoko też - wyglądają wszystkie jak rodzina .
lunadino Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 fotki z naszego dzisiejszego spacerku :P a to nasz kocurek ( RUDY-RUDI) nasza mała sfora -DINO , LUNA , AKI, BAJKA
Dzidtka_Gl Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 uwielbiam ten topik!!!! to przyjemność oglądać te fotki :)
Ki-wi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 DZIEWCZYNY FOTKI PRZEPIEKNE :lol: :lol: :lol: Yoko!!!Jak juz urosla i .............caly TATA. Eni piekne zdjecia!!!!I PIEKNE PSY :wink: Lunadino ale masz pikny plener do robienia fotek....co za kolorystyka...swietnie...naprawde swietnie.Moje fotki ....no nie powiem...nigdy nie beda dobre...nie mam o tym pojecia :evil:
Ki-wi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A..... rodzice ..co do wlosa po kapieli...no to moim zdaniem raczej nie ucierpial.Dandy w sumie tak aby sie calkowicie zanuzyc...to bylo chyba tylko ze 2 razy...a tak to raczaj brodzil sobie do pach w wodzie.W piachu kopal sobie dziure i tam w niej siedzial...albo latal za pilka...no albo z innymi psiakami,ktorym bylo bardzo duzo. Pod koniec pobytu jednak juz tak smierdzial,ze nie mozna bylo wytrzymac...tylko jak wrocilismy od razu do wanny i szamponik i odzywka i czesanko....i psiurek jak nowy :lol: :lol: :lol:
Genia Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Ma piękne proporcje głowy-super gęstą i prostą siersć-a na zdjeciu wygląda jak pluszowy misio. TT są napawdę bardzo efektowne-!! Nieprawdaż???? :ylsuper:
NNikka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Maya&Alex']Dawno mnie tu nie było... Przeglądając i podziwiając wasze zdjęcia (tzn waszych psiaków) postanowiłam pokazać moje podrośnięte już nieco stadko:
Genia Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Moja córa która ma 11 lat i robiła zdjęcia w Augustowie -Była 1 raz na w :angel: ystawie zakochała sie w maltanczykach-robiła zdjecia maltanczykom i nie tylko -TT i Lhasakom tez .
NNikka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Genia napisał(a):Moja córa która ma 11 lat i robiła zdjęcia w Augustowie -Była 1 raz na w :angel: ystawie zakochała sie w maltanczykach-robiła zdjecia maltanczykom i nie tylko -TT i Lhasakom tez . To wklejaj te zdjęcia! Szybciutko!
Genia Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Tu nie bedziemy wklejać -są przeciez str. dot, zarówno i maltanów jak i lhasaków- mojego TT juz zdjecia z Augustowa umiesciłam.!!! NIKKA-to nie są wszystkie zdjęcia ale gdybyś nalegała mocno :sleep2: to moze ???!
NNikka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Wklej zdjęcia odpowiednio do tematu strony. Lasaki do lasaków a maltany do maltanów. :wink:
Ki-wi Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Hej!!! Mam do Was prosbe w zwiazku z ta wystawa...czy moglybyscie mi powiedziec co ja potrzebuje wziasc ze soba.O papierkach to wiem,ale co dla psa??? I tak ogolnie: to na ile przed wystawa kapac,czy musi miec wszystkie wloski z uszu wyskubane(bardzo tego nie lubi),co jesli pada deszcz???To bedzie mial cale nogi i portki mokre??!A i jeszcze cos ..jak maly pije wode to ma cala brode mokra i bardzo dlugo to trwa zanim mu wyschnie. Co musze miec ze soba do jego pielegnacji na miejscu???Czy powinien miec jakis kojec(jaki)??? A co do zdjec...Genia nie daj sie prosic tylko wklej :wink: :lol: :D
Ki-wi Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 O czy taka ringowka bylaby dobra???Dlugosc ok.130 cm ,a wyglad jak ponizej.
Genia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Ki-wi ta druga ringówka jest lepsza,ja mam taką samą. Zakładasz ją za uszami -i dokładnie i w miarę scisle.Pies musi trzymac głowę wysoko Przewaznie ozdóbki są w hali .Natomiast na otwartym terenie wystawcy rozkładają takie małe namiociki, które chronią przed wiatrem, słoncem i deszczem. Jezeli chodzi o przygotowanie przed samym wejsciem na ring to napisze Ci na priv. :wink: .
NNikka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Koniecznie parasol lub namiot, noże padać albo być upał. Psa długowłosego mozna nauczyć pić z poidełek dla świnek morskich wtedy sie nie poleje. A zabrać trzeba wszystkie srodki do pielęgnacji, cos do siedzenia, stolik do czesania itd.
Dhunga Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Genia, napisz o tym przygotowaniu przed wejściem na ring - na forum, proszę.... :modla:
Genia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Nie sa tak piekne jak Agnieszki-ale robimy postępy !
Recommended Posts