Genia Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Strasznie smierdzi ale nigdy nie miałam po nim problemów z sierścią. Polecają tez bardziej skuteczny inny środek. Ale go nigdy nie próbowałam. Adam Ostrowski wg mnie jest sędzią bardzo dobrym . A co ty o tym sądzisz Pearl ? :roll:
Ki-wi Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 :bigok: :smilecol: LUNADINO no w koncu sie pojawilas :beerchug: :B-fly: :klacz: Wielkie GRATULACJE ze zdobytych osiagniec z psiakami. I chwal sie, chwal bo jest czym :multi: Fotek juz nie moge sie doczekac,naprawiaj szybciutko :user: kompik i wstawiaj fotki :Dog_run: Dhunga i co z tym kleszczem???? My tez dajemy frontline a i tak lapie kleszcze ,ostatnio na wardze :chainsaw: :boom: :snipersm: :2gunfire: U nas kielek wypadl,troche mu pomoglam a dzisiaj przy zabawie mialam nagle trzonowca w rece.
rodzice Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ciocia Doris w odwiedzinach zabawa w berka jest super szkoda ze już poszłaś - pobawimy się jeszcze kiedyś ? moje maleństwo maleńkie radzi sobie doskonale
Ki-wi Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 RODZICE no zdjatka piekne ciocia Doris widac,ze bardzo zadowolona z zabawy z maluchami.Malenka sunia sliczna...ten pyszczek :iloveyou: A i dzieki za reszte fotek :wink: U nas Dandy sprawuje sie wzorowo,jest kochany i taki pieszczoch,ze nic tylko by sie chcial tulic.
Aeraa Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 dodawalam Tytanowi do jedzenia codziennie lyzeczke oleju z pestek winogron :) ma teraz bardziej oklapnieta, nie koltuniaca sie blyszczaca siersc :D
Genia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Aera dobre zbilansowane jedzenie to podstawa. Miki leci na Royal Canin + wymmieszne z surową wołowiną lub na zmainę z gotowanym kurczakiem + polewam właśnie olejem z pestek winogron. Bardzo lubi też surową marchew lub ziemniaka -jak ma ochotę to wyciąga mi z koszyka i przekąsza na deser. :smhair2:
Genia Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 To też bardzo dobra karma, Tytankowi potrzebna jest tylko dobra zmiękczająca i obciążająca odżywka .Włos ma bardzo dobry ale nie jest profesjonalnie przygotowany do wystaw./Włos-oczywiście / Aera nawet nie wiesz ile czasu i czesania przed wystawą wymagają psy ,które mają kiepski włos-rzadki i z dużą iloscią kołtuniącego się podszerstka !!! :sweetCyb:
Aeraa Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Tytan ma straszny podszerstek (koltuniacy sie), a fe :D jakiej firmy odzywke polecasz? :)
Genia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Akurat ta której ja używam z 1allsystem jest dla włosów cięzkich -to super rich i stosuję ją przed wystawą ale do sierści Tytana lepsza by byłą botanical conditioner i jest niedroga.Za 250 ml. koncetratu płacisz 40,-zł. Może ktoś z hodowców jeszcze Ci cos doradzi z innych firm. Lunadino -obiecałaś fotki z Kielc !! :multi:
ENI Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Pozdravujem vsetkych po dlhsom case !!! Nasej Bajke moc gratulacii !!! :iloveyou: Vsetky nase steniatka uz maju nove meskanie. Contye je v Bratislave /Slovakia/, Coletka je v Prahe, Clementinka v Brne a Colin v Luhacoviciach /vsetko Cechy/. Pani z Katowice, ktora chcela Colina, si to rozmyslela a nezobrala si ho !!! Vsetky steniatka sa maju velmi dobre a maju super novych panov !!!! :thumbs:
Genia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 A to wielka szkoda-następny piękny piesek przyjechałby do Polski.! A była taka zdecydowana na kupno terierka natychmiast<rozpaczała po stracie swojego również sedziwego TT>
Ki-wi Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 No nadal fotek nie ma....u nas dzisiaj ponad 30 stopni pogoda fantastyczna :lol: :lol: :lol: tylko Dandy sapie jak nie wiem....chyba mu goraco :D
rodzice Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Aeraa napisał(a):dodawalam Tytanowi do jedzenia codziennie lyzeczke oleju z pestek winogron :) ma teraz bardziej oklapnieta, nie koltuniaca sie blyszczaca siersc :D Ja też stosuję ten olej i też karmię boschem . Akira do tej pory po szczeniakach nie miala ani jednego kołtunka , Doris także . Co do Doriski to w sobotę zmienia adres zamieszkania . Mam nadzieję , ze będzie tak kochana jak u nas .
Genia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Rodzice-to bardzo dobrze -najwyższy czas aby miała swój dom. Czy jedzie do W-wy.?
rodzice Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 tAK . tO MÓJ TRZECI DZIECIAK OD aKIRY KTÓRY ZAMIESZKA W wARSZAWIE
Aeraa Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Kurcze.. stwierdzilam, ze moj pies to aniol :D przy czesaniu nawet sie nie ruszy- a siersc ma teraz swietna :)
Genia Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Aera -siersc świetną -czyżbyś zastosowała jakąś odżywkę ?? Włos musi spływać jak płaszcz i dokładnie podkreslać budowę psa. :D
Aeraa Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 po tym oleju tak mu splywa- idealnie podkresla jego piekna sylwetke :P Jak bede miala aparat to zrobie mu fote w pozycji :)
Ki-wi Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 A my przy takiej pogodzie,bawimy sie w ogrodzie :lol: :lol: :lol:
Genia Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 A gdzie jest jego pani ? Pewnie leży pod drzewkiem i popija piwo.! U nas też są takie nieznośne upały-tak jak we Włoszech. Moje psy przesypiają cały dzień .Dopiero wieczorem brykają. I są bardzo nieposłuszne -nic im się nie chce.Nawet wstać na obiadek.! :lol: Aera dawaj zdjecia Tytana !
rodzice Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 My codziennie robimy trasę przez pola i las z małą przerwą na kąpiel w rowie w którym o dziwo płynie jeszcze woda . Akira ma potem śmieszne cieńkie nogi bo woda sięga do brzuszka i reszta jest puchata . Do niedzieli w spacerku towarzyszyła nam Dorisia . Teraz tuli się do swojej nowej Pani - pozdrawiamy i czekamy na rejestrację na naszym forum . Nam bardzo jej brakuje a Akira od razu bardziej lgnie do nas . Jak była Doris to wolała jej towarzystwo - były nierozłączne . To żle mieć tak długo szczeniaka , człowiek za bardzo się przyzwyczaja . Teraz brakuje tej ślicznej kudłatej mordy . Nawet mąż miał już opory przed sprzedażą jej i prosił żebym się zastanowiła , czy na pewno chcę ją sprzedać . I pomyśleć ze jeszcze niedawno pół roku musiałam go namawiać na zakup Hany .
Ki-wi Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 A gdzie jest jego pani ? Pewnie leży pod drzewkiem i popija piwo.! Pancia fotki robila i lepiej,ze jej na zdjeciach nie ma bo klisza by pekla :-? A ,co do Doris to wyobrazam sobie jak Wam przykro i smutno. Ja nie wobrazam sobie juz zycia bez Dandiego...jest tak jakby juz zawsze byl z nami...no ale my mamy tylko jego jednego a Wy dwie sunie +teraz jeszcze Hany szczeniaki wiec macie sie czym pocieszyc.Najwazniejsze zeby Doris bylo dobrze w nowym domku juz sie nie moge jej na forum doczekac :kciuki:
Recommended Posts