Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taubi bedzie wiedzial wiecej, ja napisze to co mi opowiedzial:

Byl sobie facio. Facio, ktory kilka dni dzwonil do azylu i pytal sie o psiaki. Chcial takie cos male, lagodne do dzieci... taubi zaporponowal Mummy :)

Mummy mieszka w Warszawie, ale nie wiem gdzie :)

tyle informacji :)

Posted

takie pytanie mi przyszło na myśl - ona została wysterylizowana - lub czy będzie?
bo jak ktoś - chyba anita - na wątku ogólnym napisała - jak miała cieczkę to lubiła uciekać "na chłopaków" nawet jak miała u kogoś chwilową opiekę ...

Posted

[quote name='koosiek']Figa, to ja Ci nieśmiało zasugeruję kandydatkę do szczęśliwego allegro - małą sunię z wieeelkim pechem :(
http://www.dogomania.pl/threads/141682-LIKA-mA-odziutka-MINI-sunia-szuka-domu-bez-dzieci-Warszawa
bardzo chetnie , zajrzałam do Niej i tam cichutko....:-(
[quote name='majuska']Ojej to superowsko!!!
....ciotko Figo, czy może to jest cały czas to szczęśliwe podmieniane allegro??

allegro po Celince:loveu: , ale to nie moja zasługa , Pan sam dzwonił do Azylu:lol:

Posted

Mummy poszła do mieszkania w Pruszkowie. Bardzo fajny domek, Pan był w kontakcie ze mną 3 dni do mnie dzwonił i wypytywał o inna suczkę z azylu, i wczoraj po nią przyjechał ale mummy wpadła mu w oko i się w niej zakochał. Mummy mieszka z 2 kolegami 1,5 roku i 4lata chłopcami... którzy tez byli wczoraj w Azylu : ) kolejny pies z Szydłowca znalazł dom SUPER !!!