Maya_Alex Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Dzidtka napisał(a):tylko ten w Zabrzu ? Tak. O innych mi nie wiadomo. Były pod koniec tamtego roku u Uli i Joli.
Genia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Maya&Alex napisał(a):lunadino napisał(a):dla Ani klasa Alexa to była widać wielka tajemnica :wink: - Tajemnica?? Agnieszko, mówiłam ci już w Opolu, że spotkamy się w Krakowie w pośredniej (ty już miałaś zgłoszonego psa. Szkoda tylko, że nie pamiętasz :D Jolu, nie przypominam sobie żebyś mnie pytała o klasę. Ostatnio rozmawiałyśmy na temat wystaw w Warszawie i Łodzi, ale pamiętasz co z tego wyszło :-? A tak na maryginesie, Geniu, a kiedy powiedziałaś w jakiej klasie startuje Miki? :D JJa nie rozmawialam tylko przyslalas mi zapytanie e-mailem jakie planuje wystawy po Opolu. Ja nie mam zadnego problemu z info o zgloszeniach moich psow na wystawy-ostatnio mialam telefony o europejska w Austrii i odpowiadalam ,ze nie jade :D .
Genia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Jestescie bardzo ciekawi miotow. Teraz wlasnie u P. Aleksandry Struzyny w Zabrzu urodzily sie szczeniaczki. Jakie kolory i po jakich rodzicach to juz musicie sie jej spytac-ja niestety tego nie wiem. :laola:
Maya_Alex Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Urodziły sie 4 psy i 3 suczki w kolorach: sobolowy, złoty i czarny.
Maya_Alex Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Genia napisał(a): JJa nie rozmawialam tylko przyslalas mi zapytanie e-mailem jakie planuje wystawy po Opolu. Ja nie mam zadnego problemu z info o zgloszeniach moich psow na wystawy-ostatnio mialam telefony o europejska w Austrii i odpowiadalam ,ze nie jade :D . Jolu, przestańmy ciągnać ten temat, bo to nie ma sensu. Jak ktoś mnie pyta wprost też mu odpowiadam :P Żadna tajemnica na jakie wystawy jeżdżę.
Genia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Akira ma juz wybranego samca i zgode na krycie.!!! :thumbs:
Genia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 jasne ,ze to nie ma sensu .Jezeli ktos nas czyta regularnie= te nasze wypociny -wije sie ze smiechu. :lol:
Ki-wi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Aj dzieweczyny,dziewczyny................ Wracjac do tematu badan..to kto moze sie wziasc za to aby byly one obowiazkowe i jeszcze raz ponawiam pytanie(bo chyba mi nikt nie odpowiedzial) Czy Wy wasze psiaki badalyscie np.na HD,PRL,LL???? No ladnie Akira ma juz towara a rodzinka milczy :sg168: A tak jeszcze cos...niektorych Waszych wypowiedzi nie rozumiem :smhair2: ...mam jakies takie wrazenie,ze na naszym forum kreci sie wszystko tylko wokol wystaw i wygranych i przegranych.Nie chodzi mi o to ,ze to nie cieszy,ze jest coraz wiecej TT i coraz wiecej ludzi zajmuje sie ich wystawianiem.Wydaje mi sie jednak,ze posiadanie psa to nie tylko wystawy. :roll:
EwikB Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ki-wi napisał(a): Wracjac do tematu badan..to kto moze sie wziasc za to aby byly one obowiazkowe i jeszcze raz ponawiam pytanie(bo chyba mi nikt nie odpowiedzial) Czy Wy wasze psiaki badalyscie np.na HD,PRL,LL???? :roll: W Polsce żadne z tych badań nie jest wymagane i jeszcze trochę czasu upłynie aby hodowcy z własnej woli robili te badania, ale mam nadzieję że idzie ku lepszemu... My 9 lipca 2005 zorganizowaliśmy spotkanie ze znanym i cenionym specjalistą okulistyki i będziemy badać oczy naszych psiaków pod katem dziedzicznych chorób oczu, planujemy też zorganizować pogadankę i wykład na temat tych schorzeń pozdrawiam Ewa
rodzice Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Genia napisał(a):Akira ma juz wybranego samca i zgode na krycie.!!! :thumbs: Chłopak mojej Akiry to H ARAN Horpa Taschi Bodjul . Przed wczoraj dostaliśmy zgodę na krycie . Mam nadzieję ,że wybór jest trafny , a szczenięta będą równie udane jak poprzednie .
