Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Genia...chodzi ci moze o taki trikolorek????

A jak podoba Wam sie to maleństwo ?

No bardzo sie podoba to malenstwo :D
Szkoda tylko,ze niema po mamusi tylu bialych znaczen...raczej bardzo podobna do tatusia.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak mozliwe,ale wlasnie teraz sprawdzilam i po Arkaden's Once in a Blue Moon sa juz 4 mioty w tym roku i w kazdym miocie dziewczynki,wiec mozliwe,ze to nie ta :roll:

Posted

Wszystkiego Naj, najlepszego dla BAJKI !!!!!!! :new-bday:

Ten mały TT jest PIĘKNY !!!!!!
Oglądałam wczoraj stronkę hodowli Ti La Shu i natknęłam się na niego :wink:

Posted

Ja jestem pełna obaw , wiekowy , niereformowalny a przydałoby się chyba trochę świeżości . Czas pokaże . My chyba tak do końca nie możemy ciągle się pogodzić z odejściem naszego Papy i każdy Jego następca będzie do Niego porównywany . Ja jeszcze nie potrafię się cieszyć , to dla mnie za szybko .

Posted

[quote name='Ki-wi']

:PROXY5: No to jesli to z tego skojarzenia co pisala EwikB,to calkiem mozliwe,ze to,wlasnie to zlotko... :hmmmm:

No cóż....z tego co wiem.(a jesli o to chodzi to wiem:) ...to mała TT co przyjedzie do Polski zapowiada sie na przyszłą gwiazde ringów....i ani sie obejrzec jak zdobedzie swój pierwszy bis :D (nie jeden), a właścicielka jest super handlerem i groomerem, jest moją handlerką wystawia psy z mojej hodowli :wink: na cóż...na przyszłośc lepiej drzyjmy jak ta mala wejdzie na ring..... :evilbat:
Pzdr!
Villarica Siberians!

Posted

Ki-wi jak Niemcy reagują na nowego Papieża?

Wszyscy byli bardzo zdziwieni,chociaz juz od poczatku jego nazwisko bylo wymieniane jako jednego z "faworytow",ale nikt sie tak do konca nie spodziewal,ze jednak zostanie papiezem.

Jest to 8 niemiecki papiez,a ostatni niemiecki papiez byl 459 lat temu.
Wszyscy sie liczyli,ze raczej zostanie papiezem jakis Wloch(ich tez bylo zdaje sie 20 w wyborach).

Rodzice...mi osobiscie wydaje sie ,ze obojetne kto by zostal papiezem i tak bedzie stal w cieniu naszego Ojca Swietego.

Posted

Nikt nie przyćmi wielkości naszego Papieża.

Ja myslę, że jest to najlepszy wybór. Wybór na krótki pontyfikat (na pewno nie 20 lat), na uspokojenie trochę Kościoła. Kardynałowie postawili na konserwatystę! Od początku moich studiów mówiło się, że to właśnie Ratzinger będzie następcą Wojtyły (od 1992r).
Wiem jednak, że Jana PAwła II nikt nie zastąpi!
Jego pontyfikat przypadł na całe moje życie, jesteśmy razem z mężem Jego wychowankami...
Poza tym, co Polak to Polak.

I mimo wielkiej tęsknoty za głosem i twarzą naszego Papieża - to cieszę się że właśnie ten człowiek jest następcą a nie ktoś inny. i cieszę się, że nie jest to Włoch.

Aach, przypomniało mi się coś:
Polak - Niemiec - dwa bratanki.
Wojty ła - Ratzinger - przyjaciele.

Posted

masz racje-widziałam ojca i matkę małej !!

Genetyka !!

Genia to wiesz juz z jakiego skojarzenia jest ta malenka???

:confused: Genetyka :confused:

Posted

Ki-wi pewnie to jest sunia z hodowli p.Sabine Rauhut <Ti La Shu>
Ze skojarzenia Srkeden!s Once In a Blue Moon i Ti La Shu Good As
Kalifha .A na zdjęciu jest ich córka -Ti La Shu Passion of Black Magic
ur.14.02.05 :P

Posted

Ki-wi ich wymiotło bo w sobotę jest klubówka a w niedzielę międzynarodowa
w Opolu.! Pewnie jest już kąpanie i czesanie i czesanie i fryzowanie
naszych gwiazd TT. :P

Posted

Genia,no tak tez myslalam :wink: ale zeby caly tydzien sie przygotowywac :hmmmm: .

No to fajnie macie :cry: mnie oczywiscie nie bedzie(bo to tak daleko) a tak bardzo bym chciala popatrzec :bigcry:
Gania a Ty tez sie wybierasz do Opola????Kogo bedziesz wystawiac?

I PLEASE dziewczyny .....zrobcie FOTKI :modla:

Posted

Klubówka ozdobnych -Mikołaja ale tylko w sobotę.
Jest nas w kl. młodziezy 4 szt. Ale jak już widziałaś podany jest skład na
międzynarodową trochę wcześniej i będą tez psy z Czech. :Dog_run:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...