Realistka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Hmm... nie wiem o co chodzi jakie ogłoszenie hehe :) Tajfun ma się dobrze tylko troche rozrabia . Nie zaglądam już na dogomanię od kilku miesięcy...ale powiem wam że trochę nabrał masy :D Dodaję zdjęcie i pozdrawiam. Quote
przeszlus Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://img843.imageshack.us/img843/9749/ania1234.jpg pięknie razem wygldacie :p Teraz musisz nadrobić zaległości i fotki wstawiać,mam was zamiar co dziennie oglądać :p Quote
Baski_Kropka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 NoOoo to kamień z serca!! Teraz musisz po nadrabiać nasze stresy :D Quote
Ciapkowa. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Uff... :) Nadrabiaj teraz :diabloti: Tajfun śliczny :loveu: :) Pięknie wygladacie.. razem. ;) Quote
wiki4 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 tak jak wyżej, idealnie pasujecie z tymi czerwonymi oczkami :loveu: :eviltong: Quote
przeszlus Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 wiki4 napisał(a):tak jak wyżej, idealnie pasujecie z tymi czerwonymi oczkami :loveu: :eviltong: taż to diabły śa :o Quote
Daga&Maks Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 uff całe szczęście że to nie okazało się prawdą :) to nie pozostaje nic innego jak czekać na nowe zdjęcia :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Daga & Maks napisał(a):uff całe szczęście że to nie okazało się prawdą :) to nie pozostaje nic innego jak czekać na nowe zdjęcia :cool3: Dokładnie :) Quote
Journey Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Kamień z serca!!! Śliczne zdjęcie, mizianko dla Tajfuna :) Quote
Realistka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Heeej :) Dzisiaj zdjęcie z zabawy z moim drugim psiakiem :D Z nimi bywa różnie, raz się kłócą raz leżą obok siebie heheh Mam pytanie do dogomaniaków, jakie witaminki polecacie huskym żeby nabrali większego apetytu? Byłam z nim już tyle razy u weta i co by nie wypisał to apetytu za dużego nie ma, a daje mu dobrą suchą karmę, 2x w tygodniu puszkę (wcina ze smakiem) i ryż z piersiami z kurczaka. Z tego je troszeczkę suchej i same puszki. No ale wiadomo na puszkach ciągle to niezdrowo. Macie jakieś sposoby na niejadków ? Pozdrawiam :lol: Quote
Realistka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 to mój drugi starszy psiak :D Quote
Realistka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Zdjęcie z wieczornej "gimnastyki" :evil_lol: U nas już zima na całego :D Tajfun biegał pierwszy raz w zaprzęgu z malamutami,w tym z malamutem mojej sąsiadki :lol: o dziwo nie było żadnych "wypadków" ale miałam zamarźnięte nogi hehehe Niedługo postaram się wstawić jakieś zdjęcia z podwórka , bo póki co nie mamy jak porobić fot na zewnątrz. Quote
aganela Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Realistka']Zdjęcie z wieczornej "gimnastyki" :evil_lol: U nas już zima na całego :D Tajfun biegał pierwszy raz w zaprzęgu z malamutami,w tym z malamutem mojej sąsiadki :lol: o dziwo nie było żadnych "wypadków" ale miałam zamarźnięte nogi hehehe Niedługo postaram się wstawić jakieś zdjęcia z podwórka , bo póki co nie mamy jak porobić fot na zewnątrz. Świetnie ,że rozpierającą energię Tajfuna władowaliście w zaprzęg.Pewnie była zabawa ? !!! Czekamy na fotki z zaprzęgów :) I gratulacje za przygarnięcie psiaka,a nie kupienie z pseudohodowli,bo z tego co widzę to husky w potrzebie na potęgę ! :( Quote
Realistka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Jasne jak będziemy mieli jakieś fotki to na pewno wrzucimy :) niestety to przykre ile bezdomnych psów się błąka a co najgorsze są one porzucane przez ludzi, zauważyłam że najwięcej w schroniskach jest malamutów i huskich , jak tak dalej pójdzie i pseudohodowle będą rozmnażać na większą skalę to wogóle już nie będzie miejsc w schroniskach ;/ Quote
Journey Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ja pamiętam dzień, w którym pierwszy raz zobaczyłam Tajfuna, jakby to było wczoraj... Dziwiłam się, bo... ''wypuściłam jednego szarego husky, a biegają dwa...". Nadal nie wiem jak ktoś przerzucił mi Tajfuna przez tak wysokie ogrodzenie.... Cieszę się, że historia Tajfuna zakończyła się z happy endem :):loveu: Quote
Aleksa. Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 To ja czekam na takie zaprzęgowe zdjęcie.:diabloti: Quote
Daga&Maks Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 http://img5.imageshack.us/img5/5710/kjhkjhkz.jpg jakie wygibasy :D będziemy czekać na fotki z zaprzęgów :D Quote
Realistka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 nie wiem jak ktoś mógł nie mieć serca i go porzucić :( na początku trochę rozrabiał jak wychodziłam do miasta i zostawał sam w domu ale znalazłam patent na to żeby zajął się czymś innym :) Obecnie jest na diecie i lekarstwach od weterynarza bo ma problemy z trzustką,ale naszczęście to nie wygląda poważnie i mam że szybko wyzdrowieje ...:roll: Pozdrawiam :) dziękuje za komentarze Quote
KT Arts Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Witam po raz pierwszy.:) Zajrzałam z ciekawości i od razu mi sie tu spodobało;) Tajfun jest śliczny, powiem ci że wiem jak to jest mieć psiaka niejadka;P Gratuluję przygarnięcia go bo jest niesamowity :loveu: Będziemy w miarę możliwości wpadać częściej;) Quote
sunshine Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 cześć łobuzy:D hehehe ten twój pies to ma pomysły:P Quote
Recommended Posts