lunadino Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 JEDNO WAM POWIEM DZIĘKI TAJEMNICZEMU KRYTYKOWI TA ,, NUDNA TYRADA,, BARDZO SIĘ OŻYWIŁA :lol: A ZA TYBETAŃSKIEGO PSA NA NIEDŹWIEDZIE NASZ KRYTYK POWINIEN ZOSTAĆ ZALICZONY DO KLUBU LUDZI POZYTYWNIE ZAKRĘCONYCH - :B-fly: TO BYŁO SUPER!!!!!!!
Dhunga Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Przykro mi nie dlatego, że ktoś napisał to, co mysli, tylko dlatego, że brak mu odwagi. Ukrywa się. Cenię zdanie każdego, kto ma odwagę wypowiedzieć je jawnie.
lunadino Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 oczywiście ,że nie chodzi o to co nasz Krytyk pisał ale o to w jakiej formie to uczynił . Ja czytałam wszystko jeszcze raz i nadal jestem ciemna - tylko jedna osoba na tym forum otwarcie broniła swojego zdania i umiała się pod nim podpisać i mam do niej wielki szacunek ,choć nie do końca sie z nią zgadzam :wink: i tak sobie myślę ,że w tym przypadku to nie jest ona-ona powiedziałaby to co myśli otwarcie
Genia Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ojej.To jest dziewczyna,która ma pokrewną rasę do naszej i na początku ujawnia otwarcie swoja hodowle.Ale poniewaz siedzi w tym ,prawie zawodowo,ma slkrzywienie tzw.zawodowe i ma porównanie z TT z innych krajów i podciąga wszystko pod idealne angielskie TT Już wypowiadała się o poziomie TT w Polsce. Szkoda,że wymysliła ksywę Kry-tyk bo ma dużą wiedzę i jeżdzi po świecie i mogłaby nam coś ciekawego opowiedziec o swoich podrózach. :(
Panna_Zielona Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ki-wi, ja Cie bardzo przepraszam (czy mogę tak pisać?), jeśli zaniepokoiłam Cię swoim zjawieniem się. Moja pisanina to nic innego jak brawa dla kogoś za wniesienie tu odrobiny śmiechu. Lunadino najlepiej to ujęła. Może faktycznie, zamiast pisać „nuda” powinnam napisać, że zionie tu aż nadto powagą. A skrobnęłam tu, bo akurat tak się składa, że też mam TT. Takie to dziwne? Nie pisałam dotychczas nic o TT, bo mam go od niedawna i jestem Panna Zielona. Pozdrawiam wszystkie forumowe psiaki
lunadino Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 PANNO ZIELONA co za WEJŚCIE :bigok: WITAJ !!!! Ja też byłam pewna ,że to stary -nowy żartowniś świeżo zalogowany :wink:
Genia Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Czy to jest sunia czy piesek? Jakie ma kolorki? :angel:
Ki-wi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Panno Zielona ,nie zaniepokoilas mnie swoim wejsciem ..tylko jakos tak... dziwny zbieg okolicznosci.Moze i jest tutaj powaznie,choc czytajac inne tematy nie zauwazylam aby bylo weselej :lol:,no chyba,ze wejdzie sie na "Gafy".A skoro od niedawna masz TT,to czytajac tutaj na pewno zauwazylas ,ze wiecej jest swiezo upieczonych wlascicieli TT.Ja myslalam,ze po to jest forum aby sie poradzic,podzielic informacjami ,dowiedziec sie czegos itd.itp.I nie jest przyjemnie jak ktos nowy (a moze i nie nowy...sama juz nie wiem???) dolacza do tematu od razu krytykujac ,ze gadka jest nudna i az nadto zionie powaga.Dobra to na tyle... Dalaczam sie do powitan...no i pokaz nam swojego TT :fadein: A moj malec jednak antybiotyk... :cry: Wedlug mnie bylo juz lepiej ,ale wet stwierdzil,ze jadnak trzeba mu go dac.No jak mus to mus,wiec szczepienia nie bedzie i pewnie nici z wyjazdu :-? Papaty Ki-wi
Ewik Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Witam No, no ale sie podziało :D Co do wielkości że angielski są małe a amerykańskie duże to chyba nie do końca tak jest, tym bardziej że w obydwu krajach jest dużo hodowli TT i każdy może myśleć o innej. Ja wklejam fotkę TT w moim ulubionym kolorze, i jesli TT to tylko czarna z białymi dodatkami, moze byc nawet wiecej białego pozdrawiam Ewa
