rodzice Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Moja pudelko - owieczka Nareszcie widać jej śliczne oczka . Nie pytajcie co na to rodzinka .
rodzice Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Rozmawiałam wczoraj na temat wejsciówek na wystawę - potwiwerdza się ,ze nie ma szans na wejscie z psem nie wystawianym . Jak będzie w praktyce - zobaczymy .
Pearl Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 W Poznaniu bedzie PONAD 20tys psow:crazyeye: , nie wyobrażam sobie zeby dochodziły do tego jeszcze niewystawiane...Ja pracuje we wszystkie dni, a w czwartek mam najciezej - potencjalnie 6-7 psow an ring:shake:
lonka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pearl napisał(a):W Poznaniu bedzie PONAD 20tys psow:crazyeye: , nie wyobrażam sobie zeby dochodziły do tego jeszcze niewystawiane...Ja pracuje we wszystkie dni, a w czwartek mam najciezej - potencjalnie 6-7 psow an ring:shake:Ale mam nadyieje e ciebie yobacye na Mistryowstwach w JH:mad:
Baziuta Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja też byłam ze swoją Czarusią u fryzjera,ale nie umiem zamieścić zdjęć.
Dzidtka_Gl Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jak chcesz wstawić fotki zdjęcie musi mieć adres i ten adres dajesz miedzy wyslij mi na priv ja Ci wkleje
Baziuta Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dziękuję ale chyba już Ewaa mi wklei bo ją poprosiłam.Muszę się w końcu nauczyć.:oops:
Cheritka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ok. :lol: :lol: :lol: to ja już wstawię, ale uprzedzam pobawiłam się trochę i może nie będą Wam się podobały, ale ostatnio wszystko przerabiam, bo sie nauczyłam. :oops: :oops: :oops: To jest Czarka przed, jak przyszla :cool3: a to po naszej zabawie ;))
Cheritka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Chcecie jeszcze ?? To i tak Wam dam :eviltong: Czarusia tyłem :roll: i zobaczcie jaką ma teraz zadowoloną minkę :lol:
Baziuta Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wielkie dzięki Ewa! To prawda,Czarusia teraz jest bardzo zadowolona bo ma odsłonięte oczy,siada przy oknie i obserwuje co dzieje się na zewnątrz.W związku ze skróceniem sierści jej wyjścia na ogród też się skróciły, z 10 minut do 5, pogoda jest okropna!!!:shake:Na dłuższy spacer będę musiała ją ubierać.
Cheritka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czarusia to bardzo grzeczna i miła sunia, mogę ją strzyc :lol: bez problemu.
rodzice Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Matko w zyciu bym nie pomyslala ,ze to terier . A jaki śliczny kolorek ! W długich wlosach jest chyba jasniejsza . Akira wylizuje wygolone miejsca , zwłaszcza brzuszek - pewnie ją swedzi . Fibi dzisiaj na szkoleniu była w ubranku przeciwdeszczowym ( strasznie lalo ) , wzbudziła prawdziwa sensacje , nawet wśród psów , wszystkie chciały ja powachać .Fibi to wogóle nie przeszkadzało . Myślę ,ze i Czarusia nie bedzie protestowała .
Ki-wi Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Czarusia wyglada jak...."rasowy " pudelek!!!!;) Ale calkiem ladnie jej w tej fryzurce!!!!Dandy tez ma zamowiony plaszcze przeciwdeszczowy,ciekawa jestem jak zareaguje na wdzianko ,bo do tej pory chodzil tylko na golasa:evil_lol:
Cheritka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nie chciałam nic mówić, ale taki miał być efekt końcowy. A pudelek wygląda tak :eviltong: :eviltong: :eviltong: troszkę się różni, ale domowy pudelk :roll: :roll: :roll: , może macie racje ;) ;) :lol:
RMK Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witam , mój 1 post na tym forum , więc co po pierwsze - Mam Tybetańczyka , już 6lat , niewiem czy ma to coś do rzeczy ale nie posiada rodowodu , więc można powiedzieć że nie jest czystej rasy , aczkolwiek mi się bardzo podoba i go bardzo lubie. Zaczeło się to od tego że gdy miałem 10 lat , nadszedł czas na psa , a że już od dawien dawna chciałem psa szybko przegladałem ogłoszenia , byłem w schroniskach itd. Wkońcu znalazłem ogłoszenie , pojechaliśmy z mamą , wytoczyły się 2 małe czarne pieski , jeden ( obecny mój najlepszy przyjaciel ) odrazu przywlekł się do mnie , wziołem go na ręce , wylizał mnie całego :P więc odrazu wiedziałem że będzie mój :) . To tak z historii :P a jeszcze tylko dodam że co najśmieszniejsze , od zawsze miałem uczulenie na psa i kota , pomimo to mam psa i już od 6 lat nie mam uczulenia na psy , a na koty kicham na sam widok <lol> . Teraz fotki mojego piesa , jak się pogoda poprawi zrobie na spacerze , będą lepsze :)
lunadino Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 witam serdecznie :loveu: fajnie ze sie odezwałes na forum -zawsze to weselej i ciekawiej gdy pojawiaja sie nowe osoby i nowe tybetki a tak swoja drogą jak ma na imie twoj psiak?
