pumilo Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Złoty z maseczką jest debeściak :lol: Niezłe z nich stado jak razem leżą :D Będzie wesoło jak zaczną biegać :P
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 carragan napisał(a):ja mam mieszanca bardzo podobnego z wygladu i charakteru do teriera tybetanskiego.....Teściowa mojej siostry znalazła kieyś na śmietniku 2 Slepe szczeniaki. Jednego wzięła dla siebie, a drugiego oddała mojej siostrze. Wyrósł z niego 'wypisz wymaluj" terier tybetański. Był prześliczny i b. mądry. Zył 16 lat. Niestety już jest za tęczowym mostem
lunadino Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 cudo :fadein:umaszczone super - brak słów - gratulacje
EwikB Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ale fajne kolorki, do wyboru, do koloru :D No ja mam juz swojego " kolorystycznego" faworyta" :) A ten biały maluszek to jest cały biały czy ma gdzieś jakies dodatki ? Jak rozkłada sie rodowód rodziców pod wzgledem kolorów ? pozdrawiam Ewa
Dhunga Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Gratulujemy, gratulujemy!!!:new-bday: Piękne szczeniolki. :thumbs:
rodzice Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 EwikB napisał(a):Ale fajne kolorki, do wyboru, do koloru :D No ja mam juz swojego " kolorystycznego" faworyta" :) A ten biały maluszek to jest cały biały czy ma gdzieś jakies dodatki ? Jak rozkłada sie rodowód rodziców pod wzgledem kolorów ? pozdrawiam Ewa odpowiadam na pytania . Białe szczenieta mają maleńkie czarne kropeczki na nosku i wargach . kolorki przodków : mama biała w sobolowe łatki , jej mama Devi-Nanda z Reksiowej Komajdówki biała w łaty sobolowe , tata Bharat-Buddha Khatakhyi jest biały w czarne łaty . Tatuś szczeniat Mindoling Sengge jest czarny z małymi białymi znaczeniami , jego tata U Batang Lamlech von Nama-Schu czarny z białymi znaczeniami , mama San Tserei Laika czarna z białymi znaczeniami . Tak więc zetknęło się czarne z białym . Moje pytanie - jakiego masz faworyta ? Ja mogę się przyznać ,ze wśród tej 9 jest jedno szczenię które zostanie z nami . W każdym razie jeśli okaże się ,ze jest ok. Mając na uwadze ,ze rodzinka nie ma wad , myślę ,ze tak się stanie .
rodzice Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Moi kochani , za wszystkich trzymam kciuki . przywieźcie do domu piękne zlote medale , i moc wspaniałych wrażeń . Zaraz dajcie znać co i jak bo my w środę wylatujemy i nie bedzie nas przez tydzień . Rodzinka jedzie się pobyczyć i poopalac .
Wiki_TT Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 DOPIERO W DNIU DZISIEJSZYM ZOBACZYLIŚMY JAKIE WIELKIE SZCZĘŚCIE SPOTKAŁO "RODZICÓW" SZCZERE I SERDECZNE GRATULACJE !!!! MALUCHY SĄ SUPER !!!! :new-bday: :lilangel:
bognik Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Szczerze gratuluję kolejnej, licznej gromadki wspaniałych psiaczków !!!! :multi: Jeden z tej gromadki szczególnie mi się podoba pod względem umaszczenia :) Pozdrawiam :)
Genia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Czesć dziewczyny. Niestety nie mogłam zostać dłuzej -musiałam wracać do domu. Ciekawa jestem jak poszło Wam w sukach !?? I kto dostał BOB-a ?? Dajcie jakies fotki. Pozdrowiam !!! :buzi:
ENI Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 BOBa dostala nasa BAJKA ---velke gratulacie :laola:
Maya_Alex Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 My również jeszcze raz gratulujemy :D Fajnie było Was wszystkich spotkać - Kiwi, Lunadino, Wiki_TT, Dhunga, Pearl, itd... Pozdrawiam
bodjul Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Take srdecne gratulujeme! :thumbs: Jake jsou ostatni vysledky? Velke gratulace k narozeni pocetneho vrhu krasnych stenatek !! :laola:
rodzice Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratulacje ! A jak sprawiła się Akacjowa Dolina ? Piszcie szybko bo dziś albo jutro nie będę miała już komputera , a potem wyjeżdżamy . Szkoda ,ze nie mogliśmy dojechać - ale w Poznaniu będziemy na pewno hi hi - daleko nie mamy ! Jeszcze raz dziękujemy za życzenia dla szczeniąt - rosną zdrowo i chociaż Akira ma 8 sutków , maluchy wygladają jak male kluski . Białe dostaja maciupeńkie szare kropeczki na uszach . Ciekawe jak będą wyglądały jak wrócimy .