Genia Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 No własnie.Znana hodowczyni i sedzina międzynarodowa,która sędziuje ale też relacjonuje wystawy min. w Angli i Ameryce jak zobaczyła Mikiego powiedziała,że jest niezły ale ma za mało białych znaczeń. :cry: :cry:
Ki-wi Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Hejka, cos tak jakos zamilklo tutaj. :o pani ewo ..obilo mi sie gedzies o uszy ,ze mysli Pani o zakuüie TT???Czy to prawda??? Co do masci TT,to fakt ,ze bialo-czarne to sa istne cuda natury ( i tutaj musze powiedziec,ze Aki Lunadino moim zdaniem tez sie do nich zalicza) ale mam rowniez inne fotki cudownych bialo-czarnych TT. Jednak podobno zloto-sobolowy nalezy do najbardziej atrakcyjnego umaszczenia TT. ale jak wszedzi sa gusta i gusciki. :wink: Pozdrawiam Ki-wi
bognik Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Dzięki za gratulacje !!!!!! Dawno tu nie zaglądałam :(. Lhara jest CUDNA !!!!!!!!! Kocha śnieg, rozrabia, ma pełno energi !!!!!! Jest grzeczna jak nie wiem, w nocy nie piszczy wcale, śpi do tego momentu, kiedy ja wstanę :wink: . Jak będę mieć jej nowsze fotli to wstawię. Sunia jest po rodzicach: ojciec Ti La shu Jowo Azurowa Amhara, mama: Queen Ertha, Lhara jest z hodowli http://republika.pl/ewikb Pozdrowionka !!!!!!!!!!! :wink:
Genia Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Genia napisał(a): A kojarzenie wiekszych psów amerykańskich z mniejszymi angielskimi nie zmienia wcale rasy. :lol: :lol: I chciałam jeszcze dokończyć ten wątek bo hodowla Araki od 1990 r. korzysta z amerykańskich importów min.Atisha i Su-Khyi. :D :D
bognik Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Mam zdjęcia Lhary już u mnie w domku, oto one: Ah, ten mój koszyczek :wink: Ale byłam śpiąca :P A ja dalej śpię :D I jak podobają się zdjątka ??? To 3 trochę złej jakości :cry:
Ki-wi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Hejka, podobaja sie a pewnie ze sie podobaja.Ta twoja sunia jest naprawde urocza :angel: Napisz cos o niej i daj jeszcze jakies fotki. No ,rzeczywiscie lunadino, strasznie smutno sie zrobilo ...aaaaa szkoda :( [URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img165.exs.cx/img165/9325/bumomurphy5po
Ewik Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Witam Super fotki i ciesze sie za mała ma sie dobrze i juz sie zadomowiła. Co do TT to nie ukrywam że myślę , choc nie wiem co będzie pierwsze czy sunia lhasa czy TT. Oj więcej miejsca by mi sie przydało... Jak narazie czekam dalej na moją wymarzoną czarną z białym ( z krycia o którym myślałam urodziły sie same czarne dziewczynki) pozdrawiam Ewa
Genia Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ta malutka 8-tyg.Yoko to córeczka Mikiego.Ma identyczne znaczenia jak tata i mieszka w Gdańsku. :Dog_run:
Maya_Alex Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Ewik'] Ewa, a to nie jest przypadkiem ten pies, który był w tamtym roku w Poznaniu?
bognik Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 [quote name='Ewik']Witam Super fotki i ciesze sie za mała ma sie dobrze i juz sie zadomowiła. Mała już SZALEJE !!!!!!!!!!!! Jest SUPER !!!!!!! Teraz śpi koło mnie... :wink: Teraz nie wchodzę często do komputera, bo zajmuję się Lharą. Jak będą fotki, to zaraz je wstawię. Pozdrowionka :D www.moj-lhasak.blog.onet.pl
Recommended Posts