rodzice Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witamy Kleksa i jego Pana . Psiak jest śliczny . Napisz w jakim jest wieku i gdzie mieszkacie . Pozwoliłam sobie zmniejszyć zdjęcie Kleksa bo jest za duze i moze za chwile zniknąc z forum . Musisz wstawiać w mniejszym formacie .
RMK Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dziękuje za miłe przywitanie oraz za zmniejszenie zdjęcia :) Również witam. Kleksio ma 6 latek , jesteśmy z Opola :) Jest bardzo żywiołowy , lubi się bawić , psocić , jest bardzo mądry i wogóle chyba jak każdy własciciel moge go tylko chwalić :D , chociaż ma wady m.in strasznie ciągnie na spacerach , ( chodze z nim tylko na smyczy ) już poprostu niewiem co z tym zrobić , czasem jest fajnie ale czasem to .... chodzi na takiej wyciąganej smyczy , w kagańcu a czasem i tak wytrzymać nie można , ale za to w domu to jest wymarzonym psem , radosnym , posłusznym itd. itp.
Baziuta Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Taki sukces, a tutaj jeszcze nikogo nie było? No więc ja napiszę. Młodzieżową Zwyciężczynią Swiata Poznań 2006 została FIBI z Akacjowej Doliny!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wielkie gratulacje dla Uli! I prosimy o zdjęcia.
Ki-wi Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 TAK JEST FIBI Z AKACJOWEJ DOLINY ZWYCIESTWO SWIATA W MLODZIEZY !!!!! ZWYCIESTWO POLSKI W MLODZIEZY !!!!! STAWKA SUCZKI W MLODZIEZY 9 W TYM SUNIE Z NIEMIEC ,FINLADII I CZECH TAK WIEC OLBRZYMI SUKCES DLA POCZATKUJACEJ W TEJ RASIE POLSKI JESZCZE RAZ OGROMNE GRATULACJE
lunadino Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 wielkie wielkie gratulacje -zwyciestwo w pełni zasłuzone - mała wypadła super - ;)
rodzice Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ogromnie Wam dziękujemy za gratulacje i od razu przepraszam tych ktorym być moze nie odpowiedziałam na dzień dobry lub na gratulacje . Szczerze mówiac był moment ,ze nie bardzo wiedzialam co sie wokół dzieje . Po prostu szok . Wrócilismy do domu dopiero wieczorem głodni ale bardzo szczęsliwi i tam dopiero przegladajac dokumenty zobaczyłam ,ze Fibi zostala zakwalifikowana do udziału w wystawie CRUFTS 2007 . Nadal nie mozemy w to uwierzyć . Wiem ,że Baziuta skrzętnie wszystko notowała i filmowała i tu wielka prośba ,zebyś wstawiła imiona zwycięzców w poszczególnych klasach . Co do zdjęc to hala byla slabo oswietlona i sporo fotek jest bardzo ciemnych . Coś jednak spróbuję wieczorem lub jutro wybrać . Lunadino wstaw też swoje bo moze sa lepszej jakości .
Dhunga Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [SIZE="4"]Dołączamy się do wielkich gratulacji!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co to jest za wystawa CRUFTS 2007? Cieszymy się bardzo!
Recommended Posts