Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
W koncu przebrnęłam przez zaległe posty.Witam wszystkich a głownie małą Pearl, niech rosnie zdrowo i mam nadzieję zobaczyć ją nieraz na ringach.
pozdrawiam Ewa

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie !!-Lunadino-ze swoimi Championami -Bajką i Akim nie odzywa się.
W czerwcu w Austrii jest Wystawa Swiatowa w Tulln-będzie wystawiany brat Mikiego -Marco Sengge.
Piekny pies -trzymam za niego kciuki ! :thumbs:

Posted

Genia napisał(a):

W czerwcu w Austrii jest Wystawa Swiatowa w Tulln
Europejska :) Swiatowa w tym roku odbywa się w Buenos Aires.

EwikB napisał(a):
Witam wszystkich a głownie małą Pearl, niech rosnie zdrowo i mam nadzieję zobaczyć ją nieraz na ringach
Napewno, chociaż w tym roku bedziemy jeździć bardziej zagranice :)

Posted

Napewno, chociaż w tym roku bedziemy jeździć bardziej zagranice :)[/quote]

Witam
To moze sie spotkamy na jesieni ,jesli stan finansów to wytrzyma :-)
pozdrawiam Ewa

Posted

Doris powoli łapie o co chodzi a to maleństwo wgryzające się w braciszka to uratowana sunia . Tak zakosztowała w jedzeniu , ze nie pogardzi nawet karczkiem z braciszka

Posted

Moi Drodzy , nasza koleżanka ma dzisiaj urodziny . KIWI życzymy jeszcze raz wszystkiego najlepszego , moc radości , słoneczka na każdy dzień i dużo zadowolenia z męża , córci i piecholka . :new-bday:

Posted

Rodzice: Doris ŚLICZNIE stoi !!!!!! To wspaniale, że sunia posokowca ma już się dobrze :wink:

Ja też przyłączam się do urodzinowych życzeń, KI-WI wszystkiego dobrego, zdrowia szczęścia i zadowolenia z córci i piecha : :new-bday:
Pozdrawiam :D

Posted

Ki-wi napisał(a):
DZIEKUJE ZA PAMIEC I ZYCZENIA I SLE WAM GORACE POZDROWIENIA :hand:
Troche mnie nie było i widze że cos przegapiłam :) Mimo wszystko: wszystkiego najlepszego, samych powodzeń i czerpania radości z zycia garściami :)

EwikB napisał(a):
Witam
To moze sie spotkamy na jesieni ,jesli stan finansów to wytrzyma :)

A gdzie macie w planach się wybrać? U mnie podobnie psy zżerają duża częśc budżetu i jeśli stan konta nie pozwoli przekroczyć granicy to jedziemy na Polske. Ogólem w tym roku. 14 wystaw z Małą od sierpnia.

Tak na marginesie wczoraj dostałam wiadomość że w najbliższym czasie zajmę się dytrybutorstwem amerykańskich kosmetyków CoatHandler i Bark2Basic[jako trzecia osoba w Europie]. Specyfiki bardzo fajne o czym sama miałam okazje sie przekonać, używane przez duże grono profesjonalistów, w ciemno napewno bym nie zaryzykowała. Póki co ustalam co dokładnie wezmę z całej gamy i jakie kraje na wyłaczność. Troche czasu zajmie, ale mam nadzieje że za pare miesięcy się rozkręci:)

Pozdrawiam

Posted

Bardzo dawno mnie tu nie było - komputer mi nawalił :cry:
nadrabiam zaległości -

wszystkiego naj KI-WIi witam Pearl !!!!!!!!!!!!!!!!

Brakuje mi naszego forum ale może pojawie sie w przyszłym tygodniu .

A CO U NAS - byliśmy w Kielcach na wystawie :D AKI dostał swoje pierwsze CWC, NPwR i BOB a nasza BAJKA ukończyła MŁ.CH.PL iiiiiiiii w finale zdobyła BEST IN SHOW MŁODZIEŻY KIELCE 2005- LOKATA 1
- wybaczcie nam ,że tak się chwalimy ale duma nas roz...... bo nasza mała kruszynka ma dopiero 12 miesięcy!!!!!!!!

MAMY WIELE NOWYCH FOTEK tylko komp . nam brakuje :x

Dhunga jedziecie na wystawe do Wałbrzycha?

Posted

lunadino napisał(a):
nasza BAJKA ukończyła MŁ.CH.PL iiiiiiiii w finale zdobyła BEST IN SHOW MŁODZIEŻY KIELCE 2005- LOKATA 1
- wybaczcie nam ,że tak się chwalimy ale duma nas roz...... bo nasza mała kruszynka ma dopiero 12 miesięcy!!!!!!!!

Lunadino, moc gratuluji, mam z "nasi" Bajky velikou radost. :angel:
Bajka jde uspesne ve stopach jejich predku Tashi Bodjul.
:laola:

Posted

lunadino:GRATULACJE !!!!!!! Bajka ma dopiero 12 miesięcy, a już zdobywa SUPER tytuły !!!!Aki oczywiście też !!!!! Macie PIĘKNE psiaczki :wink:
Pozdrawiam :D

Posted

No ,no -1 lokata na BIS-e to nie lada sukces !
Bajka i Aki zdobywają tytuły na piechotę -ja równiez gratuluję rozpoczęcia dorosłych championatów.!! :klacz:

Posted

Sukces tym wiekszy,ze sędziował dość surowy Adam Ostrowski :Dog_run: !!
Tak Lunadino ?
Chyba,że zmieniono sędziego w ostatniej chwili .

Posted

Gratuluję Lunadino!! :multi:

Nie wiem kiedy jest wystawa w Wałbrzychu i gdzie.

A Dhunga ma kleszka na dolnej powiece i nie wiemy jak go wyjąć :niewiem:

Posted

WIELKIE DZIĘKI WAM WSZYSTKIM :P :bigok:
SĘDZIOWAŁ ADAM OSTROWSKI

DHUNGA TU MASZ INFORMACJE O WYSTAWACH http://www.zkwp.org.pl/index_pl.htm

W WAŁBRZYCHU WYSTAWA JEST W ZAMKU KSIĄŻ MOŻNA JESZCZE ZGŁOSIĆ PSY

MAM FOTKI Z KIELC LECZ JESZCZE NIE MAM KOMP. WSTAWIE JE W PRZYSZŁYM TYGODNIU
MUSZĘ UCIEKAĆ DO PRACY !!!! PAPAPA

JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI !!!!! :D

PAPAPPAPA

Posted

Dhunga to straszne -pies ma kleszcza w wardze -trzeba go natychmiast usunąć -najlepiej zrobi to weterynarz.
I musisz psa obserwować Kleszcze są nosicielami niebezpiecznych dla życia psa wirusów powodujących nawet śmierć zwierzęcia.

Musisz isc do weta wg mnie sama tego nie usuniesz. :cry: .

Posted

Kurcze -pomyliłam się ! Na powiece oczywiście.
W każdym razie jest to plaga z tymi kleszczami i ja zakraplam mojemu Mikiemu co jakiś czas frontline :Dog_run: .

Posted

Lunadino,

wielkie gratulacje, tym większe, że TT rzadko u nas wchodza na pudła. Widac nadszedł czas to zmienić.

Genia,

ja mam podobny problem z psami...Fronline niestety nie stanowi świetnej ochrony przeciw kleszczom, ale jest stosunkowo najbezpieczniejszy dla sierści nie dając żadnych "srodków ubocznych".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...