Genia Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Ja Cie nikomu nię polecę nie nadajesz się !! :D niestety !! :cunao:
Ajrisz Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 rozumiem, że tam najczęściej można Cie spotkać ??? Wcale nie, wcale nie!!! Ja ostatnio NNikke widzialam w Tesco! :D
Genia Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Juz po Sopocie. Ciekawa jestem wyników. :Dog_run:
Ki-wi Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 O co tu chodzi :o :o :o Kto sie wybiera do Wroclawia????
Genia Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 O biedę . Niektórzy chcą zarobic na psach ! Ale na miotach zarabiają tylko wybitni hodowcy-te zA :D robki to raczej prestiz i hobby.!! Raczej hobby-suma sumarum wychodzi na 0 !
lunadino Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Juz po Sopocie. Ciekawa jestem wyników. już po :fadein: WSZYSTKIE TT OCENY DOSKONAŁE PSY KLASA POŚR. A`KARU KIPU KHYIM (AKI)- LOK 1, CWC, CACIB PSY KLASA OTWAR. BRANCO MASINIAL - LOK.1, CWC SUKI KLASA MŁODZ. F`YIN-PA BYAMS OD VILZONKY- LOK 1 , ZWYC.MŁODZIEZY SUKI KLASA POSRED. BAINNA MASINIAL LOK1,NSwR, CWC,CACIB, BOB ARTMIDA SAM MAGNETYZM LOK2 Panno Zielona cieszę sie ,ze przyjechałas i nam wszystkim do konca kibicowałas :fadein: TT SOPOT 2005 ARTEMIDA SAM MAGNETYZM ARTEMIDA I BAJKA BAJKA AKI A PO WYSTAWIE BYŁO TAK -AKI PADŁ :fadein:
Savannah Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Ki-wi napisał(a):O co tu chodzi :o :o :o Kto sie wybiera do Wroclawia???? Ki-wi czytałam że zadowolona z urlopu- to dobrze :wink: a jak tam maluch, mam nadzieje że cwiczyłas z nim choc troszke :wink: bym miała ułatwione zadanie we Wrocławiu :) Pozdrawiam Villarica Siberians
bodjul Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Agnieszko, velike gratulace !!! :BIG: Brzy na shledanou v Mlade Boleslavi, tesim se na setkani.
Genia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ja tez gratuluję.!! Fotki super ! Jest też Karolina z Yoko !! :D .
NNikka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Ajrisz'] Wcale nie, wcale nie!!! Ja ostatnio NNikke widzialam w Tesco! :D
Dex Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 CZESC JESTM TU NA FORUM NOWY NIE MAM TT ALE BARDZO LUBIE TA RASĘ PSY AGNIESZKI WIDZIAŁEM W OPOLU I KRAKOWIE SĄ SUPER SZCZEGÓLNIE SUNIA JEST SLICZNA POWODZENIA NA NASTEPNYCH WYSTAWACH
rodzice Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ja również serdecznie gratuluję . Mam nadzieję , ze teraz milej będzie zaglądać do naszego kącika .
NNikka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Witamt serdecznie miłośnika TT! I zapraszamy do rozmowy!
Genia Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Witaj nowy miłosniku rasy. Mam nadzieję ,ze bedziesz tu zaglądał czesciej !! Mamy taki sam gust-mi się od razu spodobała Bajka a pierwszy raz zobaczyłam ją w Katowicach . :fadein:
lunadino Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 wszystkim bardzo dziekujemy za miłe słowa . Bajka dostarcza nam wiele radosci i to nie tylko na wystawach ale i w życiu codziennym - to kochana psina ,wierna i pełna ciepła . TT to cudowne psy - dlatego mam nadzieje ,ze miłosników tej rasy będzie u nas coraz więcej :D Brzy na shledanou v Mlade Boleslavi, tesim se na setkani. ja też się bardzo cieszę i juz odliczam dni do wystawy i naszego spotkania. :D Na wystawe w Mlada Boleslav zgłoszonych zostało 16 TT ,postaram sie aby fotek TT z tej wystawy nie zabrakło na naszym forum .
Ki-wi Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ja przylaczam sie do powitan nowego milosnika rasy!!!! Lunadino KOLEJNE GRATULACJE i OBY TAK DALEJ :olympic: Fotki super...... :lol: :lol: :lol: Tyle TT naraz ...bardzo mily widok :P :P
Ki-wi Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">
rodzice Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ki-Wi jak tam włos Dandiego po takich kąpielach morsko piaskowych ?Ja bardzo obawiałam się o fryzkę Akiry gdyby zakosztowala w słonej wodzie i potem wytazała w piasku .Widać ,że biedak wymęczony słoneczkiem . Szkoda , ze my nie mogliśmy tak sobie polezeć .
ENI Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Pozdravujem vsetkych.Agnieszke velke gratulacie !!! Boli sme na dovolenke v Polsku. Tu je nekolko zdecja: Wadowice Krakow
rodzice Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ta fotka nadaje się na pocztówkę , jest zachwycająca
ENI Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='"Genia"']Coraz więcej TT -do Zakopanego przyjechała nowa sunia z Czech.! Ten maluch to jest nova sucka v Zakopanom o ktorej pisala Genia : CARMEN DJOMO GANGKAR, my sme ju nazvali Carmenka-turistka
Panna_Zielona Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Witam, zaroiło się od ślicznych fotek, to i ja coś dorzucę. Pozdrawiam,
NNikka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Maya&Alex a co z Waszym nowym nabytkiem? :o Gdzie są zdjęcia? :evil:
Recommended Posts