Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z Was zgłaszał na Ostravę? Ja nadal nie mam potwierdzenia, mimo że do wiekszości wystawców doszły już dośc dawno temu. Chyba Czesi nie chcą konkurencji:mad:

Posted

Pearl napisał(a):
Czy ktoś z Was zgłaszał na Ostravę? Ja nadal nie mam potwierdzenia, mimo że do wiekszości wystawców doszły już dośc dawno temu. Chyba Czesi nie chcą konkurencji:mad:

No zrozumiale to z ich strony ze eliminuja konkurencje juz u podstaw :) ale poczekaj mysle ze do wtorku przyjdzie list z pieczątką z wysp wielkanocnych wraz ze zgloszeniem. Albo zamiast z wysp to ze zdjeciem i podpisem samego Dalajlamy :)

Posted

Wiem, że pies jest w katalogu wpisany, ale na potwierdzenie chyba nie ma co liczyć. Na Wyspy Wielkanocne bym sie chetnie przejechała po jakiegos BISa:)))))

Posted

My się już prawie kończymy remontować . Dzisiaj udało mi się odkopać komputer . Myślalam ,ze czeka mnie kilka stron do czytania a tu kicha ! Czyżbyście czekali na mnie ?
W czasie zadymki remontowej Hańcia powiła 4 maleństwa ,1 suczkę i 3 pieski . Mówiłam ,że brzusio był niewielki .

Posted

Witam .Gratuluję Pani Uli maleństw i chcę pochwalić się swoimi.Moja Czarusia urodziła pięć maluszków:trzech chłopców i dwie dziewczynki.Trzy szczeniaczki odziedziczyły kolor po tatusiu-Mikim są czarne z białymi znaczeniami, a dwa szczeniaczki są złote jak ich mamusia.Ich zdjęcia będzie można zobaczyć na mojej nowej stronce, myślę że już w najbliższych dniach.Podaję adres:www. komajdowka.com .Czarusia jest cudowną, zrównoważoną i spokojną matką, w przeciwieństwie do mojej pierwszej tybetki która była histeryczką.Maluszki pięknie rosną.

Posted

Gratuyluje wszystkim wygranych w Legionowie...bo nie zdazylam nawet z nikim porozmawiac...Pearl Twoja Showy pieknie sie prezentuje...zreszta widzac wlozona w nia prace
pozdrawiam

Posted

MustaVeri napisał(a):
Gratuyluje wszystkim wygranych w Legionowie...bo nie zdazylam nawet z nikim porozmawiac...Pearl Twoja Showy pieknie sie prezentuje...zreszta widzac wlozona w nia prace
pozdrawiam
Dziekujemy za mile slowa:) No i gratuluje BOBa.Na finalach nas nie docenili na co wcale sie nie bede burzyc ,za to mozna sie spierac jakie psy zostaly DOCENIONE, wstawie jakies fotki. Ja tez na wystawach troche zalatana jestem, ale moze jednak uda nam sie kiedys na wystawie zamienic slowo:)

Co do pracy z Pearl to uslyszalam niezla perelke od sedziny w NDM. "pies ma idealny, wzorcowy ruch....ale bardzo prawdopodobne ze to poprostu kwestia handlera" Mowie Wam szukam kogos na handling na nastepny show:lol:

Gratulacje dla Ratibhy za Ostrave :)

Posted

Ojej jak tu pusto,wszyscy chyba zapomnieli o tym forum.A ja mam super ciekawostkę dla miłośników tybecików.Do Europy z Tybetu przybył terier tybetański,tricolorek, ma porobione wszystkie badania, jest zdrów jak ryba.Ciekawe czy będzie wykorzystany w hodowli.Informacje na jego temat znalazłam na stronach hodowli:SENGGE, A'MAS oraz pod adresem http://ttkanze.blogspot.com/ .
www.komajdowka.com

Posted

Baziuta napisał(a):
Ojej jak tu pusto,wszyscy chyba zapomnieli o tym forum.A ja mam super ciekawostkę dla miłośników tybecików.Do Europy z Tybetu przybył terier tybetański,tricolorek, ma porobione wszystkie badania, jest zdrów jak ryba.Ciekawe czy będzie wykorzystany w hodowli.Informacje na jego temat znalazłam na stronach hodowli:SENGGE, A'MAS oraz pod adresem http://ttkanze.blogspot.com/ .
www.komajdowka.com

albo ja slepa albo sie totalnie nie znam..ale czemu mi sie nie podoba???:angryy: :roll:

Posted

Dzidtka napisał(a):
no baaa, wątpisz ? ;)
Ależ skądże, przywioze szampany na wypadek, gdyby na BISach nie rozdawali i nie było czym wznieśc toastu. My nie mamy z czym walczyć o honorowy, ponieważ jesteśmy sami:roll:

Flash,
mi tez ten pies nie przypadł do gustu. Kraj pochodzenia rasy niekoniecznie oznacza najbardziej pożadany typ czy tez wysoki poziom hodowli. Szczerze mówiąc nie widze kariery tego psa na ringach wystaw FCI.

Pozatym właśnie dostałam maila z Finlandii, Pearl przyjęta na Helsinki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...