Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam wczoraj na temat wejsciówek na wystawę - potwiwerdza się ,ze nie ma szans na wejscie z psem nie wystawianym . Jak będzie w praktyce - zobaczymy .

Posted

W Poznaniu bedzie PONAD 20tys psow:crazyeye: , nie wyobrażam sobie zeby dochodziły do tego jeszcze niewystawiane...Ja pracuje we wszystkie dni, a w czwartek mam najciezej - potencjalnie 6-7 psow an ring:shake:

Posted

Pearl napisał(a):
W Poznaniu bedzie PONAD 20tys psow:crazyeye: , nie wyobrażam sobie zeby dochodziły do tego jeszcze niewystawiane...Ja pracuje we wszystkie dni, a w czwartek mam najciezej - potencjalnie 6-7 psow an ring:shake:
Ale mam nadyieje e ciebie yobacye na Mistryowstwach w JH:mad:

Posted

Ok. :lol: :lol: :lol:
to ja już wstawię,
ale uprzedzam pobawiłam się trochę i może nie będą Wam się podobały, ale ostatnio wszystko przerabiam, bo sie nauczyłam.
:oops: :oops: :oops:
To jest Czarka przed, jak przyszla :cool3:

a to po naszej zabawie ;))

Posted

Wielkie dzięki Ewa!
To prawda,Czarusia teraz jest bardzo zadowolona bo ma odsłonięte oczy,siada przy oknie i obserwuje co dzieje się na zewnątrz.W związku ze skróceniem sierści jej wyjścia na ogród też się skróciły, z 10 minut do 5, pogoda jest okropna!!!:shake:Na dłuższy spacer będę musiała ją ubierać.

Posted

Matko w zyciu bym nie pomyslala ,ze to terier . A jaki śliczny kolorek ! W długich wlosach jest chyba jasniejsza .
Akira wylizuje wygolone miejsca , zwłaszcza brzuszek - pewnie ją swedzi .
Fibi dzisiaj na szkoleniu była w ubranku przeciwdeszczowym ( strasznie lalo ) , wzbudziła prawdziwa sensacje , nawet wśród psów , wszystkie chciały ja powachać .Fibi to wogóle nie przeszkadzało . Myślę ,ze i Czarusia nie bedzie protestowała .

Posted

Czarusia wyglada jak...."rasowy " pudelek!!!!;) Ale calkiem ladnie jej w tej fryzurce!!!!Dandy tez ma zamowiony plaszcze przeciwdeszczowy,ciekawa jestem jak zareaguje na wdzianko ,bo do tej pory chodzil tylko na golasa:evil_lol:

Posted

Nie chciałam nic mówić, ale taki miał być efekt końcowy.
A pudelek wygląda tak :eviltong: :eviltong: :eviltong:

troszkę się różni, ale domowy pudelk :roll: :roll: :roll: ,
może macie racje ;) ;) :lol:

Posted

Witam , mój 1 post na tym forum , więc co po pierwsze - Mam Tybetańczyka , już 6lat , niewiem czy ma to coś do rzeczy ale nie posiada rodowodu , więc można powiedzieć że nie jest czystej rasy , aczkolwiek mi się bardzo podoba i go bardzo lubie. Zaczeło się to od tego że gdy miałem 10 lat , nadszedł czas na psa , a że już od dawien dawna chciałem psa szybko przegladałem ogłoszenia , byłem w schroniskach itd. Wkońcu znalazłem ogłoszenie , pojechaliśmy z mamą , wytoczyły się 2 małe czarne pieski , jeden ( obecny mój najlepszy przyjaciel ) odrazu przywlekł się do mnie , wziołem go na ręce , wylizał mnie całego :P więc odrazu wiedziałem że będzie mój :) . To tak z historii :P a jeszcze tylko dodam że co najśmieszniejsze , od zawsze miałem uczulenie na psa i kota , pomimo to mam psa i już od 6 lat nie mam uczulenia na psy , a na koty kicham na sam widok <lol> . Teraz fotki mojego piesa , jak się pogoda poprawi zrobie na spacerze , będą lepsze :)

Posted

witam serdecznie :loveu: fajnie ze sie odezwałes na forum -zawsze to weselej i ciekawiej gdy pojawiaja sie nowe osoby i nowe tybetki a tak swoja drogą jak ma na imie twoj psiak?

Posted

Witamy Kleksa i jego Pana . Psiak jest śliczny . Napisz w jakim jest wieku i gdzie mieszkacie .
Pozwoliłam sobie zmniejszyć zdjęcie Kleksa bo jest za duze i moze za chwile zniknąc z forum . Musisz wstawiać w mniejszym formacie .

Posted

Dziękuje za miłe przywitanie oraz za zmniejszenie zdjęcia :) Również witam. Kleksio ma 6 latek , jesteśmy z Opola :) Jest bardzo żywiołowy , lubi się bawić , psocić , jest bardzo mądry i wogóle chyba jak każdy własciciel moge go tylko chwalić :D , chociaż ma wady m.in strasznie ciągnie na spacerach , ( chodze z nim tylko na smyczy ) już poprostu niewiem co z tym zrobić , czasem jest fajnie ale czasem to .... chodzi na takiej wyciąganej smyczy , w kagańcu a czasem i tak wytrzymać nie można , ale za to w domu to jest wymarzonym psem , radosnym , posłusznym itd. itp.

Posted

Taki sukces, a tutaj jeszcze nikogo nie było? No więc ja napiszę.
Młodzieżową Zwyciężczynią Swiata Poznań 2006 została
FIBI z Akacjowej Doliny!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Wielkie gratulacje dla Uli! I prosimy o zdjęcia.

Posted

TAK JEST

FIBI Z AKACJOWEJ DOLINY

ZWYCIESTWO SWIATA W MLODZIEZY !!!!!
ZWYCIESTWO POLSKI W MLODZIEZY !!!!!

STAWKA SUCZKI W MLODZIEZY 9
W TYM SUNIE Z NIEMIEC ,FINLADII I CZECH
TAK WIEC OLBRZYMI SUKCES DLA POCZATKUJACEJ W TEJ RASIE POLSKI

JESZCZE RAZ OGROMNE GRATULACJE

Posted

Ogromnie Wam dziękujemy za gratulacje i od razu przepraszam tych ktorym być moze nie odpowiedziałam na dzień dobry lub na gratulacje . Szczerze mówiac był moment ,ze nie bardzo wiedzialam co sie wokół dzieje . Po prostu szok . Wrócilismy do domu dopiero wieczorem głodni ale bardzo szczęsliwi i tam dopiero przegladajac dokumenty zobaczyłam ,ze Fibi zostala zakwalifikowana do udziału w wystawie CRUFTS 2007 . Nadal nie mozemy w to uwierzyć . Wiem ,że Baziuta skrzętnie wszystko notowała i filmowała i tu wielka prośba ,zebyś wstawiła imiona zwycięzców w poszczególnych klasach . Co do zdjęc to hala byla slabo oswietlona i sporo fotek jest bardzo ciemnych . Coś jednak spróbuję wieczorem lub jutro wybrać . Lunadino wstaw też swoje bo moze sa lepszej jakości .

Posted

[SIZE="4"]Dołączamy się do wielkich gratulacji!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Co to jest za wystawa CRUFTS 2007?

Cieszymy się bardzo!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...