Genia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Beda piekne -Aran jest ciemniejszy od brata i moze uda sie uzyskac mocniejsze kolorki maluszkow. :angel:
Ki-wi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 jakim przystajesz, takim sie stajesz to moje prywatne spostrzeżenia a ma sie dziewczyna od kogo uczyć, współczuje... Hej Dzidtka....ja (jak zwyke :o )..nie kumam o co biega...czy moglabys mi wyjasnic :niewiem: I jak tam ma sie Twoja sliczna dziewczynka...kiedy bedziesz miala jakies jej fotki????
Ki-wi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 A cholerka zapomialam dodac..... Wybranek dla Akiry bardzo mi sie podoba...i jaki utytuowany...no no no..... :klacz: :klacz: :klacz:
Dzidtka_Gl Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Ki-wi'] jakim przystajesz, takim sie stajesz to moje prywatne spostrzeżenia a ma sie dziewczyna od kogo uczyć, współczuje... Hej Dzidtka....ja (jak zwyke :o )..nie kumam o co biega...czy moglabys mi wyjasnic :niewiem: I jak tam ma sie Twoja sliczna dziewczynka...kiedy bedziesz miala jakies jej fotki???? 1. osoby zainteresowane kumają, nie ma co tu tego ciągnąć 2. jak będę miała fotki na pewno się nimi pochwale, jak zawsze :)
Genia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='Dzidtka'][quote name='Ki-wi'] jakim przystajesz, takim sie stajesz to moje prywatne spostrzeżenia a ma sie dziewczyna od kogo uczyć, współczuje... Hej Dzidtka....ja (jak zwyke :o )..nie kumam o co biega...czy moglabys mi wyjasnic :niewiem: I jak tam ma sie Twoja sliczna dziewczynka...kiedy bedziesz miala jakies jej fotki???? 1. osoby zainteresowane kumają, nie ma co tu tego ciągnąć 2. jak będę miała fotki na pewno się nimi pochwale, jak zawsze :) Dzidtka mnie nie lubi i nie tylko ona- troche ostro potraktowalam lhasaki i Bognik. Takze rozumiem jej animozje do mnie :oops:
Dzidtka_Gl Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 nie :) to było do Ani i do jej zachowania i myśle, że ona to wie :) nawet nie pamietam, że mnie ostro potraktowałaś (zresztą szczerze mówiąc nie da się ;) ) ale to temat o TT nie ma co sie rozwodzić nad animozjami, są wszędzie
Genia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Uff .Spadl mi kamien z serca .Myslalam ,ze narazilam Ci sie i zapamietalas mnie z tej zlej strony-a ja taka nie jestem !!
Maya_Alex Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ja poprostu zaprzyjaźniłam się z niewłaściwą (wg Dzidtki) osobą :D To było nie po jej myśli :wink: Ale to wolny kraj :P
Dzidtka_Gl Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 nie, wypisywałaś innym nie miłe rzeczy na mój temat :) ale nie pierwsza i nie ostatnia więc wypisuj sobie dalej, nie interesuje mnie to z kim sie przyjaźnisz chociaż zachowujesz się bardzo podobnie do przyjaciółki to zostało zauważone :) z mojej strony EOT
Maya_Alex Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Aniu, nie jesteś pępkiem świata. Nie wszyscy mówią o tobie. Jest wiele ciekawszych rzeczy. A jaka ty jesteś - to chyba każdy z nas wie :wink:
bognik Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Dzidtka mnie nie lubi i nie tylko ona- troche ostro potraktowalam lhasaki i Bognik. Takze rozumiem jej animozje do mnie :oops: Geniu, ja się nie gniewam !!!! :wink: Wiem, że często głupoty wypisuję, ale to z powodu młodego wieku :oops: , dlatego nie będę tu na forum o TT dużo pisać, ale śledzę ten topic. TT to moja ulubiona rasa zaraz po lhasakach. Pozdrawiam :D P.S. Wybranek dla Akiry jest ŚLICZNY !!! A jaką ma PIĘKNĄ sierść :P
Genia Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Maya&Alex napisał(a):Aniu, nie jesteś pępkiem świata. Nie wszyscy mówią o tobie. Jest wiele ciekawszych rzeczy. A jaka ty jesteś - to chyba każdy z nas wie :wink: Kurcze -co Ty masz na mysli piszac slowa <A jaka ty jestes-to chyba kazdy z nas wie ?? Ja niestety nie wiem.!! :roll:
Maya_Alex Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Nie ważne. To jest forum o psach. Jeżeli ktos chce porozmawiac o charakterach to zapraszam na pw.
rodzice Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Dziewczyny , zmiana tematu - robi się nieprzyjemna atmosfera . Zdjęcia a gorącego dnia , na rozładowanie atmosfery . a gdzie jest ten pies ? no i najfajniejszy widok - uśmiechnęty pies
Maya_Alex Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Super zdjęcia ;-) Ja dla rozładowania napięcia też coś mam. Zapraszam na moją stronkę :wink:
Recommended Posts