Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Hmm... nie wiem o co chodzi jakie ogłoszenie hehe :)
Tajfun ma się dobrze tylko troche rozrabia .
Nie zaglądam już na dogomanię od kilku miesięcy...ale powiem wam że trochę nabrał masy :D Dodaję zdjęcie i pozdrawiam.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Heeej :)
Dzisiaj zdjęcie z zabawy z moim drugim psiakiem :D

Z nimi bywa różnie, raz się kłócą raz leżą obok siebie heheh

Mam pytanie do dogomaniaków,
jakie witaminki polecacie huskym żeby nabrali większego apetytu?
Byłam z nim już tyle razy u weta i co by nie wypisał to apetytu za dużego nie ma,
a daje mu dobrą suchą karmę, 2x w tygodniu puszkę (wcina ze smakiem) i ryż z piersiami z kurczaka. Z tego je troszeczkę suchej i same puszki.
No ale wiadomo na puszkach ciągle to niezdrowo.
Macie jakieś sposoby na niejadków ? Pozdrawiam :lol:

Posted

Zdjęcie z wieczornej "gimnastyki" :evil_lol:

U nas już zima na całego :D
Tajfun biegał pierwszy raz w zaprzęgu z malamutami,w tym z malamutem mojej sąsiadki :lol: o dziwo nie było żadnych "wypadków" ale miałam zamarźnięte nogi hehehe
Niedługo postaram się wstawić jakieś zdjęcia z podwórka , bo póki co nie mamy jak porobić fot na zewnątrz.

Posted

[quote name='Realistka']Zdjęcie z wieczornej "gimnastyki" :evil_lol:

U nas już zima na całego :D
Tajfun biegał pierwszy raz w zaprzęgu z malamutami,w tym z malamutem mojej sąsiadki :lol: o dziwo nie było żadnych "wypadków" ale miałam zamarźnięte nogi hehehe
Niedługo postaram się wstawić jakieś zdjęcia z podwórka , bo póki co nie mamy jak porobić fot na zewnątrz.

Świetnie ,że rozpierającą energię Tajfuna władowaliście w zaprzęg.Pewnie była zabawa ? !!! Czekamy na fotki z zaprzęgów :) I gratulacje za przygarnięcie psiaka,a nie kupienie z pseudohodowli,bo z tego co widzę to husky w potrzebie na potęgę ! :(

Posted

Jasne jak będziemy mieli jakieś fotki to na pewno wrzucimy :)
niestety to przykre ile bezdomnych psów się błąka a co najgorsze są one porzucane przez ludzi, zauważyłam że najwięcej w schroniskach jest malamutów i huskich , jak tak dalej pójdzie i pseudohodowle będą rozmnażać na większą skalę to wogóle już nie będzie miejsc w schroniskach ;/

Posted

Ja pamiętam dzień, w którym pierwszy raz zobaczyłam Tajfuna, jakby to było wczoraj... Dziwiłam się, bo... ''wypuściłam jednego szarego husky, a biegają dwa...". Nadal nie wiem jak ktoś przerzucił mi Tajfuna przez tak wysokie ogrodzenie....
Cieszę się, że historia Tajfuna zakończyła się z happy endem :):loveu:

Posted

nie wiem jak ktoś mógł nie mieć serca i go porzucić :(
na początku trochę rozrabiał jak wychodziłam do miasta i zostawał sam w domu
ale znalazłam patent na to żeby zajął się czymś innym :)
Obecnie jest na diecie i lekarstwach od weterynarza bo ma problemy z trzustką,ale naszczęście to nie wygląda poważnie i mam że szybko wyzdrowieje ...:roll:
Pozdrawiam :)
dziękuje za komentarze

Posted

Witam po raz pierwszy.:)
Zajrzałam z ciekawości i od razu mi sie tu spodobało;)
Tajfun jest śliczny, powiem ci że wiem jak to jest mieć psiaka niejadka;P Gratuluję przygarnięcia go bo jest niesamowity :loveu:
Będziemy w miarę możliwości wpadać częściej;)