Pearl Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratuluje wszystkim wrocławskim zwycięzcom, Maya&Alex miło było Cię poznać. Niestety we Wrocławiu czas znów gonił. Zmobilizowałam się i odbrabiam zaległości w fotografii :) http://upload.miau.pl/1/29581.jpg Pozdrawiam
lunadino Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 cześć wszystkim !!!!! najważniejsza wiadomość dla rodzinki maluchy wypadły super - dandy dostał ocene dosk. i ZWYC. MŁODZ. czytalam opis i też jest super ,, doskonale zapowiadający się pies itd...- :lol: Dungi opisu nie czytalam ale wiem ,że dostała ocene b.dobr. psy klasa młodzieży lok1 zwyc. młodz DANDY PUDZIAN Z AKACJOWEJ DOLINY psy klasa pośrednia- lok 1 , CWC, RES.CACIB -A`KARU KIPU KHYIM (NASZ AKI ) lok 2 DORJE ANANDA OF LAMLEH psy klasa otwarta- lok 1 ,CWC ,MINDOLING SENGGE lok 2 APOLLO SAM MAGNETYZM psy klasa championów lok 1 , CWC,CACIB , NPwR ALA-BA TOG GO-KAR SUKI kl szczeniąt lok 1 RATIBHA KARAMAIN kl. młodz lok 1 DHUNGA DRAKA Z AKACJOWEJ DOLINY kl. pośrednia lok1 , CWC, CACIB , NSwR , BOB -BAINNA MASINIAL ( NASZA BAJKA) lok2 NIRVANA TIBET-CHAN kl otwarta lok1 , CWC ,F`YIN BYAMS OD VILZONKY lok2 AGAMI-KARMA BUNTY DZIEWCZYNY JEŻELI COŚ SIĘ NIE ZGADZA - PROSTUJCIE I UZUPEŁNIAJCIE FOTKI TEŻ MAM :wink: .
Dzidtka_Gl Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 GRATULACJE!!! :klacz: ja chętnie zobacze fotki
Genia Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Gratuluje wygranych !! Chyba Belgowie byli troche zdziwieni poziomem naszych TT !? :D
Dex Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 GRATULACJE !!! Właśnie sie doczytałem, że poszło wam wspaniale. Szczególne gratulacje dla BAJKI !!! Junikiewicz chyba miała dobry humor- czasami ma "odbicia" Moze to dlatego że wybrano ją do zarządu ZKwP !!! Najważniejsze że pokonaliście zagraniczne psy !!! Choć widziałem już championa z czech - jest piękny i ma dobrej jakości włos. Macie fotki psów z Belgii (zbliżenia) naprawde takie kiepskie były?
lunadino Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 XII MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA WROCŁAW 2005 :P
Dhunga Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Dhunga dostała ocenę bdb a ja oberwałam , że nie umiemz nią łazić po ringu. Miała być doskonała (taka była pierwsza wersja - mąż podsłuchiwał) ale jak poszłysmy jeszcze raz i Psiak zaczął mi skakać - to ocena niestety spadła. Mamy zapis, że brakuje jej obycia ringowego i dorosłej sierści (ma 10 miesięcy). I nieźle się zapowiada
Ki-wi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 No my tez w koncu dotarlismy do domu,dzisiaj w nocy o 2.00 no i od rana akcja..szkola,praca,terminy do 21.00 dopiero teraz chwila czasu. No i na poczatek jeszcze raz GRATULACJE wygranym.I bardzo sie ciesze,ze w koncu Was poznalismy i ,ze moglam pomiziac Wasze psiaki :lol: :lol: :lol: JOLA..a Ty co tak bez niczego ucieklas :o ...nawet sie nie pozegnalasmy :cry: No i podobno PEARL byla ,ale do nas nie podeszla :( Nasz Dandy jak na pierwszy raz dzielnie zniosl wystawe choc upal dawal sie nie tylko psom we znaki :roll: Z wyniku jestem ogromnie szczesliwa i z tego,ze w koncu sie zobaczylismy w realu. :P : LUNADINO :buzi: ,DHUNGA,WIKI,GENIA,MAYA&ALEX..... :terazpol: Foteczki oczywiscie tez mam,ale nie mam sily ich teraz zmiejszac...zrobie to jutro i wstawie..i te z wystawy i te po wystawie.... :wink: No ,nie AGA???..powiem tylko ...golabek wylecial 20 min.pozniej :eek2:
Genia Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Przepraszam.ze osobiscie sie z Wami nie pozegnałąm ale do W-wy miałam wracać razem z hodowcami cotonów.A oni bardzo sie spieszyli bo byli juz 2 godz po ocenie i specjalnie czekali tylko na mnie.Akurat Paweł był blisko i powiedziałam mu ,ze muszę juz uciekac. Z wystaw miedzynarodowych pozostał jeszcze Poznań 6.11. Wybiera sie ktoś z Was tam ? Napewno bedzie Ula .
Recommended Posts