Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie smierdzi ale nigdy nie miałam po nim problemów z sierścią.
Polecają tez bardziej skuteczny inny środek. Ale go nigdy nie próbowałam.
Adam Ostrowski wg mnie jest sędzią bardzo dobrym .
A co ty o tym sądzisz Pearl ?
:roll:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:bigok: :smilecol: LUNADINO no w koncu sie pojawilas :beerchug: :B-fly:

:klacz: Wielkie GRATULACJE ze zdobytych osiagniec z psiakami.
I chwal sie, chwal bo jest czym :multi:

Fotek juz nie moge sie doczekac,naprawiaj szybciutko :user: kompik i wstawiaj fotki :Dog_run:

Dhunga i co z tym kleszczem????
My tez dajemy frontline a i tak lapie kleszcze ,ostatnio na wardze :chainsaw: :boom: :snipersm: :2gunfire:

U nas kielek wypadl,troche mu pomoglam a dzisiaj przy zabawie mialam nagle trzonowca w rece.

Posted

Ciocia Doris w odwiedzinach zabawa w berka jest super szkoda ze już poszłaś - pobawimy się jeszcze kiedyś ? moje maleństwo maleńkie radzi sobie doskonale

Posted

RODZICE no zdjatka piekne ciocia Doris widac,ze bardzo zadowolona z zabawy z maluchami.Malenka sunia sliczna...ten pyszczek :iloveyou:
A i dzieki za reszte fotek :wink:

U nas Dandy sprawuje sie wzorowo,jest kochany i taki pieszczoch,ze nic tylko by sie chcial tulic.

Posted

dodawalam Tytanowi do jedzenia codziennie lyzeczke oleju z pestek winogron :) ma teraz bardziej oklapnieta, nie koltuniaca sie blyszczaca siersc :D

Posted

Aera dobre zbilansowane jedzenie to podstawa.
Miki leci na Royal Canin + wymmieszne z surową wołowiną lub na zmainę z gotowanym kurczakiem + polewam właśnie olejem z pestek winogron.
Bardzo lubi też surową marchew lub ziemniaka -jak ma ochotę to wyciąga mi z koszyka i przekąsza na deser.
:smhair2:

Posted

To też bardzo dobra karma, Tytankowi potrzebna jest tylko dobra
zmiękczająca i obciążająca odżywka .Włos ma bardzo dobry ale nie jest
profesjonalnie przygotowany do wystaw./Włos-oczywiście /
Aera nawet nie wiesz ile czasu i czesania przed wystawą wymagają psy ,które mają kiepski włos-rzadki i z dużą iloscią kołtuniącego się podszerstka !!! :sweetCyb:

Posted

Akurat ta której ja używam z 1allsystem jest dla włosów cięzkich -to super rich i stosuję ją przed wystawą ale do sierści Tytana lepsza by byłą
botanical conditioner i jest niedroga.Za 250 ml. koncetratu płacisz 40,-zł.
Może ktoś z hodowców jeszcze Ci cos doradzi z innych firm.

Lunadino -obiecałaś fotki z Kielc !!
:multi:

Posted

Pozdravujem vsetkych po dlhsom case !!! Nasej Bajke moc gratulacii !!! :iloveyou:
Vsetky nase steniatka uz maju nove meskanie. Contye je v Bratislave /Slovakia/, Coletka je v Prahe, Clementinka v Brne a Colin v Luhacoviciach /vsetko Cechy/.
Pani z Katowice, ktora chcela Colina, si to rozmyslela a nezobrala si ho !!!
Vsetky steniatka sa maju velmi dobre a maju super novych panov !!!! :thumbs:

Posted

A to wielka szkoda-następny piękny piesek przyjechałby do Polski.!

A była taka zdecydowana na kupno terierka natychmiast<rozpaczała po
stracie swojego również sedziwego TT>

Posted

No nadal fotek nie ma....u nas dzisiaj ponad 30 stopni pogoda fantastyczna :lol: :lol: :lol: tylko Dandy sapie jak nie wiem....chyba mu goraco :D

Posted

Aeraa napisał(a):
dodawalam Tytanowi do jedzenia codziennie lyzeczke oleju z pestek winogron :) ma teraz bardziej oklapnieta, nie koltuniaca sie blyszczaca siersc :D
Ja też stosuję ten olej i też karmię boschem . Akira do tej pory po szczeniakach nie miala ani jednego kołtunka , Doris także . Co do Doriski to w sobotę zmienia adres zamieszkania . Mam nadzieję , ze będzie tak kochana jak u nas .

Posted

Aera -siersc świetną -czyżbyś zastosowała jakąś odżywkę ??
Włos musi spływać jak płaszcz i dokładnie podkreslać budowę psa.
:D

Posted

po tym oleju tak mu splywa- idealnie podkresla jego piekna sylwetke :P
Jak bede miala aparat to zrobie mu fote w pozycji :)

Posted

A gdzie jest jego pani ?
Pewnie leży pod drzewkiem i popija piwo.!

U nas też są takie nieznośne upały-tak jak we Włoszech.

Moje psy przesypiają cały dzień .Dopiero wieczorem brykają.
I są bardzo nieposłuszne -nic im się nie chce.Nawet wstać na obiadek.! :lol:

Aera dawaj zdjecia Tytana !

Posted

My codziennie robimy trasę przez pola i las z małą przerwą na kąpiel w rowie w którym o dziwo płynie jeszcze woda . Akira ma potem śmieszne cieńkie nogi bo woda sięga do brzuszka i reszta jest puchata . Do niedzieli w spacerku towarzyszyła nam Dorisia . Teraz tuli się do swojej nowej Pani - pozdrawiamy i czekamy na rejestrację na naszym forum . Nam bardzo jej brakuje a Akira od razu bardziej lgnie do nas . Jak była Doris to wolała jej towarzystwo - były nierozłączne . To żle mieć tak długo szczeniaka , człowiek za bardzo się przyzwyczaja . Teraz brakuje tej ślicznej kudłatej mordy . Nawet mąż miał już opory przed sprzedażą jej i prosił żebym się zastanowiła , czy na pewno chcę ją sprzedać . I pomyśleć ze jeszcze niedawno pół roku musiałam go namawiać na zakup Hany .

Posted

A gdzie jest jego pani ?
Pewnie leży pod drzewkiem i popija piwo.!

Pancia fotki robila i lepiej,ze jej na zdjeciach nie ma bo klisza by pekla :-?

A ,co do Doris to wyobrazam sobie jak Wam przykro i smutno.
Ja nie wobrazam sobie juz zycia bez Dandiego...jest tak jakby juz zawsze byl z nami...no ale my mamy tylko jego jednego a Wy dwie sunie +teraz jeszcze Hany szczeniaki wiec macie sie czym pocieszyc.Najwazniejsze zeby Doris bylo dobrze w nowym domku juz sie nie moge jej na forum doczekac :kciuki:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...