Pearl Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Wojtek, bo prawda jest taka ze mamy same rewelacyjne psy :)
Pearl Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Czy ktoś z Was zgłaszał na Ostravę? Ja nadal nie mam potwierdzenia, mimo że do wiekszości wystawców doszły już dośc dawno temu. Chyba Czesi nie chcą konkurencji:mad:
wojtekwydmuch Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Pearl napisał(a):Czy ktoś z Was zgłaszał na Ostravę? Ja nadal nie mam potwierdzenia, mimo że do wiekszości wystawców doszły już dośc dawno temu. Chyba Czesi nie chcą konkurencji:mad: No zrozumiale to z ich strony ze eliminuja konkurencje juz u podstaw :) ale poczekaj mysle ze do wtorku przyjdzie list z pieczątką z wysp wielkanocnych wraz ze zgloszeniem. Albo zamiast z wysp to ze zdjeciem i podpisem samego Dalajlamy :)
Pearl Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Wiem, że pies jest w katalogu wpisany, ale na potwierdzenie chyba nie ma co liczyć. Na Wyspy Wielkanocne bym sie chetnie przejechała po jakiegos BISa:)))))
Ki-wi Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 No jakos u nas cicho i gucho.A moze wybiera sie ktos do Opola????
Dzidtka_Gl Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 no ja TT nie mam ale będę w Opolu z lhasakami, pewnie ten sam ring :)
rodzice Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 My się już prawie kończymy remontować . Dzisiaj udało mi się odkopać komputer . Myślalam ,ze czeka mnie kilka stron do czytania a tu kicha ! Czyżbyście czekali na mnie ? W czasie zadymki remontowej Hańcia powiła 4 maleństwa ,1 suczkę i 3 pieski . Mówiłam ,że brzusio był niewielki .
Dhunga Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Gratuluję nowych maleństw:multi: :klacz: :klacz: :cool2: :thumbs: :Cool!: :Cool!:
Baziuta Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Witam .Gratuluję Pani Uli maleństw i chcę pochwalić się swoimi.Moja Czarusia urodziła pięć maluszków:trzech chłopców i dwie dziewczynki.Trzy szczeniaczki odziedziczyły kolor po tatusiu-Mikim są czarne z białymi znaczeniami, a dwa szczeniaczki są złote jak ich mamusia.Ich zdjęcia będzie można zobaczyć na mojej nowej stronce, myślę że już w najbliższych dniach.Podaję adres:www. komajdowka.com .Czarusia jest cudowną, zrównoważoną i spokojną matką, w przeciwieństwie do mojej pierwszej tybetki która była histeryczką.Maluszki pięknie rosną.
MustaVeri Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gratuyluje wszystkim wygranych w Legionowie...bo nie zdazylam nawet z nikim porozmawiac...Pearl Twoja Showy pieknie sie prezentuje...zreszta widzac wlozona w nia prace pozdrawiam
MustaVeri Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 o!!jeszcze mam pytanie do Pearl...zostawałaś na finałach?jak tak to napisz co sie dzialo ciekawego:loveu:
Genia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pani Renato-mi ta strona nie wyswietla się. Nie mogę zobaczyć maluchów Ateny i Mikiego.:placz:
sh_maniak Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 W BIS Junior TT cos zdobył w Ostravie, chyba był 3 lub 2, nie pamiętam, ponoc polski ....
zachcianka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Tak w Ostrawie 3 na BIS Junior była suczka z polski, importka z finlandii z hod Karamain, jest tu na liście chyba :) o mam - Karamain RATIBHA
Baziuta Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pani Jolu, moja strona będzie dostępna prawdopodobnie dopiero w środę.Jeszcze nie jest całkiem skończona.W każdym razie jak tylko się pojawi w internecie to zaraz ogłoszę to na forum. www.komajdowka.com
Pearl Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 MustaVeri napisał(a):Gratuyluje wszystkim wygranych w Legionowie...bo nie zdazylam nawet z nikim porozmawiac...Pearl Twoja Showy pieknie sie prezentuje...zreszta widzac wlozona w nia prace pozdrawiam Dziekujemy za mile slowa:) No i gratuluje BOBa.Na finalach nas nie docenili na co wcale sie nie bede burzyc ,za to mozna sie spierac jakie psy zostaly DOCENIONE, wstawie jakies fotki. Ja tez na wystawach troche zalatana jestem, ale moze jednak uda nam sie kiedys na wystawie zamienic slowo:) Co do pracy z Pearl to uslyszalam niezla perelke od sedziny w NDM. "pies ma idealny, wzorcowy ruch....ale bardzo prawdopodobne ze to poprostu kwestia handlera" Mowie Wam szukam kogos na handling na nastepny show:lol: Gratulacje dla Ratibhy za Ostrave :)
Pearl Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dzidtka napisał(a):no ja TT nie mam ale będę w Opolu z lhasakami, pewnie ten sam ring :) Dzidtka, honorowy jak juz :)
Baziuta Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Witam! Tak jak obiecałam informuję że moja strona już działa i można obejrzeć maluchy.Na zdjęciach mają 4 tygodnie.Serdecznie zapraszam wszystkich miośników tybecików. www.komajdowka.com
Dzidtka_Gl Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Pearl napisał(a):Dzidtka, honorowy jak juz :) no baaa, wątpisz ? ;)
Baziuta Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ojej jak tu pusto,wszyscy chyba zapomnieli o tym forum.A ja mam super ciekawostkę dla miłośników tybecików.Do Europy z Tybetu przybył terier tybetański,tricolorek, ma porobione wszystkie badania, jest zdrów jak ryba.Ciekawe czy będzie wykorzystany w hodowli.Informacje na jego temat znalazłam na stronach hodowli:SENGGE, A'MAS oraz pod adresem http://ttkanze.blogspot.com/ . www.komajdowka.com
Savannah Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 nie no moze nie zapomnieli, nie każdy ma czas pisac widocznie:razz: Ładny piesio, widze że bardzo się zmienil od czasu przyjazdu do Włoch:multi:
flashka-g Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Baziuta napisał(a):Ojej jak tu pusto,wszyscy chyba zapomnieli o tym forum.A ja mam super ciekawostkę dla miłośników tybecików.Do Europy z Tybetu przybył terier tybetański,tricolorek, ma porobione wszystkie badania, jest zdrów jak ryba.Ciekawe czy będzie wykorzystany w hodowli.Informacje na jego temat znalazłam na stronach hodowli:SENGGE, A'MAS oraz pod adresem http://ttkanze.blogspot.com/ . www.komajdowka.com albo ja slepa albo sie totalnie nie znam..ale czemu mi sie nie podoba???:angryy: :roll:
Pearl Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Dzidtka napisał(a):no baaa, wątpisz ? ;) Ależ skądże, przywioze szampany na wypadek, gdyby na BISach nie rozdawali i nie było czym wznieśc toastu. My nie mamy z czym walczyć o honorowy, ponieważ jesteśmy sami:roll: Flash, mi tez ten pies nie przypadł do gustu. Kraj pochodzenia rasy niekoniecznie oznacza najbardziej pożadany typ czy tez wysoki poziom hodowli. Szczerze mówiąc nie widze kariery tego psa na ringach wystaw FCI. Pozatym właśnie dostałam maila z Finlandii, Pearl przyjęta na Helsinki.
flashka-g Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Z tego co na mój skromny móżdżek widze to ten pies ma fatalna klatkę i brak szyji.
Recommended Posts